Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
-
válasz
Integra
üzenetére
elmesélés alapján tudom csak elmondani...szvl 2. kézből kapott info...:
állitolag nagy sebességgel akart kigyorsítani a kanyarból , megcsúszott a segge (power slidolt persze nem direkt) csávó vissza engedte a gázt amivel a kerék hirtelen be tapadt amitől átdobta a motort a tengelyén és pörgött az aszfalton mint a ringlispill ...
azt mondják az "okosok.". pl haver aki pályázik hogy, ha már elkurta nem szabadott volna vissza venni a gázt.. hanem csusztatva kellett volna be venni a kanyart..
jah és igen teszt motor...
-
Ma voltam nyiltnapon full gasnal Bogláron ... Egyik srácnak sikerült egy 750 es gsxr-t 0 znia
korházban piheni ki a eme fáratságot...Amúgy jó szarul volt megszervezve ,1000 en voltak 10-15 motorra ... elmebeteg haverom fé 9 től volt du 3 ig, 2 motort próbált gixer 1000( az új), meg b-kinget... szerinte a b-king nagyon állat

Én csak rá ültem 1250 banditra ,hogy menyire kényelmes ... de nekem és páronak nem volt türelmünk ki várni a sornkat, inkább mentünk az árnyékba és a vízbe

-
Integra
titán
gyilkos volt a mai nap, ilyen dög melegben rég motoroztam, szégyen szemre 6 óra motorozás után hazajöttem... és amit ez az elbaszott nagy blokk ilyenkor meleget okád magából.. mindegy, hogy 100-zal mész vagyz
200-zal130-cal... volt egy 20 perces etapom, amikor azt hittem rámolvad a bukó és megüt a guta a 117-esen, meg is álltam újra, vizet inni meg pihenni. nem csodálom, hogy realtíve alig láttam motorosokat..
aztán gyorsan lemostam a bébit, letettem kihűlni, most már engem is hűt belülről egy jó hideg zlatyi blazan
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
vááááá, nagyon zsír az avatarod

jaja, szerintem mind így vagyunk, majd ha már nyuggerek vagyunk, akkor jöhet az ilyen csopperhárli
-
Most égettünk el egy 206os wrc-t. Teljesen. Olyan 400ezer euró ment a légkörbe, szóval lélegezzetek mélyeket, drága levegő...
-
doc
nagyúr
nemsokara ellatogatok az aacheni Louisba, valakinek van esetleg tippje/fulese/otlete/stb hogy mi az, amit nagyon erdemes megvenni kint? elsosorban tanktaskaert megyek, de hatha van meg valami, ami nagyon jo vetel
esetleg ha innen kell valakinek valami, elkepzelheto hogy el tudom hozni, de csak ha kismeretu es konnyu dologrol van szo (a repulon komolyan veszik a suly/merethatart)
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Zsííír az avatarod

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
én is mentem vele vagy 100kilómétert BP körüli dombokon,mikor megjelent.
streetrod,nightrod,már nem is tudom melyik volt.
5.8M volt akkor az ára.F2es CBRről ültem át rá,hát nem voltam teljesen kompatibilis vele.
kéne,ettől függetlenül 10év múlva, mindenkori fele árán(mert sztem ennyit ér),és mindenképp pozivit meglepetés volt a korábbi csopperek után. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
grazie

nézegettem, úgy tűnik, hogy a v-rod egyik verziója, az meg nem lehet annyira szar a porsche együttműködés miatt, egyik haver rákattant teljesen, már usa importban gondolkodik
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
harley a nightrod is?
-
Integra
titán
találós kérdés: EZ milyen motor??
custom az sanszos, de még nem fejtettem meg. elsőre v-max-ra tippeltem, de nem, inkább v-rod gyanús, de ebben sem vagyok biztos.. elég ütős
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Prof01
üzenetére
rengeteg dolog lehet.
belpiacos üszök révén én is rengeteget szoptam ilyennel.
alapjárati vagy átmeneti rendszer egy része el van tömődve, vagy a vákuumos benzincsap baszakodik, vagy egy vákuumcső ki van repedve, vagy falsot szív, vagy kompresszió, vagy szelep, vagy egszerűen nincs eléggé megemelve a fojtószeleped és rosszul van beállítva az alapjárat nagysága.
Válogass
Ha koppra kinyitod a gázt pont elszegényíted valamelyest, mert még nem akkora a sebessége a gázoszlopnak, hogy a főfúvókánál felrántson anyagot. Tehát az is lehet, hogy sokat kap, de ezt fórumon keresztül nem lehet megállapítani. -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
én nem szeretem az extra dobokat, de komolyan mondom, ezen annyira semmi a dob, hogy lecseréltetném vele.. és álló helyzetben valami idióta kuruttyoló, buborékoló hangja van, nagyon gáz

viszont végre kipróbáltam az új szilikon füldugókat, odaver az alpine-nak rendesen!!! mind zaj-szél csillapításra, mind kényelemre.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
ugye? hihetetlen egy motor, kétszer akkora mint az enyém, és szinte ugyanolyan könnyen terelhető, csak pislogtam.. nem megy úgy, nem olyan gyöngyszerm mechanikában (bár a blokk egy külön történet), ez sokkal macsósabb, keményebb, ez érezhetően egy kemény vas, baromira tetszik

viszont ami feltűnt, ennek nem húzódnak le, az rr-nek meg igen. gyanítom a retro fejidom miatt, meg az ultragigapöcshangúsemmilyen kipuff miatt
-
Integra
titán
végre tehén este volt meló után, ajjjj, fenomenális egy vas, elképesztő, hogy milyen játszi könnyedséggel lehet egy modern 300kg-os motort hajigálni, beszarás behugyozás, holnap folytatás

az is biztos, hogy rettenet elszoktam az ilyen cövekülős motoroktól a csuklóm 200km után kész van teljesen, az rr-en meg 800-1000km meg se kottyan, lehet, hogy nem hasalós stílusban kéne ülni rajta, vagy legalábbis próbálni...
-
TayRol
nagyúr
megjottem a kakucsi oktatasrol, kb. 10 orat voltunk a napon. jo ido volt ma, 5 liter vizet ittam.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Ma olyan gondom volt a mocival, hogy lámpánál 2x is lefulladt és beindításnál nem akarta felvenni a fordulatot, csak ha koppra nekirángattam a gázt, vagy adtam egy kis szívatót. Ez mitől lehet? Keveset kap valamiért?
mod: tehát beindítás után ha teljes gázt húzok úgy tudom csak járni hagyni a motort, ha visszaengedem azonnal leáll, ilyenkor nincs is benne semmi erő. amikor sikerül valahogy elérnem a gázzal és a szívatóval játszva, hogy felkapja a fordulatot utána már nincs gond.
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Pont olyan terepen jön jól a zene, ahol hosszú belátható egyenesek vannak s a forgalom sem valami erős. Olyankor lazán jut idő figyelni zene mellett is (s a háttérzenének nem is feltétlenül kell rontani a figyelmet, persze zenéje és embere válogatja), zene nélkül pedig esetleg bealszik az unalomtól, mondjuk én zene mellett is majdnem, szlovén autópálya 40 fokban, előzéseket kivéve max 110-zel (ha én lettem volna Teresával, nem bírtam volna olyan lassan menni
de ez extra eset volt, Alvaro 80-90 között megy autópályán, de oda kellett érnünk egyszer)... Rém unalmas volt, energiaital nélkül ki tudja, mi lett volna. Az felrázott.Normál utakon persze nem kell zene. Néha vannak hülye ötleteim persze, plusz egyszer az Alpokban használtam valami főúton, hogy bátrabb legyek kicsit
Akkor jó volt, de azért én a motorozásra akarok koncentrálni. Ja meg egyszer a fejembe ültek a mozgalmi dalok
(Best of Communism, van pár gyöngyszem s túlhallgattam őket) és muszáj volt valami mást használni.Azt a DJ akárkit én se ismertem, miért ismertem volna? De ez maradhat is így, hallottam a youtube-on 3 ütem tucot tőle.
Rohadt meleg van, holnap Bajára megyünk, viszünk vizet jégakkus flakonban. Éjjel jövünk haza, úgyhogy vasárnap ideális lesz egy kis Velence-tavi fürdőzés egy ott lakó haverral

Szerelő azt mondta a héten, másfél hét, míg megérkeznek az alkatrészek

A fene se gondolta, hogy 5 héttel a műtét után már nagyjából OK leszek... De azért van hova erősödnie a fejlődnie a csuklómnak, mégis egy Csepel-Vértesacsa táv, sokat kell húzni a kuplungot, ha nem is pulse and glide-olok, mint Alvaro. Gurulni azért szeretek, azért vannak a lejtők
Beteg: mi ugyan motorozás keretében visszük szervízbe a motorokat (szép arra a táj s az is jó, hogy 2 motor van 2 vezetővel), de nyilván van olyan, hogy a motor nem képes saját kerekein elmenni, s akkor a szerelő eljön trailerrel, annyi. Nem tudom, másnál ez hogyan van, mi se szerelünk, max. olajcsere meg apróságok, a szerelőnk intéz mindent, gumicsere a szokásos szervízkor, alkatrészrendelés, doboztartó hegesztés, egyszer még le is műszakiztatta az enyhén (kicsit sem veszélyesen, leginkább a műszakiztatók számára) problémás Teresát...
-
alvaro
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Mi tegnap délután keveregtünk motorral, és mivel beöltözünk, nem rövidnadrág-trikóban nyomjuk, mint egyesek, borzasztó volt megállni pl. Fehérvárról kifele a lámpáknál...
Zene? Én sose hallgatok motoron, még a 4-esen se; ellenben van, hogy a fejemben szól, mindenféle technikai segédeszköz nélkül. A szélzaj viszont olyan erős, hogy főúttól fölfele muszáj füldugót használnom...
-
.mf
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Talán ha értelmeznéd is a szöveget, feltűnne, hogy a navi miatt tettem be, egy év után először, a fülest; s kipróbáltam, hogy menet közben elviselhető-e ez a bugja, hogy zene mellett felhangosul.
A zene pedig jól jön, ha hosszú egyenes szakaszokon mész órákon át az ótópályán. A szélzajtól úgyse hallasz semmit, az épp csak hallható hangerőre belőtt zene ezen már nem ront.
Ilyen erővel autóban se hallgassál zenét. -
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Mindig maszkban motorozok, de elsőre még így is kinyomta a fülemből.
Már ez a füles is ég és föld az anélküli állapothoz képest.doc: az a vicc, hogy ugyanolyan hangerőre vannak belőve külön-külön. De együtt az ndrive mégis felhangosítja az egészet...
Volt olyan, amivel jól működött? -
Daywalker
addikt
Ah, pöcslerohasztó meleg van. Bevittem az asszonyt dolgozni, aztán elmentem a Kawába a láncot megfeszíteni és utána bejöttem a PH-ba...80km/h alatt el lehet olvadni a motoron, hát még akkor, amikor lámpánál bekapcsol a venti is és tolja a meleget a láb közé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én is fülhallgatóval megyek, ha kimegyek a pályára...ott szerintem nem vészes, de csak nagyon halkan megy a zene, inkább a szél miatt használom.
-
Kroni1
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Mondjuk ha napi 8órát motoroznál nap mint nap ugyanarra akkor azt már szerintem te se tartanád izgalmasnak..
Viszont igy ha felülök a nagymotorra és elmegyek túrázni a hegyek közé a szerpentinekre akkor bárkinél jobban élrtékelem és évezem a kanyarokat, az új utakat és a változatos látványt!

-
Djuree
félisten
hétvégén zsír idő lesz. mentek valahova?
úgy néz ki végre vasárnaptól rendszeresen tudok majd motorozni hosszabb távokat is, végre lesz nagy táskám amibe az edző cuccaim is tudom vinni, így nem kell a kocsi
-
Integra
titán
tegnap 2 baleset is volt, 2 halott, egy súlyos sérült, akiről nem tudni még hogy túléli e, tegnap este még műtötték, de a lány aki mögötte ült, halott.
ebből egyiket ismertem. persze egyiken se volt semmi ruha, csak rövidnadrág, trikó, az egyik halott még a bukóját se kötötte be, a másiknál meg sokat nem ért, mert becsúsztak a villamos alá.. -
Djuree
félisten
válasz
Kroni1
üzenetére
akkor ezekszerint csak nekem nem unalmas a motorozás
az alföld közepén lakok, de még ott is elnézelődök
autóvezetésnél meg futás közben hallgatok csak zenét, futásnál meg lehet őrülni a körözgetéstől nélküle...Integra: hát igen, veszélyes is, ez a másik...ha csak magát veszélyezteti akkor nem érdekel, de az a baj a forgalomban általában nem egyedül vagyunk

-
Kroni1
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Pedig nekem is volt BT fülesem, és mikor egész nap nyomod a motoron a futárkodást nagyon jó dolog rádiót hallgatni halk üzemmódban, a hosszabb - egyenes - unalmas részeken meg fel is tekered a hangerőt és wááh.. nagyon hangulatos tud lenni! Persze csak ésszel, mert ha nem hallod a forgalmat az már balesetveszélyes tud lenni eléggé!
szerk: és bizony az egyensulyérzékelésre is negativan hathat!
-
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
elég vacak egy hasonlat ez, remélem érzed..

semmi baj szex közben a háttérzenével, jó az, motorozásnál se lenne gond amúgy, ha nem mozognál és nem torzitaná a hallásod és az egyensúly érzéked. persze, ha ülsz a motoron kikapcsolt motorral, akkor hallgass nyugodtan zenét, nem veszélyeztetsz vele senkit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ilyet szerencsére nem tapasztaltam.
főfékhenger nekem csak MZn volt beteg,engedte az olajat.de az is inkább karmantyú hiba. -
doc
nagyúr
-
Integra
titán
motorozz maszkban, az megtartja a füldugót, nem esik ki sisak fel és levételkor a helyéről, illetve nem izzadod dzsuvássá a sisakod. a maszkot meg simán kimosod. ráadásul elvezeti az izzadtságot és elpárologtatja.
elmegy a cx300, amíg nem volt normális füldugóm, én is ezt a használtam, de egy füldugó célszerszám, ahhoz a senni kevés. ráadásul a mazdag miatt nem biztonságos. de ettől függetlenül működőképes, igo-val sokat használtam én is így. -
.mf
veterán
Megünneplendő, hogy végre újra van motorom, munka után elmentem egy röpke két órás karikára. Most kipróbáltam a fülhallgatóm is motoron (brainwavz m1 + sony hybrid-utángyártott szilikonharang -- Senn CX300-am váltották, jókora előrelépés, csak sajnos itthon hivatalosan nem kapni). Egy nyűgje van csak, hogy alaposan be kell tuszkolni a fülembe, különben a sityak felvételekor kijön.
Beállítottam arra a hangerőre, ahol metrón még hallok valamit a zajtól. S láss csodát, így a sisakkal és annak feszítésével kombinálva, olyan jól tompította a zajt, hogy ez is elég volt. Eddig 150-160-tól a zaj miatt bújtam be a plexi mögé, most még a 180 se volt annyira zavaróan hangos, s még a mjúzikot is hallottam mellette. Sajnos a navi már kevésbé audiofil, egyrészt az ndrive annyira fapados, hogy nincs benne zenelejátszó, másrészt ha együtt használom az ndrive-ot és az alap droidos zenelejátszót, akkor amikor a néni bemondaná az irányt, nem a zenét halkítja le, hanem még azt is egy kicsit felhangosítja, majd a beállítottnál jóval hangosabban elordítja az irányt, majd visszahalkul
szóval vagy egyik, vagy másik, de legalább a vártnál sokkal jobban szuperált a fülhallgatóm, úgyhogy most örömködök 
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja karmantyú, nem jutott eszembe...autóban vannak csúszkák, vagy ott "híjják" annak.
Olyan fáradt vagyok már ezen a héten, hogy a saját nevemet is elfelejtem. -
Integra
titán
csini bringa

ha narancs-fekete lenne, rá is vágnám hogy ktm. csak az első sárvédő, omg.. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ott legalább még gariban cserélték gyanítom, betegnek ez húzós lesz azért ha csere

de legalább nem ugorta át a kormányt, ijesztő belegondolni is.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Debizony be tud ragadni.
új CBR1000RR főfékhengere ugyanezt csinálta Euroringen. még szerencse, hogy nem firtatta a köridőket a srác, mert érezte hogy "nem tapad az eleje" mivel állandóan fogott a fék. Főfékhengercsere és minden fasza lett. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
sajnos elő szokott fordulni a főfékhenger meghibásodás.
nem tudom mik a csúszkák a nyeregben, de attól ilyet nem csinál, hogy a dugattyúkat a karmantyú nem húzza vissza. Bár melegedni fog, de nem satuzik.
a fékfolyadék felforrásával a nyomáspont lesz nyúlós, puha, bőven fel lehet forralni sok fékezéssel, de ez sem ilyen jelenséggel jár, pont hogy bepuhul a fék.
-
válasz
TayRol
üzenetére
az már régen volt.
Most anélkül nem ülök motorra, hogy ne öltöznék be. Ma a 30 fokban is. Kétszer annyi volt a ruha és a bukó, mint a motor. Igyekeztem mindenből a legjobbat venni és ésszel motorozni. Néha komolyan mondom, hogy a forgalomban mennék lassabban is, csak nem azt várják az autósok. Az meg még veszélyesebb, ha nem vagyok kiszámítható. Mindig igyekszem a legveszélytelenebb környezetben motorozni, pl. két konvoj között. A rendszámom nincs felhajtva és látható [link]
a motor az én nevemen van. Mit mondjak. Azt hiszem nem fogom elveszetni a fejem
-
Daywalker
addikt
Nem akarok a lelkedbe gázolni, de általában a hibák többsége előjel nélkül jön. Annyira nem bírom az ilyen kifogásokat, hogy "de még két napja jó volt". És? Az két napja volt, most meg nem jó. A szerelő sem tudja ránézésre megmondani, hogy jó-e a fékfolyadékod. Nem véletlenül van előírva a csere 2 évente (vagy azt is cseréltettél? - csak mert a fékfolyadék nem igazán olaj). Szedesd szét a nyerget, nézesd meg, tegyél bele jobb fékfolyadékot és jó lesz.
Remélem nincs harag
. Ha lenne időm, én lennék az első, aki segítenék, de én is kb. 3x motorozok egy hónapban, mert 0 időm van. -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
az a baj, hogy nincs időm szerelni sem és szervizbe járni sem

amúgy mikor vettem? 2 hónapja? azzal kezdtem, hogy elvittem olaj, lánc szett, gumi cserére. Átvizsgálták, azt mondták tuti. Legutóbb mikor mentem vele még semmi baja nem volt a féknek. Mint a kezes bárány, olyan volt a motor. Most meg ki akar nyírni. Nem, ezt normálisan meg kell nézni, rendbe kell tenni.Tudtok valakit, aki érte jön, elviszi, megcsináltatja, de 100%-osan és vissza is hozza? Kifizetem!
-
válasz
Daywalker
üzenetére
az az igazság, hogy pont a fékezést gyakoroltam
satu egyenesben, vészfék kanyar közepén 
Most kimentem megnézni és pöpec! a fékkar is pont olyan, mint amilyenek kell lennie és gurul a kerék
emre: thx!
bevallom, amikor hazaértem benyomtam két nagy jégert, mert remegett kezem lábam. most négy után meg ott tartok, hogy mindjárt meghirdetem a motort azt hiszem eldönt9ttem, hogy eladom és veszek egy üzembiztosabbat, mert egy ilyen hülyeség miatt nem szeretnék meghalni. Inkább veszek egy jó állapotban lévő busát…bajnokpityu :

-
bajnokpityu
félisten
simán minden tárcsafék képes rá,hogy a dugattyú nem mozog könnyen (kopás v dzsuva miatt),és akár folyamatosan hozzáér, ahogy nem fékez.ennyire durva még nem volt nálam,de azt könnyen észre lehet venni,hogy nem kopnak egyenletesen a fékpofák.
mindenesetre kiforditanám a nyerget, és a kivett pofák alatt megnézném,hogy mozog-e normálisan minden dugó.majd leengedném a fékolajat.
-
Daywalker
addikt
Hát ez érdekes. Ha nem tépted beteg
módjára a féket, akkor csak úgy tud felforrni, ha a nyeregben a csúszkák nem mozognak rendesen és állandóan ráfeszítik a betétet a tárcsára. Esetleg valami főfékhenger dolog lehet, bár ezt kizártnak tartom. Azért én megnézetném, nem hiszem, hogy az olyan sok időbe telne. Addig meg hátsó fék sűrűn... -
Grrrrr Mi történt!!
Meló után kimentem gurulni pár kört. Mentem kb. 10 Km-t, de valami nem stimmelt az első fékemmel, gondoltam inkább haza húzok és megnézem, mi lehet. Ja…, csak egy fékezésnél fogta magát és nyomott egy olyan satut, hogy az első kerék meg sem nyekkent!! Bassz ilyet még nem láttam! A fékkar olyan volt, mintha egy kő lenne alatta. Néztem, hogy meleg-e a tárcsa, de olyan forró volt, hogy ráköptem és sistergett. Próbáltam rángatni előre hátra az út közepén, hogy legalább ne gangoljanak belém, amire egyszer csak kiengedett és lassan haza tudtam vele csorogni.
Lehet, hogy felforrt a fékolaj?? Vagy mi a k lehet? Annyira nincs kedvem szerelőhöz vinni
Motorozni lenne kedvem 
-
Na senki nem jár akkor motorbontó felé?

-
emre
veterán
én meg ide terveztem menni aztán majd meglátom mi lesz belőle
-
Daywalker
addikt
De szeretek itt élni
[link] Még akkor is, ha randa egy alkotás 
-
.mf
veterán
Végre kész a motorom!

Vasárnap Balcsi, ki jön?

Oké, szombat is lehet
-
Maksifül
senior tag
Kedves Motoros társak!
Segítsetek meg egy LIKE-kal az alábbi linken a sztori végén! Hálásan köszönöm!!
KISZOLGÁLTATVA - Röhögjetek ki, és olvassátok a tanmesét a nőkről!

Aktív témák
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vagy janizott

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az alföld közepén lakok, de még ott is elnézelődök
Olyan fáradt vagyok már ezen a héten, hogy a saját nevemet is elfelejtem.
satu egyenesben, vészfék kanyar közepén