- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
pitbull1990 #11699 üzenetére
-
pitbull1990
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide való de nem igazán tudom h hol a helye a kérdésemnek! A kérdésem annyi lenne h létezik e világítós ventilátor (márka mind1) ami folyadék csapágyas. Én nem igazán talátam de lehet én vagyok a béna.
Előre is köszi a segítséget!R
-
Lompos48
nagyúr
válasz
adamovics91 #11694 üzenetére
Igen, minden további nélkül.
-
moha21
veterán
válasz
adamovics91 #11691 üzenetére
Nem párhuzamosan gondoltad?
-
Freespace
tag
válasz
Wind-Storm #11690 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
adamovics91
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy 2 darab apa+anya tábkábelt sorba lehet kötni? Egy gépet akarok így összekötni egy szünetmentes áramforrással.
Köszi a választ!
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Freespace #11688 üzenetére
A ventiknek semmiképpen nem lesz bajuk.
Ha a tápellátásukat nem az alaplapról hanem külön oldod meg és az alaplap PWM vezérlését elágaztatod úgy nemigen tudod túlterhelni, max nem fognak működni.
Amúgy egyedi csatlakozó készítésében tud segíteni neked DaveJr(#11689) easy...rider
Örülj, hogy nem ment tönkre az a csatlakozó az alaplapodon ha túlterhelés végett lassultak be.
Ha meg nem az előbbi, akkor a másik lehetőség a jelvesztés lehetett. -
easy...rider
őstag
válasz
Freespace #11688 üzenetére
meg kell próbálni, de úgy vélem sok lesz. nálam 3 ventinél a fordulatszám már visszaesett, de nem volt gond. 4-nél már azért nem feltétlen működik jól. Valami olyan csati kéne neked ami "molex to PWM fan" vagy hasonló, hogy a tápról kapják a feszültséget, viszont a vezérlés, meg a fordulatszám mérés az alaplapon lenne. Ha létezik ilyen.
-
Freespace
tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha egy ilyet szeretnék összehozni, azzla nem terhelem túl az alaplapi csatlakozót? Végülis mégiscsak 4 venti menne egy csatiról. A másik pedig szerintetek ha iylen modon sorba kötök 2 tizenkettes és egy 9-es ventit, a kilencesnek vagy a többinek lesz valami baja?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
easy...rider
őstag
válasz
Wind-Storm #11683 üzenetére
Hátulról az hogy most 1cm-re van a fa laptól, vagy hogy 3cm-re van, és pár helyen érintkezik egy szivaccsal, semmi különbség nincs. Az alaplapok sarkainál nincs mi melegedjen, pláne hátulról. Lehet így még jobb is, mert magasabban van. A házakban amennyi légmozgás van az alaplapok mögött, szinte semmi. Elölről kell úgyis a hűtésre gondolni.
-
easy...rider
őstag
válasz
haromegesz14 #11661 üzenetére
A régi ventinek a csatiját őrizd meg, és abba dugd át az új ventinek a két oda való drótját
Az új 3-as csatiban benne hagyhatod a sárga drótot, az így nem fog problémát okozni, de azért egy szigszallagot tekerhetsz rá. Mert lehet 1 év múlva megadja magát a táp, de utána a jó kis ventire még szükséged lehet
ezért még jól jöhet az a sárga vezeték, meg a 3 csatis csatlakozó.
MOD:
most olvasom hogy a tápodban nicns tűs csatlakozó. akkor lehet megérné inkább azt forrasztanod belevannak olyan tűk amik egy sorban vannak, sok egymás mellett. nem tudom mi a neve, meg jobban nem tudom leírni, de elektronikai boltokban lehet kapni. ebből letörsz egy 2-es darabot, beforrasztod, és egyszerűen rádugod a ventit. előtte a nyákot filcel jelöld be hogy melyik volt a + meg melyik a -
-
Wind-Storm
őstag
válasz
h.adam.92 #11684 üzenetére
Attól még a szivacsnál lesz légmozgás a hátoldalon hiába is tennél oda ventit.
Amik így [link] néznek ki azokat kicsavarod és mintha az alaplap a házban lenne, egy másik csavar segítségével közrefogod az alaplapot.
Ami perforált vagy milyen (kis dombok vannak az alaplapi fém tálcán annak anyagából) azt ugye nem tudod kiszedni..
-
h.adam.92
őstag
válasz
Wind-Storm #11683 üzenetére
teszek elé ventiket, de lehet h szerzek valahonnan pár távtartót...
azokat ki lehet szedni az alaplapi tálcából am? -
Wind-Storm
őstag
válasz
h.adam.92 #11682 üzenetére
Én nem választanám mert túlhevülést okozhat...
Ennél még a sima asztallapra tevés is jobb.
Ahogy írtam, fogj távtartókat és csavard bele az alaplapba majd úgy tedd a polcra.
De a legjobb megoldás még mindig az lenne, ha konkrétan egy kiszerelhető alaplapi tálcára tennéd. -
h.adam.92
őstag
válasz
easy...rider #11657 üzenetére
sztem akk a szivacsot választom, köszi a segítséget srácok!
-
-
béke
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11679 üzenetére
most szedtem le egy rakás hömérséklet cuccot és azok szerint már az alaplapom is 60fokos megfogtam a középesö bordát és leéget az ujjam
ezen már csak nevetni tudok MW3 kinyirja a gépm tök jó
lehet dobhatom ki az egészet?? tél van ablak nyitva és nem hül le még ilyet sem láttam mindjárt kilógatom az ablakon a gépem
-
béke
aktív tag
Azta mindenit
ahogy ki mondtad hogy lehet hogy megált a ventim rá néztem mivel le volt szedve az oldala,és tényleg megált a ventim és 125fok volt a vga-m azzonali kényszer leállitás rendeltem el és ki kaptam a kártyát mi a gyász lett vele?? lehet vele valamit kezdeni vagy ugráljak rajta egy jó párat mindjárt szétöröm az egészet a rákba már köcsög vga-k.áááá. -
Wind-Storm
őstag
-
moha21
veterán
válasz
Wind-Storm #11675 üzenetére
Szerverből való ventilátorok csatlakozók nincsenek már rajta, mert nálam sehova sem passzolt. 16 V-ig szoktam nyúztam őket, 12 V-on 5700 rpm : [link] gondolhatod milyen mikor 16 V-al megkínálom :>
-
Wind-Storm
őstag
válasz
moha21 #11673 üzenetére
Kössz
Nidec... aha
Rögtön feltűnt a turpisság, piros sárga feketéhez sose csapnak hozzá kéket.
pl. Intelnél PWM-es ventijeinél zöld fekete sárga kék a párosítás
Ahogy meglátnám ezt a ventilátort, rögtön a csatiját nézném és nem a vezetékei színét
Ha meg a csati se szabvány akkor egyértelmű, hogy úgy kell majd keresgélni a vezetékeket. -
moha21
veterán
válasz
Wind-Storm #11672 üzenetére
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11668 üzenetére
Köszi, mire szerkesztettem/kipótoltam az előző hsz-met, Te már meg is válaszoltad!
moha21:Igen, mindenképp megnézem forrasztás előtt!
-
moha21
veterán
válasz
haromegesz14 #11667 üzenetére
Előbb próbáld ki, hogy valóban a piros vezetéken kapja -e a feszültséget. ( Van erre képem direkt eltéve, hogy nem mindig így van ) Ha működik akkor összeforrasztod a másikat meg leszigeteled. / én zsugorcsövezni szoktam általában.
-
béke
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11668 üzenetére
gyenge ventik nyomják rá a levegőt szerintem 8cm-es 2db lian li és 1db revoltec 8cm-es.
lehet holnap szétszedem és kenek rá pasztát de szerinted nem lenne jobb lecserélni a hűtőt valami jobbra a gyári helyett? -
Wind-Storm
őstag
válasz
Lompos48 #11664 üzenetére
Egyébként már én is tettem az alaplapot a kívül és belül egyaránt 2000k ohmos méréshatárral nem mérhető ellenállású zacskóra és nem volt belőle problémám.
De gondoltam, hogy nem véletlenül antistatikus...
Mondjuk a „mintás" típusúra rá is van írva, hogy „CONDUCTIVE GRID BAG"(#11667) haromegesz14
Elkötés címszó alatt mondjuk, hogy nem vágod le csak leszigeteled aztán valahova elrejted mert az még jól jöhet. Én szeretem épen hagyni a dolgokat, amit csak lehet.
De mondom, ha van az alaplapodon egy üres 3 pines aljzat amit nem használsz nyugodtan odakötheted és akkor fogod tudni mérni a tápventi fordulatszámát ha gondolod. -
haromegesz14
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11663 üzenetére
Köszi! Elkötés pontosan mit jelent ebben az esetben? Tápon nincs ventinek "tűs" hely hagyva, elcsippenteném a + és - kábelt és ahhoz forrasztanám a venti kábel megfelelő pólusait, utána persze szigetelném. Sárgának a végére elég csak egy szigetelést csinálni?
-
béke
aktív tag
válasz
Lompos48 #11664 üzenetére
Bocsi hogy ide írom ezt de ahogy láttam a hőmérséklet topicban nem volt mozgás.
sziasztok Na most segitsen valaki
van egy Gigabyte 8800GTS OC-m EZ
Nemrég játszottam MW3-at, és 115Fokos lett hirtelen a kártya
De tegnap végig vittem 4pályát és az idö alatt 75fok fölé nem nagyon ment az tuti.
ez mitől lehetett?
A gépemben 3db venti nyomja rá a lehelletett de nem nagyon jók.
Milyen hűtést vegyek a kártyára vagy mit csináljak vele ??? köszi az S.O.S ötleteket linkeket előre is. BÉKE -
Lompos48
nagyúr
válasz
Wind-Storm #11663 üzenetére
Nem hiszem, hogy az lenne, nem is az, nem szántam annak, de ha igényled, akkor bocsánat!
-
Wind-Storm
őstag
válasz
haromegesz14 #11661 üzenetére
Piros a (+) és a fekete a (-) a sárgát meg elkötheted vagy akár az alaplapra is vagy ventipanelre is mehet ha akarod monitorozni a fordulatszámot.
Én átalakítókat szoktam ilyen esetekre gyártani (már ha közvetlenül nem dugható rá sehogyan sem a táp tűkre rombolás nélkül)(#11662) Lompos48
Mi ez a nekem címzett uszítás?
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Wind-Storm #11659 üzenetére
Akkor rajta!
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
easy...rider #11657 üzenetére
Rendben, köszi! Még olyan kérdésem lenne, hogy 3 kábeles ventit (piros-fekete-sárga) hogy tudok rákötni a 2 kábelesre
A sárgát csak csippentsem le és mehet a kukába?
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Lompos48 #11658 üzenetére
Hm...
Egy ilyen [link] zacskót méregettem kívül belül 2000k ohm méréshatárral, gyak. nem mutatott semennyit se a multiméter, tehát vagy 2000k ohm fölött van, vagy nem vezet és ennél még az ujjam is jobban vezetőképes..Ennek a típusnak [link] csak a külsején mértem 60-100k ohm-ot a két mérőpont távolságától függően.
Itt korrektül leírják a különböző típusok ellenállásait. [link]
-
easy...rider
őstag
válasz
haromegesz14 #11653 üzenetére
Ha kiszereled és küldesz képet, akkor meg lehet saccolni
De kb 2000. Hasonló a 8cm-es ventik légszállítása, nagyot nem tudsz hibázni ha kicseréled egy másikra. Gondolom csapágyas lett a mostani venti.
h.adam.92
Az a fontos hogy a hátlapon lévő lábak ne hajoljanak meg. Erre jó megoldás a távtartó ahogy írták, meg akkor a VGA kártya is bele tud menni a lapba. Tudod az túllóg az alaplap mögé tudod amikor bedugod. szivacsot is tehetsz mögé ha nincs távtartó. 4 darab mosogatószivacsra egyenletesen fel tudod tenni a lapot.Nikecelt nem javasolnék, mert ha szerelsz és hozzáér a ruhád, akkor az szépen feltölt statikus elektromossággal, és kész is a szikra.
-
h.adam.92
őstag
hali
eddig úgy néz ki, hogy az egész gépet kiszedem a házból és csak úgy naturba betenném a szekrény egy polcára. az lenne a kérdésem, hogy ez az alaplapnak mennyire jó/rossz? esetleg alá kéne tennem minimum mondjuk egy hungarocel lapot és arra az antisztatikus zacsiját a lapnak?
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
haromegesz14 #11653 üzenetére
Jajj most nézem, a kérdés globális körű akart lenni, nem külön Lompos48 felhasználónknak akart szólni! Missclick
-
volvoguy
addikt
válasz
easy...rider #11647 üzenetére
A festék sértetlen, de igazából sztem ha ráfestk akkor elfog ütni a 2 szín, hiába fekete....van itthon gumikalapács, meg fadarabbal is tudok kalapálni, aláteszem és GO! Gondoltam rá hogy fúrkálok oda is szellözőlyukakat ehh
-
Lompos48
nagyúr
válasz
easy...rider #11647 üzenetére
És ha már kalapács, akkor inkább műanyag, ahol csak lehet.
-
easy...rider
őstag
válasz
volvoguy #11646 üzenetére
Szia
Ha festék sértetlen, akkor én kalapálással próbálkoznék. Ha nem jön be, akkro még mindig ott a gitt + smirgli és a festék. Fontos hogy olyan felületen kalapáld ami erre alkalmas. Mondjuk egy közepes keménységű vagy egy keményebb gumilapra fektesd fel a horpadt rész, és akkor óvatosan kalapálhatod. Így tudod a legjobban megcsinálni. Nekem ez a tapasztalatom, de nem vagyok igazi szaki, csak szeretek barkácsolni
Lehet van ennél megfelelőbb vagy egyszerűbb megoldás is, de nekem ez jut most eszembe.
Még egy tipp, hogy ne közvetlenül a kalapáccsal akard visszahajlítani a lemezt, mert mellé üthetsz. inkább valamit tegyél a kalapálni kívánt részre, és annak a végét üsd. Úgy mintha vésővel dolgoznál.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Cooler Master Elite 331-es házam van, és nekidőlt az asztal sarkának, behorpadt egy kicsit az oldala egyhelyen. A szakiktól kérdezném, mit tanácsolnak, hogyan javítsam ki?
Gitt és festés? Kalapáljam vissza, esetleg furjak rá lyukat, vagy alakítsam át vmivé?
Köszi! üdv
-
Lompos48
nagyúr
válasz
dragonfx #11644 üzenetére
Bármilyenre, amit nálatok a kereskedelemben kapni lehet (kocka szerű, hasonlít a régi telefontöltőkre, akár ilyen is lehet). Arra kell odafigyelni, hogy mekkora kimeneti áramot kell tudnia. Erre nem tudok választ adni neked, mert nem tudom milyen hosszú szalagot akarsz használni és azt sem, hogy milyen típusút választottál/választasz.
Mintha típusonként meg lenne adva a fogyasztás talán méterenként. Abból kiszámolható. -
-
sanyek2
senior tag
válasz
Lompos48 #11639 üzenetére
Milyen rajzra van szükséged?
Molex foglalat 12Vos ágán a venti (tévedtem, nem az 5V-oson van), 5V-os ágon egy molex csati van (12V-os ág is át van vezetve), szóval egy toldásról beszélünk.
Az 5mm-es ledek párhuzamosan vannak bekötve (egy kábel fut körbe, megbontva a szigetelés a ledek lábainál)
A ledek 1500 mCd fényerejűek, 3-3,2V-os nyitófeszültséggel. -
-
Lompos48
nagyúr
válasz
sanyek2 #11636 üzenetére
A ventillátoron kell legyen egy matrica, írja rajta az adatait. A LEDeket mindegy hova kötöd ha betartod az ellenállások megfelelő értékét, úgyis elenyésző a fogyasztásuk bármihez hasonlítva a gépből. Gyakorlatilag.
A ventillátort azonosítsd és tápláld úgy, hogy tegye a dolgát, mert másképp minek van ott.
-
-
Lompos48
nagyúr
válasz
sanyek2 #11634 üzenetére
Attól függ mit ír a ventillátoron. Amilyen a névleges feszültsége, annyit szabad ráereszteni. Nem tudom/értem hogy van kombinálva a LEDekkel, ezért nem tudom befolyásolják-e a ventit. Legegyszerűbb ha a LEDek meg a venti két egymástól független különböző fogyasztó párhuzamosan kötve egy bizonyos tápra.
-
fero02
nagyúr
válasz
Norbi14 #11630 üzenetére
Lehet. Legjobb lenne ha találnál ugyan olyat, de ha nincs, akkor jó lehet más gyártó terméke is. Viszont ilyenkor figyelni kell arra, h a légszállítása ne legyen kevesebb, mint a gyárié volt, ill. h kis feszültség hatására is elinduljon.
Ez a topik amúgy jobb helye a kérdésednek.
-
Norbi14
senior tag
Van egy fsp350 pnf tápom, nagyon hangos már a ventilátor benne, le lehet cserélni valami nagyon halkra? Esetleg tudnátok ajánlani egyet?
Remélem jó helyen kérdezem.
-
And
veterán
válasz
Wind-Storm #11621 üzenetére
Infra-porttal (IrDA) nem megy, mivel az teljesen inkompatibilis az IR-távirányítókkal. A LIRC / WinLIRC viszont a soros porton keresztül - akár közvetlenül is - ki tud hajtani infraledet a megfelelő vivővel és protokollal.
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11621 üzenetére
Pc-vel irányítod a tv-t?
-
And
veterán
válasz
Wind-Storm #11618 üzenetére
Nem kell hozzá túlzottan erős infra forrás, legfeljebb a led(ek) kicserélhető(k) keskenyszögű típus(ok)ra. Ezek az infra vevő-dekóder IC-k meglehetősen érzékenyek az infrára (plusz arra a 36..38 kHz körüli segédvivőre, amelyre a kódot ráültetik), a környezeti látható fényt pedig igen jól szűrik. Ma inkább azért nem lehetne ezt kivitelezni, mert már elég sokféle kódrendszer és parancskészlet létezik, az gyártónként és típusonként változhat, ezért nincs olyan 'egyen' távirányító, mint akkoriban. Ha tudod a célkészülék gyártóját, és okos (változtatható kódos) IR-távirányítód van, akkor persze lehet próbálkozni
.
Mod. #11619: Az lehet, elvégre a közönséges IR-ledek eléggé a láthatóhoz közeli (NIR) tartományban sugároznak, 850..950 nm környéki domináns hullámhosszal, a passzív infra detektorok pedig - gondolom - inkább ennek a többszörösén érzékelnek, mivel az élő testszövet sugárzási maximuma 10 mikrométer körül van. -
And
veterán
válasz
Lompos48 #11616 üzenetére
(A sima üveg inkább az UV-fényt blokkolja, nem az infrát. Huszonvalahány évvel ezelőtt, mikor még elterjedt volt a típus, a Videoton-féle super infra color távirányítójával remekül lehetett az ablakon keresztül ki- és bekapcsolgatni a szomszédok tévéit, meglehetősen messziről.)
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Wind-Storm #11613 üzenetére
Igen, én is kipróbáltam most mindennel a lecke után.
Ez ellenben felvet egy fura kérdést. Én a villogást kékes színbe látom. Kérdés: meleg vagy nagyon meleg tárgyakat fotózva a jelenség nem okoz színtorzulást?
Ultrahang kevésbé valószínű, annak már lejárt az ideje a ''70-'80-as években. Azzal az adó meg vevő ma már drágának számítana (feltételezem) a félvezetőtechnikához hasonlítva. De ha nem egy nagyon olcsó játékról van szó, akkor lehet akár mikrohullámú doppleres érzékelő is. Létezik 2 lábú kivitelben Impatt diódával megépítve.
-
Lompos48
nagyúr
Visszavontam, a telefon kamerája LÁTJA az IR-t.
Kösz az új ismeretért!
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Wind-Storm #11608 üzenetére
Infravörös lesz az. Telefonnal nem tudod detektálni. Az csak azt látja, ami a neki kiosztott kódot adja. Ha lesz igény rá, majd leírok egy borzasztóan egyszerű IR detektort. Csak egy szétbontott LEDes öngyújtó meg egy fototranzisztor kell hozzá. Azzal aztán lehet próbálni bármilyen távirányítót is.
-
Wind-Storm
őstag
Van egy ijesztgetős csontváz játék amihez ha közel megyek felugrik és mindenfélét csinál.
Az orrából kiiáll egy fekete kis cső.
Vajon milyen elven érzékelheti a -gondolom- mozgást?
Azt hiszem 4 ceruzaelemmel működik.
Telefonnal nézegettem, infrafényt nem láttam. -
sanyek2
senior tag
válasz
MontyCrew #11602 üzenetére
A SATA csatlakozókat nem tudom hogyan tudnád eltávolítani azzal nem foglalkoztam, de a molex csatikat úgy, hogy belülről 2 pöcök tartja (darabonként) a visszacsúszás ellen a tűket. Egy hagyományos varrótűvel megnyomod ezeket a pöcköket, és kihúzható. Utána vissza kell hajlítani őhet, hogy visszahelyezéskor bent is maradjanak. Sorrendet nem árt megjegyezni :p
Interneten lehet méretre kapni különböző színű vastagságú, akár UV aktív harisnyákat. -
sanyek2
senior tag
válasz
MontyCrew #11600 üzenetére
Én csak a harisnyázáshoz tudnék hozzászólni, ami szerintem fölösleges. Próbálkoztam vele én is, de mivel SATA csati is volt a kábeleken, így elvetemült gondolat volt.
Túl macerás dolog viszonyítás szempontjából.
Úgy értem; egy normális tápot harisnyázva veszel meg, így eleve letudva.
Ha a jelenlegit akarod akkor értelmét nem nagyon látom, mert nincs mit csinosítgatni egy teszem azt Mercury tápon. Vagy azért mert alsó kategória vagy mert úgyis lecseréled ha újabb igényeid lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- AMD Wraith Prism hűtő
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest