Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz Wind-Storm #11995 üzenetére
Ahogy Lompos48 írta a hővezető paszta nem jó megoldás erre, egyrészt jóval nagyobb az ellenállása a hordozó anyagok miatt, másrészt nem 'köt' meg teljesen, idővel persze kiszárad, de a festékkel ellentétben sosem lesz olyan masszív, kézzel simán eldörzsölhető, míg a festék nem. Tényleg nem olcsó, de amit annak idején vettem még mindig használható, egy kis hígítás ráférne már (hígító is kapható hozzá), de még mindig kenhető, és amúgy is minimális mennyiség kell belőle.
Üdv: Bari
-
moha21
veterán
válasz Wind-Storm #11997 üzenetére
Elég sok ilyennel pasztával találkoztam, nem kifejezetten áram vezetésére használják. :-] Szerintem ezüstöt ez is csak távolról látott.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Lompos48
nagyúr
válasz Wind-Storm #11997 üzenetére
Az ellenkezőleg kizárólag a paszta megkötésére vonatkozott. Bocs', ha nem voltam elég szabatos...
-
Lompos48
nagyúr
válasz Wind-Storm #11995 üzenetére
Nem, mert az nem köt meg és itt az a lényeg (és tényleg ezüstöt tartalmaz, ezért drága), míg az hűtőpaszta esetén pont ellenkezőleg.
[ Szerkesztve ]
-
Bari
Modder
válasz Doki16 #11993 üzenetére
Szia
Filc nincs de festék van, a conrad árul ilyet, igaz elég drága de sokáig elég, én még 2004 környékén vásároltam szintén billentyűzet fólia javításra.
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Van olyan filc vagy más amivel tudnék javítani hajszálrepedéseket egy billentyűzet fóliáján?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Lompos48
nagyúr
válasz Wind-Storm #11989 üzenetére
Itt tárgyalgatnak róla.
-
Wind-Storm
őstag
Sata és Sata III kábel között van lényegi/anyagi különbség?
Hogy ez utóbbi esetleg magasabb frekvenciát bír a megnövekedett sebesség miatt? (bár elég rövid a táv..)Illetve okozhat Ultra ATA CRC hibát Sata III-as eszköznél SATA kábel használata, vagy ez a „Sata III" jelölés mánia csak szimplán marketing?
-
Kvazár
őstag
válasz Wind-Storm #11981 üzenetére
Elméletileg nem. Sima fehér ledes. De, sokféle létezik ezekből. Szerintem nem éri meg bajlódni mindenféle festegetésekkel, meg matricázgatásokkal, ha lámpát meg 1e Ft alatt tudsz hozzá venni...
Vagy: [link]
biacsia: Esetleg egy ilyen: [link]?
Eladó cuccaim: -
-
Bari
Modder
válasz biacsia #11980 üzenetére
Szia
Kerítesz egy döglött mikrót, az ajtajából ki tudod termelni a lukacsos rácsot, méretre vágod, behajtod a két végét max megrögzíted meleg-ragasztóval, előtte persze színre fújod. Ha találsz alapból fekete rácsos mikró ajtót akkor még festeni sem kell, csak a hajtás előtt ragaszd le a lemezt maszkoló szalaggal, hogy ne sérüljön, és kész is vagy.
Másik lehetőség hogy számtech szervizben kuncsorogsz ilyen lukacsos lőlapot, hátha van méretben olyan nekik mint ami pont kellene.Üdv: Bari
-
Bari
Modder
Szia
Ahogy a képen van nem nagyon fogod tudni megcsinálni, de van megoldás házilagos elkészítésre.
Valamilyen UV reaktív festékkel (a legtöbb szövegkiemelő ilyen) feliratozod a bill-t, majd megvilágítod UV led-el, amit usb portról meg tudsz táplálni.
Fogsz egy USB kábelt, a megfelelő hosszúságban levágod a végét, veszel 5mm-es UV ledet, és 5V-oz áramkorlátozó ellenállást (az ellenállás kiszámításához itt találsz segítséget). A ledet az ellenállással a piros és a fekete vezetékre forrasztod ( a pirosra megy a ellenállás, majd a led anódja, a feketére a katód), nézel egy erősebb merev drótot, és a USB vezeték mellé téve ráhúzol egy zsugorcsövet, majd rámelegíted. Ezek után bedugva a gépbe beállítod a megfelelő szögben. Elképzelhető, hogy mind két oldalról kell egy ilyen megvilágítás, ha kevés lenne egy UV led.A ledet a legtöbb elektronikai boltban az ellenállás együtt meg tudod venni, USB kábelnek a leggagyibb gazdaságos is megteszi, úgy is csak a táp részét használod.
-
biacsia
tag
válasz Wind-Storm #11981 üzenetére
Igazad van!
[Erről] lenne szó."...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Wind-Storm
őstag
válasz Kvazár #11979 üzenetére
Ez [link] érdekesen néz ki, UV-s netán?
(#11980) biacsia
A házad típusát megemlíthetted volna... ha nem pont a házadhoz valót kapsz (már ha létezik egyáltalán hozzá) akkor be kell majd csavaroznod és valószínűleg mögé már nehezen tudsz majd betenni merevlemezt, ha netán végig 5,25" méretűek lennének ezek a helyek a házadban.
-
biacsia
tag
Sziasztok!
Tudnátok valami ötlettel ellátni, hogy hol szerezhető be a házon található üres 5.25"-os slotokat takaró "teli" lemez/műanyag/ helyére, olyan, ami átengedi a levegőt? Tehát fémrácsos.
Van valakinek esetleg feleslegesben?"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
zsolthee
senior tag
Se billentyűk alá se mellé nem tudnál LED-eket rakni, nincs elég hely. Ha mégis valahogy sikerülne, akkor nem tudná lenyomni a billentyűket. Van egy másik lehetőség, de az
szinte lehetetlensem kis feladat: utólag beépíteni a kijelzőbe egy lámpát ami megvilágítja a billentyűzetet. Gondolom éjszakai gépezéshez kellene...
Vagy marad az USB-s külső klaviatúra -
Lompos48
nagyúr
Lehet kötni a laptophoz külső USB billentyűzetet és ha olyat teszel, ami világít, akkor meg van oldva. A beépítettel nem fog menni, mert az eredeti billentyűkön a karakterek nem átlátszóak. Arról nem is beszélve, hogy a LEDek beépítése és kábelezése is egy külön "kihívás" lenne, amit kétlem, hogy meg tudnál oldani.
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony a következő feladat elé állított: Világítsam be a laptopjának billentyűzetét, valami hasonlóra gondolt. Ki lehet ezt valahogy vitelezni? Vagy lehet vásárolni külön laptopbillentyűt ami világít is? Packard Bell EN TJ 65-el rendelkezik. Olyasmire is gondoltam hogy esetleg néhány karakterenként beleteszek egy ledet, de nem tudom hogy tudnám ezt kivitelezni.
Tudnátok szolgálni valami frappáns megoldással? Köszönöm!
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
TaaT
nagyúr
válasz moha21 #11973 üzenetére
Köszi
még egy kérdés, ez a szabályzó elméletben 12W-al tud megbirkózni, gondolom 9db 0.6W-os venti meg sem kottyan neki
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Estét!
Ha egy 0.6W 0.05A 12V-os ventinek csökkentem a feszültségét, akkor nem vesz fel 0.6W-ot igaz?
Give them hell Ukraine!
-
Vaktera
csendes tag
-
Jembumbi
csendes tag
[link]
Egy ilyen gép megfelel a célra? Ha mondjuk veszek/kapok hozzá korong fejet?( meg aztán ezzel a géppel még elvileg tudok gravírozni is, igaz? XD) Sajna 10k fölött tuti nincs 1 ilyen masinára :S -
Lompos48
nagyúr
válasz Vaktera #11959 üzenetére
Ha véletlenül valami okból a táp 1.7A-t kezd szívni, akkor a biztosíték nem ég ki, hagyja, hogy főjön a levében az, ami a túláramot okozza, amíg elromlik. Ez ellenben nagyon kis valószínűséggel történhet meg. Általában zárlatok verik ki a biztosítékot, azok pedig nagyobb áramokkal járnak. Tehát most nem fog történni semmi, de amikor tudsz szerezz be egyet, ami oda jár. Nem hiába tesznek olyat, ami ott van, ki van az számolva.
-
Vaktera
csendes tag
Üdv lenne 1oan kèrdèsem hogy biztositèkot cserèlek 1 tápba amibe most jelenleg egy 1.6 A-s van de èn erösebbet teszek pl 2-set akk kèsöbbiekben mi törtènhet??
A jővő nem végleges csak ha magad is bevégzed!!!
-
zsolthee
senior tag
Szakik, help!
Extrém ház építése pattant ki minap a fejemből, és nagy megtetszett a saját ötletem. Egyenlőre a tervezés fázisában tart a dolog, viszont annyi biztos, hogy cseppet sem fog hasonlítani egy klasszikus értelembe vett PC-kuckóra. Van egy (nem tudom mennyire) ritka elképzelésem a hűtését illetően:
a kültéri levegőt használnám fel a gép hűvösen tartására. Nyilván ez csak a hideg szezonban lesz kivitelezhető, nyáron más lenne az elképzelés. Szóval mennyire rizikós illetve mire kell figyelni egy ilyen jellegű hűtést illetően? Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata vagy volt már valakinek hasonló ötlete? -
zsolthee
senior tag
válasz Jembumbi #11955 üzenetére
Nem vagyok egy nagy modder, de az oldallapnak azért nem ugranék neki flex-szel.
Bár mondjuk a nagyját ki lehet vele csapatni , a precíz vágásokhoz inkább valami ilyesmit kellene használni.
A BauHaus-ba most láttam hasonló kis gépet tizenegynéhány ezerért. Kezdésnek az is jó lehet, korongokat meg csiszolófejeket is adnak hozzá -
Jembumbi
csendes tag
Sziasztok, nagyon kezdő vagyok a témában, és tökjól elképzeltem, hogy mit csinálnék a gépemmel! Csak hogy hogy álljak neki ugye... Először is. Oldalpanel kivágásához mit használjak? Ránéztem az itthoni flexre... és hát nemtom mennyire tudnék azzal szép munkát végezni. A gépet úgy tervezem, hogy fekete, fehér cuccok, pl mint az AC ventik.
Oldalra 1 plexi és fehér fény belül,d e takarásba, hogy ne világítson ki mint az atom.
A házam sajna nemtom milyen típusú, van 1 előlapi panelje is, az majd az átalakítások után veszem kezelésbe, fogalmam nincs mit lehetne csinálni vele, lehet kiszedem 1 az 1ben, most /pill csak arra jó, hogy számolja mikor kapcsolt be a gép (óra lenne, csak mindig 0-z) stb... egyelőre nem jöttem rá mit kell vele ügyeskedniSzóval összességében
1: Jó a flex az oldalpanelek kivágásához, vagy be kell ruháznom valami Khm.. precízebb szerszámba?
2, van az ODDhely, és ugye ahelyett 1 műanyag lap van, ahol nincs semmi. Ha abba beleeszkábálok kapcsolót, akkor arra a túloldalt szépen rákötöm sorosan mondjuk a fénycsövet amit veszek, akkor az úgy menni fog és kapcsolni fogja? (nem tudok kapcsolót linkelni, mert olyan lenne mint pl a filmekben a repülőkön, de csak fali kapcsolót találok )
3, Ha pl 1 ilyet [link] rákötök a molex 12vjára, meg ugye a másik kábelét a jó szinűre(XD) akkor menni fog? Esetleg mit kell bekötni vele, hogy zenére villogjon? XDJaj és bocsi a hülye kérdésekért, meg köszi a helpet
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok! Adva van egy elölapi audio/usb panel, ami az alaplapi tüskékre megy. Van nekem egy màsik, aminek 3,5 ös jack dugós a vége. Össze lehet hozni a kettöt? Tehàt a tüskére menö csatlakozó helyett a jack dugósat? (usb-s hangkàrtyàt akarok hasznàlni és elöre kivezetni). A panelcsere nem jàtszik, mert màs az elrendezés. Egyébként alaplapi usb-t meg lehet duplàzni? 2 van a lapon, de egy harmadikra ràköthetném a hangkarit. Segítséget, ötletet, leoltàst elöre is köszönöm.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Lompos48
nagyúr
válasz Wind-Storm #11949 üzenetére
Karácsonykor már nem kell fenyőt állítani egy ilyennel a lakásban.
-
Wind-Storm
őstag
válasz haromegesz14 #11948 üzenetére
Az szerintem UV reagens izé.. rátekerve a kábelekre.
-
GuruZone
őstag
gyerekek, mondanátok egy hozzávetőleges összeget, hogy egy ilyen ház ventikkel, harisnyákkal, világítással együtt cakumpakk mennyibe kerülne nekem?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Wind-Storm
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol kapok egészen biztosan fekete cat5-ös UTP kábelt csatlakozó nélkül?
-
Bari
Modder
válasz HollyBoni #11943 üzenetére
Amennyiben nem teljesítmény ledet szeretnél rákötni hanem sima normál, max nagy fényerejű ledet, akkor mehet a venti saját tápjára, nem kell külön molex csati, de a korlátozó ellenállást ne felejtsd ki a ledek elöl. Az ellenállás értékének kiszámításához itt találsz segítséget. A normál ledek 20mA-t kérnek, a nyitófeszültségük függ a led színétől.
Ezek általában: Piros 2V, Zöld 2.2V, Narancs 2V,Sárga 2.1V, Kék 3V, Fehér 3.5V de a legbiztosabb a led adatlapján megnézni ha van neki. A két led mehet sorba kötve így csak egy korlátozó ellenállás kell.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Wind-Storm #11942 üzenetére
Köszi!
Más kérdés: ha egy ventibe szeretnék led-et rakn,mire érdemes rákötni? A venti 12v-os ágára,vagy külön molexből kapja az áramot? Két led lenne bekötve.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajanlani egy boltot ahol lehet kapni zsugorcsovet,es egyeb modding cuccokat? A pcgear-en moat nincs zsugorcso,de kene meg harisnyazott sata kabel,es par csatlakozo,de emiatt nem akarok ket helyrol rendelni. Illetve mekkora zsugorcso kell a molex kabelre,ha mind a 4 vezetekre zsugorcsovet akarok rakni?
Megegy kerdes,molex csatit mivel szoktatok szetszedni?
[ Szerkesztve ]
-
altare
tag
-
Lompos48
nagyúr
válasz XP NINJA #11937 üzenetére
Nem megy olyan sok ezer volttal. Elég neki legtöbbször egy is.
Kérdés melyik kábelről beszélsz? Ha az invertert 12V-tal táplálóról, akkor bármilyet tehetsz, csak vigyázz a polaritásra. Valószínű, hogy a venticsatlakozó árama elég neki. Ha az inverter és fénycső közé kell, oda már "illik" nagyfeszültségű kábelt használni, mert a többi egyszerűen átüt és lehet kinyírja az invertert. Bontóból szerezheted be, akár LCD monitorból vagy laptopból is.
-
XP NINJA
őstag
hello. fenycsovem van ketto is de az inverteremhez nincs kabel.. ha a csovet rakotom az alaplapon a ventilatorcsatlakozora akkor vilagitaza??
-
Bari
Modder
válasz pincehely #11924 üzenetére
Szia
Nem ismerem a kütyüdet, a készenléti 5V általában olyan eszközöknek szokott kelleni ami a gép kikapcsolásakor is kell, hogy működjenek. Ha a kütyünek nem szükséges ez a funkciója a lila és a piros vezeték közösíthető. Hogy az USB max 500mA-es terhelhetősége elég e a kütyünek, az függ annak áramfelvételétől, ezt egy multiméterrel meg lehet mérni. Amennyiben 500mA alatt van USB ről táplálható, ha felette 2 usb portot felhasználva is lehet usb-ről hajtani, pár külső hdd keret is így oldja meg.
Írd meg milyen pontosan ez az eszközöd, típusszám, vagy fénykép róla akkor konkrétabban tudunk segíteni.
-
mr_ricsi
veterán
Ha ezt a megvalósítás után észreveszi egy rendőr, akkor te anyagilag fogod segíteni a 2012-es költségvetési hiány csökkentését!
Ugyanis a bicaj csak előre és hátrafelé világíthat (fehér és piros fénnyel), oldalra csak borostyánsárga fényvisszaverők lehetnek rajta.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
Danex
addikt
Hello, segítségeteket szeretném kérni.
Kerékpárra akarok spéci világítást készíteni. Úgy terveztem, hogy a vázra alul, oldalsó világításhoz ledszalagot használnék, előre meg egy led spot-ot.
Mindenhez 12V DC áram szükséges, fogyasztás ahogy néztem nem nagyon lesz 6-7W felett.
Van egy vészkijáratjelző lámpám, amiben van egy kis aksi, erről megy a benne lévő azt hiszem 230V-os fénycső(8W fogyasztás). Azt gondoltam ezt az aksit használnám a ledes világításaimhoz azonban ez csak 2.4V 4Ah-ás.
Kérdésem tehát, hogy van-e olcsó megoldás arra, hogy én ebből a 2,4V-ból 12V-ot csináljak?
Előre is köszi!
-
Tarill
őstag
válasz Wind-Storm #11929 üzenetére
köszi a választ egyenlőre csak egy i3 2100-am van hozzá és egészen addig az is marad amíg a játékok többet nem követelnek... szóval van időm !
mégegyszer köszi! -
Tarill
őstag
hello! az új alaplapomon(asrock z68 pro3 gen3) van egy 8 pin-es ATX csatlakozó ami a processzort látja el (meg ugye van a 24 pines) de a tápegységemen(CHIEFTEC iArena 500W GPA-500S) csak 4 pines csatlakozó van a procinak. az alaplapi kézikönyve ezt írják:
"Though this motherboard provides 8-pin ATX 12V power connector, it can still work
if you adopt a traditional 4-pin ATX 12V power supply. To use the 4-pin ATX power
supply, please plug your power supply along with Pin 1 and Pin 5."elvileg akk így is fog működni? nem tudok annyira angolul... :/
[link]ez a linkje a kézikönyvnek 31. oldal alja valami kép is van ott róla...
(átalakító beszerzése szükséges?) -
moha21
veterán
válasz superecneB #11926 üzenetére
Nem, az eszköznek ugyanannyi lesz az áramfelvétele, mint eddig.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Wind-Storm
őstag
válasz pincehely #11924 üzenetére
Sejtem ez melyik eszközöd.
Nincs véletlenül egy zöld is?
A piros 5 Voltos kábel gondolom az eszköz bekapcsolása miatt megy bele, az 5V SB meg csak a stand by mód miatt, de az is lehet, hogy akkora az áramfelvétele, hogy annak a több amperes piros kábeles 5 Volt kell.
A hiányzó kábelen kívül szerintem nem is érdemes vele USB porton szórakozni, mert akkora lesz az áramfelvétele, hogy egészen egyszerűen életbe lép az USB túlterhelésvédelme és kikapcsolja a port áramszolgáltatását. -
pincehely
addikt
Sziasztok!
A következőben kérnék segítséget.
Van egy eszközöm, ami az alaplapi 24pines tápcsatlakozóról kapja a feszültséget.(egy toldóval)Egészen pontosan:
3 kábel van benne, a 24 pines leírás szerint:
a. lila:+5VSB
b. fekete: com
c. piros: +5VDCMeg lehet ezt oldani valahogy USB kábellel?
Azon a net szerint van egy +5VCC; D-, D+; GNDEzt a kettőt lehet házasítani?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Attix82
addikt
Üdv!
Tudok javasolni olyan NTC termisztort ami házhűtő ventiket szabályozni, és olyan 60 foknál pörgetné fel maxra a ventiket?
Vagy mik a tapasztalatok ez ügyben?
-
moha21
veterán
válasz superecneB #11914 üzenetére
Elvileg ugyanakkora U mellett ugyanakkora I-t kellene kérjen. Használhatod.
-
superecneB
őstag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ezzel kapcsolatban, a mobiltelefonos topicban sajnos nem tudtak segíteni. [link]
Úgy tudom a fogyasztó olyan I-t vesz fel amilyen neki kell, viszont azt nem tudom, az aksi élettartamán befolyásol -e valamit az hogy az erősebb I-vel rendelkező töltővel töltöm, illetve gondolom a töltési sebesség nagyobb lenne a nagyobb áramerősségűvel. (Azonos potenciál különbség alatt nagyobb áramerősség halad) - ezt jól tudom? -
moha21
veterán
válasz agoka07 #11912 üzenetére
Én biztos csinálnék hozzá egy külön erősítőt. ( Már ha villogtatnék ilyet így ).
A hangerőt meg be kell állítanod, mert az amplitúdó nyilván a mélynél fogja előbb kinyitni a Tr.-t.
Egyébként tényleg a mély ütemére akarod villogtatni? Mert ez arra lesz jó.Mondjuk legyen 3V a nyitófeszültség ( nem tudom mennyi ) akkor már a 4 db nem fér be sorban. 2-2 párhuzamosan kötnék velük sorban 2 ellenállás. 470 ohm körul.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz agoka07 #11909 üzenetére
Azért ez, ha hangkártyáról megy akkor azt eléggé max hangerőn kell járatnod. Előtte lenne valami erősítő? Mert írták már előttem, hogy 0,6-0,7V kell bázisnak.
Szín azért lenne fontos, mert kellene egy ellenállás a LED-ekkel sorban ezt is írták már.
-
Lompos48
nagyúr
válasz agoka07 #11905 üzenetére
Ebben az esetben azért a TIP31 kissé túlzás. Mint előbb írtam az egy néhány amperes tranzisztor. A rajz szerinti kapcsolásban a tranzisztor feladata csak a sorba kötött LEDek vezérlése, ami max. néhány tíz milliamper áramot jelent. Ahhoz tulképp bármilyen NPN tranzisztor megteszi, kezdve a legismertebb BC107-tel.
Hiányzik egy soros ellenállás az áramkörből, amit bárhova be lehet iktakni a kollektor-LEDek sorba. Értéket nem mondok, mert az a használt LEDek típusától (tehát az azokat meghajtó áram értékétől függ. Anélkül megsütheted esetleg a diódákat. Világítani akkor fognak, amikor az audió jel szintje (csúcsa) túllépi a 0.6-0.7V-os értéket. -
agoka07
senior tag
válasz Lompos48 #11904 üzenetére
http://www.instructables.com/image/FMZXXB8G5W7R47J/Building-the-circuit.jpg
valami ilyesmire gondoltam..így kellene működnie..[link]
[ Szerkesztve ]
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Lompos48
nagyúr
válasz agoka07 #11903 üzenetére
Bármilyen NPN, min 40W, 50V-os, min 4A-es szilícium tranzisztor megfelel. Ha ragaszkodsz a TO220-as tokhoz, akkor például 2N5496, ha nem akkor TO3-ban a közönséges mezei 2N3055 is megteszi simán. Más tokban (SOT32) a BD433, 435 és még biztos van sok, de így rajz nélkül nem okoskodok tovább.
-
agoka07
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem a következő: hogyan tudnám háziag legyártani, azt a "rendszert" amin a hangnak megfelelően a led-ek aktiválódnak? Néztem közösségi oldalakon , hogy hogy csinálják de nem sokat fejlődtem, valamiféle "tip31"es tranzisztor botlasztott meg, mert sehol sem találok..Melyik háztartási gép(ek)ben találok ilyet?
Előre is köszi :d
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
departure
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest