Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Danex: Nagyon jó ötlet,ilyesmire gondoltam én is csak 1db ventivel.(alsóval) Egyetértek Wind-Storm véleményével is hogy elég lenne egy venti a kisebb zaj miatt.Szerintem annyival nem áramlana be több levegő két ventis megoldással hogy megérje a nagyobb zajt.
Egyébként azért gondoltam a fekvő (alsó) ventis megoldásra mert akkor közvetlen az aljáról szívná a friss levegőt és "tolná" rá a passzív kártya bordáira.Az álló venti meg közvetve szívna és így szerintem kevesebb levegőt fújna a bordára bár azt nagyobb nyomással tenné mint a fekvő ventis elképzelés. Tehát az elképzelés már megvan,de a kérdés még ugyanaz.Létezik ilyen terelő vagy "házi feladat" lesz?
hypno skate: VGA alatt?
Ezt kifejthetnéd bővebben.
Kívülre nem akarok ventit,alul is csak azért végnám ki mert ott nem látszana.HTPC ház nem lenne szép külső ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest