- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
departure
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11898 üzenetére
esetleg valami tipped van mivel és hogyan ?
-
departure
csendes tag
Nem találtam megfelelő témát, ezért ide írtam
Ellehet távolítani úgy a sata power csatlakozót óvatosan, hogy után visszatudjam tenni illetve ne sérüljön ? egy tápról szeretném, kábelharisnyázás miatt
-
Wind-Storm
őstag
Két kérdésem lenne e videóval kapcsolatban. [link]
Jól gondolom, hogy amikor kilövi a szeget a tekercs, egy pillanatra berántja majd a tehetetlensége lévén repül tovább?
Illetve a végén az okos hány voltot zárogat rövidre? -
dfdfdf
őstag
válasz
---Lasali--- #11893 üzenetére
akár teheted ezt is de a cső vége leszedhető (ragasztva van a kocka müanyag azt nem tudod "levenni" ? De ha fúrod ügyelj hogy a kis fémszál és a valódi neon cső ne sérüljön.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Van egy érdekes problémám.
Van egy régi revoltec neon csövem. Az vele a probléma, hogy maga a fésznyál vagy nemtudom hogy hívjam, rezonál a plexi csőben. Ami igazából a szivattyúm miatt van, de nem tudok vele mit csinálni, be van dobozolva, szivacs lapok vannak alá rakva stb, vagy éppen pont olyan frekvenciát ad ki hogy a fénycső rezonálni kezd.
Mit lehet ezzel csinálni? Fúrhatok valahova plexi cső közepére egy lukat és nyomhatok bele szilikon ragasztót hogy megfogja a csövet hogy ne rezonáljon? -
mr_ricsi
veterán
válasz
volvoguy #11885 üzenetére
"A gépházba van értelme ilyen kis párátlanító (vagy mifene) zacskókat rakni "
Nincs.
Álló gépnél a szobahőmérsékletű alkatrészekre a szobahőmérsékletű levegőből nem fog nedvesség kicsapódni, a működő gép meg eleve melegebb, mint a levegő, ezért még annyira sem fog kicsapódni. -
Wind-Storm
őstag
Ja, valamit eltévesztettem, köszi a kijavítást
Csak nagyon bennem van, hogy ilyenkor kinn hideg van benn meg meleg és szárazság, mindig figyelem a higrométerem..
Igen így van, ezért ha télen kiszellőztetsz, és kint van mondjuk 5 celsius 100%-os relatív páratartalom mellett, ezért a 20 fokos szobádban csak 50% körül lesz.
(nagy körvonalakban, bonyolult számításokba most ne bocsátkozzunk)
Tehát ha a gép melegebben van tartva a környezeténél ami természetes velejárója ha be van kapcsolva, akkor a közvetlen környezetében leesik a relatív páratartalom, ezt viszont jól gondoltam
Ha valaki nitrogénnel szórakozik akkor különösen figyelnie kell a proci hűtőblokkja körül lecsapódó párára.
-
PHM
addikt
válasz
Wind-Storm #11887 üzenetére
"Minél melegebb a levegő annál kevesebb vizet tud magában tartani, tehát annál kisebb lesz a relatív páratartalom."
Bocs, de ez pont fordítva vagyon.
Minél melegebb a levegő, annál több vizet képes magában tartani.
Ezért van az, hogy a hideg tárgyakra kicsapódik a pára. -
volvoguy
addikt
Köszönöm a kimerítő választ!
-
Wind-Storm
őstag
válasz
volvoguy #11885 üzenetére
Szerintem a gép körüli levegő párátlanítására van szakszerű módszer is.
Ha normál szobai körülmények között tartod a gépet, akkor nem kell ilyennel foglalkoznod.Egyéb esetben gondolok magas páratartalomra, a gép harmatpont alatti hőmérsékletére.
Ilyen esetben a legcélszerűbb mindig járatni a gépet, hogy ne tudjon lehűlni.
Minél melegebb a levegő annál kevesebb vizet tud magában tartani, tehát annál kisebb lesz a relatív páratartalom.Harmatpont alatti hőmérsékletre ott van példának az ablak, ahol le tud csapódni a pára.
A harmatpont függ a hőmérséklettől és a relatív páratartalomtól. -
volvoguy
addikt
Üdv! A gépházba van értelme ilyen kis párátlanító (vagy mifene) zacskókat rakni (tudjátok amik a cipősdobozokban is vannak...de én láttam már hegesztőt a hegesztőgépébe tenni...) van értelme?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Wind-Storm #11881 üzenetére
Bocsi.
Most nézem,8 euró 10 méter.. Inkább lemondok az eladásról,azt hittem drágább.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Régen MDPC-ről rendeltülnk páran harisnyát,abból még megmaradt egy kicsit. Elég jó minőségű,a narancssárga UV reagáns. A méretét nem tudom,a 4tűs molex kábel minden egyes szálára pont jó.
A kérdésem,mennyiért lehetne eladni?
Narancssárga: 3,7m
Fekete: 2,8m -
Wind-Storm
őstag
válasz
rlazol #11878 üzenetére
Egyébként nem tudom, hogy kéne világítania a reset sw tűin a LED-nek, hisz csak bekapcsolt állapotban működik eleve az az sw. nemsokára kikapcsolom a gépet és letesztelem.
(#11877) mr_ricsi
Proci és memória nélkül?
Memória és videokártya nélkül szerintem mindegyik.
De proci nélkül valszeg igen kevés. -
rlazol
veterán
válasz
mr_ricsi #11877 üzenetére
próbáltam a vízhűtés nélkül is, illetve úgy is, hogy nem volt ráhúzva, csak rátéve.
a speaker folyamatosan rajta van, de miután a lap a tápot se indítja el, szerintem esélytelen, hogy bármit is csipogjon.
Az éjszaka rádugtam LEDeket a tüskékre, a RESETről világított, a Power SW-ről nem. Valószínűleg annak a pozitív ága van megszakadva. -
mr_ricsi
veterán
válasz
rlazol #11867 üzenetére
"igen, rajta van."
Akkor azt sürgősen leszedném. Lehet, hogy a felszereléskor valamit rövidre zártál vele. Vagy erősen feszíti és hajlítja az alaplapot.
A PCspeakert pedig én rajta hagynám, mert esetleg hangban adhat életjelt. Van olyan alaplap, ami proci és memória nélkül is képes hibakódot csipogni. -
-
Wind-Storm
őstag
ez privát akart lenni
-
Wind-Storm
őstag
-
rlazol
veterán
válasz
Wind-Storm #11872 üzenetére
még próbálom értelmezni, amit írtál.
és ha egyszerűn a tápcsati zöldjét alulról összekötném a power +ával?sajnos minden táv boot lehetőség disabled a könyve szerint...
-
Wind-Storm
őstag
válasz
rlazol #11871 üzenetére
Lehet status led lesz az..
gondoltam, hogy ez lesz, kár...
valószínűleg a BIOS csak úgy hajlandó elindítani a lapot ha saját maga kapcsolja be.Jah, kicsit bonyolultan magyaráztam el, pedig egyszerű.
Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni... Ugye e a táp külseje mint ahogy földelt, egyben testel is, mint ahogy az összes belőle jövő fekete vezeték is, még a merevlemez oldala is.
Na tehát, egy test potenciálon lévő vezeték kéne, ami egyik végén pl. a táp fém részéhez ér hozzá, vagy akár a táp floppycsatijából kiveszed ideiglenesen az egyik feketét és ezt érinted hozzá a power SW mindkét tűjéhez, biztos ami biztos alapon, hátha a power sw test tűje szállt el épp.vagy a másik meg egyszerűen megfogalmazva: a reset mindkét tűje közül a GND-set összekötöd a power sw mindkét tűjével, külön-külön. (bár nem tudod megállapítani, akkor mindkettővel kísérletezz.)
még 1 5let: alapból nincs engedélyezve ilyen wake on lan meg ilyesmi feature-k az alaplapban?
-
rlazol
veterán
válasz
Wind-Storm #11870 üzenetére
elég erősen világít az a kék.
megpróbálom mindjárt az első tervet...mod.:
sajnos nem jött be.A táp ment, ahogy csináltuk, de hiába nyomogattam a resetet. megpróbáltam a bekapcsot is rákötni és úgy, de az se...
szakadásmérőm nincs....
a második tervet annyira nem értem...
-
Wind-Storm
őstag
válasz
rlazol #11869 üzenetére
halott a power valamelyik tűje, lehet megsérült az áramkör..
világít a reset, hm..
sajnos avval egymagában beindítani még nem tudjuk.
hacsak nem bűvészkedünk valamit, bár nem hiszem, hogy úgy feléled..a resetes felélesztés a terv a következő lenne:
ATX zöld a GND-vel összeköt ahogy csináltuk ---> „halott elindul" majd eközben reset-eled, és erre talán bekapcsolódik aztán ezután már kihúzhatod az áthidalást az ATX csatiból.A másik: szerzel egy vezetéket amit letesteltél, vagy a reset GND-jével összekötöd, ha netán külön lenne, bár nekem az abszurd lenne... aztán megérinted vele a power SW mindkét tűjét, hátha... bár gondolom a + szállt el.
Ha van szakadásmérőd akkor kihúzva a gépet nézd meg, hogy egyáltalán van e kapcsolat az alaplapon lévő ATX aljzat GND tűi és a power SW tüskéi között, vagy mérhető e egyáltalán ellenállás.
a kék páros milyen erővel világít? (mondjuk ha sleepben lenne a gép akkor akár még status led is lehetne ha normál fényerővel)
-
rlazol
veterán
válasz
Wind-Storm #11868 üzenetére
értettem.
kétfajta LEDdel, polaritás cserékkel:A RESET világít!
sőt, a bekapcs mellett van egy kékkel jelölt páros, aminek se a lapon, se a könyvben nincs magyarázata, az is világít. A többi biztosan nem.
Mit tudtunk meg? -
Wind-Storm
őstag
válasz
rlazol #11867 üzenetére
Még mielőtt kijelentenénk: Ne csak egy vagy egy fajta leddel próbáld, illetve ugye a polaritást mindkét féle képpen próbáltad?
Tök sötétben nézd még meg, egyszer így bedugva egyszer úgy.
Sőt, nézd végig az összes tűt, ugyan a reset-ben nem vagyok biztos, de hátha valamelyik tűpároson világítani fog.Ja egy jótanács: a speaker 4 tűje közül semelyikhez se dugd ha ott vannak a tűi a front panelen, mert két szomszédos tűje között pont 5 Volt a különbség stand by-ban is, és az előtét ellenállás nélküli led ez esetben lezárlatolhatja a stand by áramkört (ez személyes tapasztalat, bár van a tápban ilyen esetre védelem) vagy kiég a led.
-
rlazol
veterán
válasz
Wind-Storm #11865 üzenetére
nem világít. kicsit sem. ez mit jelent? Elszállt a bekapcsoló ág?
mr_ricsi: igen, rajta van.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
rlazol #11864 üzenetére
Aham, ha van valamilyen átlátszód annak már egész korrektül fog látszódni a fénye, de olyan vakítóan erősen sose fog világítani mintha HDD vagy Power LED helyére lenne dugva.
Ja, ha meg túl kicsi az ellenállása a LED-nek, akkor be is kapcsolhat a gép, ez tapasztalat.
Bár itt most nem fog.. -
rlazol
veterán
válasz
Wind-Storm #11863 üzenetére
egy ledet simán, mindenféle ellenállás nélkül? jó, most meccs van, de szüntben megpróbálom.
-
Wind-Storm
őstag
Voltam rlazol kollégánál, vittem neki egy kérdőjeles s939-es alaplapot hátha a proci volt benne halott, de nem sikerült működésre bírnunk.
Rendkívül érdekes a dolog, még én sem láttam ilyet.
Lehet, hogy órák-hosszig tartó keresgélés után lehetne valami apró nyomot találni az alaplapon.
Jó helyre dugtuk a power SW-t, sőt! szomszédos tüskékkel is rövidre zárogattuk a power SW mindkét lábát, hátha a power SW GND-je megszakadt valahol.Ja, rlazol:
Eszembe jutott még valami!
Dugj egy LED-et a power SW tűire és nézd meg, hogy egyáltalán világít e halványan, mindenképpen kellene neki! -
rlazol
veterán
válasz
mr_ricsi #11859 üzenetére
nagyon soxor szereltem, de most még egyszer elővettem a haszutmafort és az alapján megpróbáltam. Nem megy. Egész biztos, hogy jó helyre dugom. Egész biztos, hogy a táp jó. Két bekapcsológombbal is próbáltam.Tegyük fel, hogy valahol zárlat van. Hogy tudom, kizárni, hogy tudom felfedezni?
-
mr_ricsi
veterán
válasz
rlazol #11858 üzenetére
"a pöcök alig egy fél cenire volt onnan, ahonnan letörött."
Az alaplap nagy része lakkozva van, azon át nincs rövidzár.
És egyébként is: működött, leállítottad. Ekkor már az alaplapnak csak nagyon kis része volt áram alatt, kicsi az esélye, hogy a fél centit mozduló fémdarab áram alatt lévő dologhoz érhetett volna.Én továbbra is arra fogadnék, hogy nem a megfelelő két pöcök zárásával akarod indítani. A másik lehetőség, hogy valahol zárlat van, ami lefojtja a tápot. De ez nem alaplapi hiba, hanem összeszerelési.
-
rlazol
veterán
válasz
mr_ricsi #11852 üzenetére
mr_ricsi: igen, külön kütyü felügyelte a ventiket. De a BIOS reset után rádugtam a lapra egy prociventit, így se reagál.
"Asustól mit vársz?"
nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, de azt hittem ez egy minőségi lap, ami kíbírja addig, amíg le nem akarom cserélni...fero02: nekem is ez volt az elméletem, de akkor mitől döglött meg a lap?
-
-
mr_ricsi
veterán
válasz
rlazol #11849 üzenetére
Ez nem hardveres hibának néz ki, hanem összeszerelésinek.
Talán nem jó helyre dugtad a power sw drótját."minden előzmény nélkül "USB device over current status" üzenettel megáll a boot."
Valami USB-s cucc 500mA-né többet vesz fel. Emiatt nem kellett volna mindent szétkapni, csak az USB-ről lehúzgálni mindent.
Ha semmi sincs az USB-ken, akkor alaplaphiba. -
rlazol
veterán
válasz
mr_ricsi #11848 üzenetére
Pár éve a SATA1 foglalat fekete tokja lejött a kábellel együtt, azóta úgy van, de visszadugható. Kb fél éve azt a foglalatot nem használom, így a tüskék meztelenül álldigáltak.
Néhány hónapja csinálja azt, hogy minden előzmény nélkül "USB device over current status" üzenettel megáll a boot. Ilyenkor némi rimánkodás, csatik lehúzkodása, vagy pár óra áramtalalnítás után hibátlanul működött.
tegnap szétszedtem, hogy kitakarítsam és a léghűtését vízre cseréljem. Szétszedésnél vettem észre, hogy a SATA1 tüskék közül az egyik letört és a lapon fekszik, kiemeltem. Lehet, h már rég úgy volt, lehet h a szétszedéskor törtem ki.
Összeraktam, se kép se hang. -
rlazol
veterán
Ki tudna nekem visszaforrasztani az alaplapomra egy pöcköt?
Letört az egyik sata csatlakozó egyik pöcke és nem megy a lap... -
Lompos48
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11840 üzenetére
Azt bizony majdnem mindenhol.
Nézelődj bármilyen hulladék lapban, apró üvegtokos dióda után is (1N4148, 4149, 4448, 4154), mert ezek is tudnak 100V körül, nyitva pedig viszik a 100mA-t. De lehet 1N4007 (valamivel nagyobb hengeres, műanyag tokban), akár bármilyen kis egyenirányító híd egynegyede (bár ez inkább próbának, mert nem lenne túl szép a megvalósítás).
-
mr_ricsi
veterán
válasz
BigBlackDog #11833 üzenetére
"Vagy hibás gondolatmenet?"
Két hiba is van benne.Először is a képlet hibás. Helyesen: C=2 x I x t /U (Ami ebből jön:
U x I x t = 1/2 x C x U^2 )Másrészt nem számolhatsz 12V-tal, mert pl. 5V-nál már a LEDek egyáltalán nem fognak világítani, ezért csak valamekkora feszültségesést engedhetsz meg, mondjuk 12V-ról 9V-ig eshet vissza a 3 sec alatt.
Így lesz egy szép egyenlet:
Uk x I x t = 1/2 x C x (Uf^2 - Ua^2)Ezt kell C-re átrendezned.
Uf : felső fesz, jelen esetben a 12V
Ua: alsó határfesz, például a 9V
Uk : közép fesz, egyszerűsített módon számítva az Uf és az Ua számtani átlaga. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Wind-Storm #11839 üzenetére
Diódát (12 V-ra) hol lehet lelni a lakásban? Régi ISA portos videókártya, IDE vezérlőkártya esélyes forrás lehet?
-
Dominó85
addikt
válasz
Wind-Storm #11837 üzenetére
Köszi,holnap felhívom szerintem.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy CM 690 (nem advanced II, hanem a sima) és szeretnék szerezni rá, egy 20cm vagy nagyobb ventivel ellátott oldallapot. Ha létezik ilyen, akkor hol, hogyan, mennyiért? -
PHM
addikt
válasz
BigBlackDog #11833 üzenetére
Így már jobb. A 7,5 mF már kezelhető kapacitás méret.
Azért azt vedd figyelembe, hogy menet közben csökken a kondi feszültsége,
ezáltal az áram is, ami kicsit megnyújtja a folyamatot. -
PHM
addikt
válasz
BigBlackDog #11831 üzenetére
75 mF? Nem sok az kicsit?
220, esetleg 470 mikrós 16 V-os kondival kezdeném a próbát. -
PHM
addikt
válasz
BigBlackDog #11819 üzenetére
Szerintem valahogy így kellene:
[link]
Mé' nem tudok képet beszúrni? -
Lompos48
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11819 üzenetére
Nem! De lerajzolom nemsoká és küldöm. Kis türelmet kérek!
-
Vaktera
csendes tag
Mégvalami mivel most anyagi válságba vok a tápom manapság oanokat csinál hogy ha bedugom mondjuk a pendrivémet és még melé vágok valami usb-set akkor eltünik minden.Az alaplapot már kicseréltetem az elején jo is volt. A Tápot szétszedtem és egy kondi pupos volt ki cseréltem mert gondoltam jo lesz azt megint csak ugyan az várt . kölcsönöztem 1 tápot és azal jo volt. most akkor kérdeném ha nem látok pupos kondit ak mi lehet a baja
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Lompos48 #11815 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy jól értettem a diódás részt, így értelmeztem:
Helyes az elgondolásom? Esetleg a diódát a kondi plussz lába elé kéne tennem (így érteném is a működését)?
Illetve milyen kapacitástartományban nézegessek kondikat (csak, hogy tudjam milyet vegyek, nincs itthon semmi jelenleg)? -
dfdfdf
őstag
válasz
Vaktera #11817 üzenetére
Hali tessék egy nagyon részletes leírás
bocsi ez potis szabályozás
-
Vaktera
csendes tag
Nekem oan gondom lenne hogy 1 12cm-es ventit akarnám halkitani. 12v sok neki az 5v meg kevés. mi jot csinálhatok vele hogy jó legyen?
-
Lompos48
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11814 üzenetére
A kondenzátoron kívül kell még egy dióda is, ami nem hagyja, hogy más fogyasztók "szopják" el a töltést a kondenzátorról. A fűzérrel párhuzamosan egy nagyobbacska elektrolitkondenzátor, a molex plusz 12V-jára egy dióda anódja, majd a katód a fűzér plusz pólusára. A nullát egy az egyben kötöd. Lehet nem ártana még a diódával sorban egy - mondjuk - 10 ohmos ellenállás, hogy bekapcsoláskor a kondenzátor ne szívjon nagyot a tápból. A kondenzátort tetszés szerint választhatod próbálgatva kböző értékeket.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dfdfdf #11813 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat, valahogy én is ezt sejtettem.
Feltennék egy újabb kérdést. A cél ugyanez -kikapcsolás után folyamatos halványulás-, de 12 V-ról működtetett 5 ledes füzér a halványítandó fényforrás. Jól gondolom, hogy a füzér betáp részénél (molex csati) a pozitív, illetve negatív kábel közé kéne egy kondit beforrasztani? Hogy lehet a szükséges kapacitást kiszámolni? Illetve az korábban leírt problémát -a kondit más, ugyanazon a tápkábelen lévő eszköz is ki tudja sütni- mivel lehetne megoldani?
Előre is köszönöm és elnézést a sok kérdésért!
-
Lompos48
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11809 üzenetére
Nem fog az úgy menni, ahogy elképzeled. Csak azért, mert a fénycső működése elektromos kisülésen alapul, nem úgy mint az izzószálas vagy LEDes fényforrás. A feszültség csökkentésével fog csökkenni a fényerő egy pontig, ahonnan a feszültség már nem lesz elég a kisülés fenntartásához. Akkor a fénycső kialszik.
Elméleti megoldás lenne, de ezt nem tudod alkalmazni egy szobai/PC közeli környezetben. Ha rádiófrekvenciás térbe helyezed a fénycsövet (biztosan érvényes a mezei fénycsövekre, a tiedre nem vagyok biztos), akkor a luminofor bevonatot a tér gerjeszti és nem elektromos kisülés. Azzal elérhető egész halvány fény is, folyamatosan szabályozva.
Ha van rádióamatőr haver "kéznél" és adója legalább 100W teljesítménnyel tolja rövidhullámon, vagy fennebb, nála kipróbálhatod. De attól még nem lesz megoldás számodra.
Más megoldást nem látok. -
dfdfdf
őstag
válasz
BigBlackDog #11809 üzenetére
hát egy kapcsolófrekvenciás tápot hogy lehet szabályozni arra én nem csak 1 2 durván elektronikában járatos tag tud neked itt segíteni. de hál istennek vannak itt nálam sokkal okosabb emberek.
-
dfdfdf
őstag
válasz
BigBlackDog #11807 üzenetére
háááát egy főnycsövet egy inverter táplálja és szerintem nem feltétlen működne ez íígy ilyen formán.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy ilyen fénycső elé szeretnék bekötni egy kondenzátort. Cél: a feszültség elvétele után ne hirtelen, hanem szép lassan aludjon el a fénycső.
Mekkora kondenzátor kéne ehhez? Jól sejtem, hogy kéne valami "egyenirányító" is, hogy a kondenzátort csak a fénycső tudja kisütni (gépben több alkatrész erről a tápkábelről kapná az áramot). -
Wind-Storm
őstag
válasz
DiceBlade #11803 üzenetére
Lehet, hogy kissé a saját megoldásomból indultam ki...
Az oldallap nálam mindegy, hogy fel van téve vagy le van véve, a szellő így is keresztülfúj az egész gépen, még a ZEN400 is hideg..
Elöl és felül 14-es, hátul 12-es hangtalan fordulatszámra visszavéve.
Rácsok sehol nincsenek.Jelen pillanatban semelyik oldallapja nincs fenn, az előlap sem, még normálisan rögzítenem kell majd bele ezt a plexi kreálmányom.
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11802 üzenetére
ha leveszi az oldalát akkor a házventikkel kitörölheti
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szerintetek nem plexis (Konkrétan Sharkoon Vaya ház: [link]) mennyire van értelme hátulra LED-es ventit szerelni? Fog abból bármi is látszódni? Esetleg kicsit megvilágítja gép mögött a falat, avagy a gép belsejéből fog kiszűrődni pirosas fény?
Vagy hátra vegyek sima 12-es ventit, oldalra meg LED-eset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest