Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
nem tudjátok véletlenül, hogy a dvd írókban a led az hány voltos?
1,5V? köszi! -
Fej vagy füllhalgató... Pontasabban azért, mert ahogy néztem amit linkeltél, az a nagyobbik csati... (gondolom tudod, hogy van több méret.. általában a 3,5-ösök vannak a füleseken.. és átalakítóval mennek a normálisabb hifikbe.. )
csak azért,mert elsőre én is megörültem, mert a kis AKG-men, nekem is ilyesmi kinézetű dugesz van.. csak épp nem 6,3-as
(igaz, még nem ment tönkre.. de ekem elég gyengének tűnik ez a vékonyka kis "zsinór"...
-
PHM
addikt
válasz
gordonfreemN #8796 üzenetére
Járasd a ventit a 12V-os ágról.
Ha túl gyorsnak találod, egy ellenállás segítségével
csökkentheted a fordulatszámát. -
gordonfreemN
addikt
Hali!
A gond a következő: chieftec cft 560A12C tápegységemben zergett a venti. Rendeltem jo hiszemüen egy másikat (coolink swif2 120p) de sajna nem indul el vele. mikor benyomom a tápot megsereg, majd szép lassan leáll.
Az eredeti venti adatai: 6V-13V 0,38A
Az uj: 7-13V 0,33A
Méregettem is indítás után a táp belső venti vezetékén, a régivel és ujjal is ezek az adatok jöttek ki: 5V 0.01A. kipróbáltam az uj ventit a sima 5V-os kimeneti ágon is: ott 5V és 0,04A, ezzel simán forgott. Hogy ezek mennyire pontos adatok, azt nem tudom, mezei müszerem van.
Lehet erre valami megoldás a venticserén kívül? Ismi mondta, hogy egy amplitudó erősítővel meg lehetne oldani.
segítség az uj ventihez -
én azért megpróbálkoznék elöbb egy memória cserével
volt egy laptop nálam amin a gond az volt, hogy 1 perc alatt eltelt majd 10-15 óra, olyen gyorsan ment rajta az idő, meg ahányszor bekapcsoltad mindig más volt a dátum. És meglepő módon a memüória csere megoldotta a problémát... -
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #8792 üzenetére
fülhallgatóhoz kell
és itt van a szomszéd utcában -
14adam
addikt
Hello mindenki.Lenne ithon egy asus p5ld2 se alaplap és az idő megvan rajta kicsit bolondúlva,beálítok a bios-ba egy időt és egy ideig meg is jegyzi,de aztán 2090-nek vagy 1900-at ír ki...Össze-vissza.A kérdésem az lenne,hogy van egy óra kvarc a déli híd melett,ha azt kicserélném rajta akkor elvileg működnie kellene neki,ugye? ezt vagy ezt vegyem meg,ami a lapon van arra az van írva,hogy kds6l.Válaszokat előre is köszönöm
-
TESCO-Zsömle
titán
KáCsa Audio. Itt kapsz olyan aljzatokat meg dugókat, hogy a szemed gúvad tőle... Na meg a pénztárcád is.
-
shteer
titán
hol lehet kapni igazán jó minőségű forrasztható 3,5 jack csatlakozót?
-
TomiLi
addikt
nem tudom miért kétszer tette be a hsz.-em (nem előszőr
)
-
TomiLi
addikt
Gyerekek itt a kánoán....
[link]
Fél éve ezekre vadászom, mert itthon az elektronikai üzletekben nem lehet kapni. (sajnos csak hasonlít, de nem ugyanolyan - én már szívtam ezzel) -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
Egy PWM-es venti ha csak a 12v-os feszt kapja meg működik?
Tehát ha 4 vezetékből csak 2 lesz bekötve(esetleg 5V-ra) akkor menni fog a venti?
Vagy kell neki a PWM jel? -
CounterBoci
senior tag
Üdv!
Nálam is hibásan működik a T-Mobile Pulse töltöttség jelzője, képes 70%-ról egy óra múlva kikapcsolni. Rövidíti az aksi élettartamát, ha minden este rádugom a töltőre? Mert erre kelek reggel és elég gáz hogy nem tudom kikapcsol-e reggelre
-
Gerpop_27
tag
Sziasztok!
HAverom vett egy AEROCOOL RS9 Pro házat és van hozzá 6 db venti. Ma raktuk össze a gépét és-e téren eléggé kezdők vagyunk és nem tudjuk, h mégis, h lehetne bektni mind a 6 ventit. Alaplapon van a vpu meg system 1-2, de az kevés, lehet venni vmiféle elosztót?
Válaszotokat előre is köszönöm -
copront
csendes tag
Ha modding akkor én a Modding Computert tudom mindenkinek ajálani. www.moddingcomputer.hu A legjobbak az egész országban.
-
TomiLi
addikt
válasz
CounterBoci #8774 üzenetére
Köszönöm... ááá mekkora égés... A másik topikban kellett egy pár hsz, mire felgogtam!
Én azt hittem, hogy ezek úgy néznek ki, mint a képen és darabokban lehet kapni... de ezek csak illusztrációk, mire képesek.
-
TomiLi
addikt
Másik topikban tettem fel ezt a kérdést, de lehet inkább itt kellett volna....
Tud nekem ebben valaki segíteni? Köszi
-
moha21
veterán
válasz
Speeedfire #8768 üzenetére
9V -al számolva és HA!! a LED nyitófeszültsége 3,5V, akkor egy 150 ohm vagy annál picit nagyobb ellenállás kell ( 150 ohm 9v és 3,5V nyitófesz esetén sorba kötve 19mA folyik kb) az ellenállást a + oldalra kösd be.( bár lehet utána is, de szerintem jobb így.)
-
jaja1981
addikt
válasz
Speeedfire #8768 üzenetére
Ha ellenállással fordítva kötöd be, akkor sincs semmi, csak nem világít.
Ellenállással nem lehet tönkretenni. -
Speeedfire
félisten
és ha mind a 2nek ugyan olyan hosszú a lába ?
amit látásra kiveszek az az h az egyik oldalon a led-ben nagyobb darab az "alu" a másikon kisebb
mondom linkelek egy képet, erre meg is van a megoldás
mind a 2 led 6mm-es
9V-al nem lehetne megoldani?
mert akkor rá tudnám kötni a routerre is, akkor nem kellene kivezetni a gépből a kábeleket, mivel a géphez lenne kötvevéletlenül 12 V-ot írtam rá, meg az első led elé jönne az ellenállás is
-
14adam
addikt
Porszűrőt akkor érdemes tenni,ha alsótápos házad van és a táp ventije lefele fordul akkor szoktak porszűrőt betenni,de a legtöbb háznál alapból benne van már a szűrő.Én se előre se hátulra nem látom értelmét,de ha alul vannak még ventik akkor oda érdemes.
Szemköztit szokták mérni -
RIOSE
csendes tag
Sziasztok.
Ezidáig nem foglalkoztam moddinggal, ezért nem értek hozzá.
Olyan kérdésem van, hogy a ventire szoktak valami rácsot vagy szűrőt tenni? -
Pubszon
veterán
Hi.
Azt meg lehet oldani vhogy, hogy a pwm-es proci ventivel egyszerre szabályozzak 2 nem pwm-es ugyan olyan ventit?
Ha jól gondolom ez nem megoldható, mert állandó 12V-ot kapnának a ventik, csak ugye a pwm szál meg-meg szakítja a pwm-es veni tápját, igaz? -
moha21
veterán
válasz
Speeedfire #8756 üzenetére
A +12V-ra rákötsz egy 270 ohm-os ellenállást és utána sorba mehet a 2 LED. A 7 V -ot felejtsd el. 1/4 w-os teljesítményű ellenállás elég lesz.
"A hosszabb láb a pozitív (anód) + , nyilván a rövidebb a negatív ( katód) - .
Ki lehet cserélni az ellenállást és egyszerűsíteni ( sorbakötni a LED-eket), de ahhoz nagyobb feszültség kell."Ez hobbielektronika topicba téma volt.
AND kiegészítése:
(A ledeknek ránézésre nem feltétlenül van 'helyes' polaritásuk. Van, amelyiknek a hosszabb lába a katód, de van fordított kivitel is, úgyhogy ez nem szentírás. Ugyanez vonatkozhat a belső felépítésre (melyik bevezetés közelében van a félvezető kristály, amely tiszta tokozatnál látható). Meg léteznek antiparallel bekötésű, azonos színű dupla ledek is, azoknál mindegy a bekötés, mert valamelyik led a tokban úgyis világítani fog a kettő közül..)
-
jaja1981
addikt
válasz
Speeedfire #8756 üzenetére
Ellenállás mindig kell, mert a led dióda, mai kinyit, és szinte rövidzárlatot okoz.
Javaslom kösd a 12V ágra, és úgy számolj nekik ellenállást.
Mekkora ledek átmérőre? 3mm, 6mm, 10mm
Ha megmondod mondok egy közelítő ellenállást, ami jó lesz nekik. -
And
veterán
válasz
Speeedfire #8754 üzenetére
Nem teljesen értelek: miért kell a 'valós belső ellenállás'? Neked három dolgot kell tudnod:
- rendelkezésre álló tápfeszültség: Ut= 5V,
- kívánt nyitóáram: If= 20mA
- led nyitófeszültsége (hozzávetőlegesen, mert szín- és típusfüggő): Uf= 3,5V.
Ezekből kiszámítható a szükséges soros ellenállás:
Rs= (Ut-Uf) /If= 75Ω, de az első linken adott kalkulátor pont ezt számítja.
"mert ugye ki lehet számolni ohm törvénnyel ha 20mA kell neki és mondjuk 3 V
elvileg akkor 7 V elég lenne neki"
Húha, ez hogy jött ki? Soros kötésnél ugye a táp minimum akkora kell legyen, amekkora a nyitófeszültségek összege, plusz egy kicsivel több, hogy legyen 'hely' a soros ellenálláson (az adja az áramgenerátoros jelleget a körnek) eső feszültségnek, ha erre gondoltál. -
Speeedfire
félisten
és azt honnan tudom meg h mennyi a valós belső ellenállása?
mert ugye ki lehet számolni ohm törvénnyel ha 20mA kell neki és mondjuk 3 V
elvileg akkor 7 V elég lenne neki
nos ha rákötöm a molexre a ledeket egyik végére a sárgát másikra a pirosat [link]
elvileg akkor 7 V megy rá ami meghajtja a kicsikéket -
And
veterán
válasz
Speeedfire #8752 üzenetére
Ledeket árammal hajtunk, nem feszültséggel. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy megfelelő feszültségű forrás és soros ellenállás is kell. 20mA áramot minden normál méretű led elvisel folyamatosan, de ezek valószínű kicsivel többet is (lehet, hogy már 20mA-nél is kisütik a szemedet, ha magasfényű kivitelűek).
"illetve ha sorosan kötném rá 5v-ra akkor lenne valami probléma belőle?"
Mármint kettőt? Mert egy darabot ugye nehéz sorosan kötni, kettő ilyen fehér led pedig nem nyitna ki már 5V-ról. A fehér ledek tipikus nyitófeszültsége (ami az előbb említett nyitóáram hatására kialakul rajtuk) 3-4V körüli, ezért 5V-ról csak egy táplálható soros ellenállással, a másikat pedig ugyanúgy kell kötnöd. Soros elllenállás kalkulátor ledhez: [link], [link], stb. -
Speeedfire
félisten
üdv
már egy ideje tervezem h készítek egy bill. világítást
van itthon 2 fehér led-em ezeket szeretném használni
kérdésem az lenne h mekkora feszültséget bírnak ki ezek?illetve ha sorosan kötném rá 5v-ra akkor lenne valami probléma belőle?
12 v jobb lenne de gondolom oda kellene ellenállás is
ledekre semmi sincs ráírva -
And
veterán
Igen, ezek a brushless PC-ventik Hall-szenzorokat tartalmaznak, amelyek a működésükhöz amúgy is szükségesek. Doksi alapján az impulzus minden fordulatszámnál közel 50% kitöltési tényezőjű marad (ezért lényeges, hogy az 555-nél élvezérelt kialakítású legyen az időzítő indítása, mert a kimeneti impulzus nem lehet rövidebb a triggernél), a jel amplitúdója pedig közel tápfeszültség nagyságú lesz. A frekvenciája: f= RPM/30 [Hz], pl. 1200 RPM-nél 40Hz-re adódik.
-
pe de
csendes tag
Moha és And, köszi a válaszokat, kicsit előrébb jutottam. Jópofa az óra, de annyira azért nem akarok belemászni
Mindenképpen fontos infó a fordulatonként 2 impulzus, azt esetleg tudjátok milyen jelet ad ki magából a drága azon a szerencsétlen sárga "spárgán"? Ha jól tippelek, talán Hall-generátor lehet benne?D
-
jaja1981
addikt
válasz
RobinClark #8748 üzenetére
HA hozatsz kíváncsian várjuk az eredményét, mind autóra, mind PC-re.
-
RobinClark
csendes tag
moha21 :
nem is akartam "bepaplanozni", hiszen én is állandóan küzdök a hűtéssel, csak azt írják, hogy hajszálnál vékonyabban is fel lehet vinni és úgy meg lehet, hogy nem kéne annyit sűrítettlevegőznöm, de mind1 nem is ezért venném, hanem hogy ne "zizegjen" a doboz.
Laci4:
Köszi, olvasok és tanulok!jaja81:
Nem mondom, hogy olcsó, de ha amerikából vagy angliából rendelem, sem jövök ki jobban, a németeknél meg kifejezetten k.drága, pedig onnan el tudnám hozatni ismerőssel. Legfeljebb faterral megfeleztetem az árát, hiszen az írják hogy barkácsalkalmazásokra meg kocsira is jó, nekem meg úgysem kell az egész! -
jaja1981
addikt
válasz
RobinClark #8741 üzenetére
Jó anyagnak tűnik elsőre.
Csak az ára!
Amíg a kedves tuning modder júzer sokallja a pár ezer FT-os festéket, addig ebből sokkal drágábban jönne ki a dolog, de nagyon ötletes.
Főleg, hogy rugalmas marad, így mozgó felületre is felszórható.
Bravúros találmány. -
And
veterán
Meg is oldottad a kérdést: a ventilátor fordulatszám-visszajelző impulzusaival egy monostabil időzítőt (pl. 555-ös IC, élvezérelt triggereléssel) indítgatva vezérelhető a fényforrás. A legnagyobb probléma az lehet, hogy megfelelően erős LED kell hozzá, és nappali fényben még úgy sem biztos a hatás. Nem véletlenül használnak a stroboszkópokban villanócsövet. Szerencsére a ledek impulzusüzemben a folyamatos maximális áramuk többszörösét is képesek elviselni, ezért érdemes megnézni az adott típus adatlapját. Az sem árt, ha a ventinek páros számú lapátja van, mivel a venti fordulatonként két impulzust ad vissza.
-
pe de
csendes tag
Sziasztok! Elektro-guruk véleményét várom a következő probléma megoldásához:
fehér (vagy egyéb UV-reagáns anyagú) ventit szeretnék villogtatni UV-leddel/ledekkel. A cél, hogy bármilyen fordszámon is megy (lehet akár PWM-es is), a venti úgy látszódjon, mintha állna. Ehhez ugyebár a fordlatszámmal egyező frekvenciájú jelre lenne szükség - ezt le lehetne szedni pl. a venti sárga kivezetéséről. Ezután ezt a jelet egy viszonylag bika és minél rövidebb ideig tartó impulzussá kéne alakítani, hogy így a LED-re kötve ne legyen elmosódott a venti "látványa". Egy 800-on vagy afelett pörgő ventinél talán már nem lenne stroboszkóp hatású...Vélemény? Szerintetek megvalósítható? Vagy nem véletlenül nem árulnak ilyet minden számtech-boltban 1500 Ft-ért...
Tanultam ilyesmit, nem vagyok annyira sötét hozzá, csak sosem érdekelt eléggé...
Minden segítséget előre is köszönök.Dani
-
válasz
RobinClark #8738 üzenetére
Nah.. erről személyes tapasztalat még nincs, de a klubból egyik emberke "csinálja", igy olvastam róla..
Ha gondolod, és nem klubtag részére is elérhető, akkor itt találsz még infókat! Igaz, elsősorban nem pc, hanem autó felhasználásról.. -
moha21
veterán
válasz
RobinClark #8741 üzenetére
Azért a kártyákkal csak óvatosan, van azon ami melegszik és úgy van tervezve, hogy el tudja vezetni a hőt. A gumi meg minden csak nem jó hővezető.
-
RobinClark
csendes tag
válasz
jaja1981 #8739 üzenetére
Azt mondják, hogy ez egy gumibevonat, és nem festék. Nem reped, nem karcolódik, csökkenti a rezonanciát, és rugalmas marad. Még akár a kártyákat is be lehet fújni átlátszóval, mechanikai behatások vagy pl. por ellen. Remélem nem minősül reklámnak: a plastidip (pont) hu oldalon sokminden le van írva, és az alapján jónak tűnik.
Én nyílván nem a kertben a faalatt fújnám, ennyire láma nem vagyok! -
PH-User
addikt
válasz
Szerintem zsír lett.
-
jaja1981
addikt
válasz
Passz.
Egy linket tegyél be, hogy hol kapni.Képek alapján nem tudom mivel tud többet, mint a festékek, de azért az első képen szabad ég alatt fújni merész.
Beleszáll a pintytől kezdve a falevélen át az egérig mindenki.
Még kamrában is vannak kis szöszök a levegőben, nem hogy szabad ég alatt. -
RobinClark
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy használta-e már valaki ezt a folyékony gumit? (plasti dip vagy mi) Állítólag nemrég óta lehet itthon is kapni, és sokkal jobb, mint a festékek.
Van több színben is, és száradás után egy gumiszerű bevonatot képez, emellett pedig zaj és rezgéscsökkentő, szigetel por, víz meg minden más ellen.
Rugalmas és ha elrondod, megsérül, vagy javítani kell simán le lehet húzni egyben.
Keresgettem ezzel kapcsolatban és közben nagyon állat moddingokat találtam a neten, megcsinálnám a házamat én is, mert ezek nagyon tetszettek, és az egyik vinyó miatt egyébként is rezonál a ház oldala.Ez azért büntetős lenne, kiegészítve néhány led vagy neonfénnyel:
És bár nem vagyok annyira laptop párti, de ez is pimpes lett:
Szóval valaminek valami javaslata, tapasztalat vagy bármi érdemi információja? Hogy kell ezt felvinni, és mennyire jó?
Köszi,
Rob -
PH-User
addikt
Kicsit off leszek, de nem tudja esetleg valaki, hogy milyen módon lehet SLOT1-es processzorról levenni a hűtést? [link]
-
NoOne1976
őstag
-
Dezike
tag
válasz
NoOne1976 #8725 üzenetére
Tipikus hiba az aktív hűtésű alaplapoknál, hogy a venti visít mint a vett malac.
Az alaplap kiszedése nélkül nagyon nehéz lesz szerelni.
Kivenni nem nagy kaland elvágod a fehér műanyag pecekfeje alatt 1 oldalcsípővel.
Ezután szerválsz ismerős vagy pc-bontóból valami ilyesmi hűtőbordát (ami az északi hídon van pl. P4-es alaplapon socket478) és ha a furat távolsága stimmel akkor simán új paszta és rápattintod.Mérete 37x37x30mm, furatok 53mm.
-
NoOne1976
őstag
Lehet, hogy nem a legjobb hely, ahol felteszem a kérdést, de nem találtam jobbat.
Adott a gépem, amelyet legszívesebben kivágnék az ablakon, mert úgy visít már az alaplapon északi hídján lévő ventillátor. A baj csak az, hogy megolajozni sem tudom, mert ahhoz le kell szedni a rajta lévő "tokot" is. Szívem szerint egy passzív Zalman hűtésre cserélném, de ahhoz is el kell távolítanom a ventillátort.
Kérlek segítsetek, hogy hogyan tudom ezt megtenni az alaplap kiszerelése nélkül? (Mert úgy nyílván visszafelé tudnám tolni a kis tüskéket, amik most tartják a ventillátort.)
Erről az Abit KN8-as alaplapról van szó:
Jobb nem lévén, lehúztam a tápot a ventiről, de aggódom, hogy így vajon meddig fogja bírni a gép.
Minden segítséget és tanácsot előre is köszönök!
-
PHM
addikt
Szó ami szó, van rajta még finomítani való.
De azért kezdetnek nem rossz.
Én elsőre egy sztereo végfokot csináltam 2db TDA 2003-assal.
Nem is volt gond addig, míg nem akartam külön-külön szabályozni a hangerőt.
Ha a bal oldalra adtam jelet, szólt a bal oldal.
Ha a jobb oldalra, akkor szólt a jobb oldal, meg a bal oldal is, csak halkabban.
Máig nem tudom, mit rontottam el.
Mérgemben szétkaptam, megcsináltam fele akkorában, hibátlan lett.
Summa-summárum, ha működik, az már fél siker.
Idővel aztán kialakul a többi is.
#8717 jaja1981:
Azért én a graetz-hidat inkább a fémházra erősíteném.
A trafón túlmelegedhet. -
Den Hadnagy
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
DH
-
moha21
veterán
válasz
Den Hadnagy #8713 üzenetére
de a légszállításának azért közel azonosnak kell lennie hasonló paraméterek mellett!!( feszültség, áramerősség) +-20% CFM, de tápos topic-ban biztos tudnak ajánlani. Alaplapról nem vezérelünk tápventilátort!!! ( Mert ő nem tudja ott mikor kéne "akcióba lépni" ). Fix megint vagy túl hangos, vagy túl kevés.
-
válasz
hát én a helyedbe vnném pl a noctua 12cm-es ventit. Az igen halk venti, a levegő szállítása meg kiváló.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
én nem ajánlom személy szerint.
de ez az én véleményem.
új rendszernél pedig végképp fölös:
ha az új vidkari energy-saving es, játéknél megnő az órajel, megnő a fogyasztás is
és ha a venti ehhez nem igazod (mármint a tápé, mert több áramot kell felvenni, több a veszteség is) akkor végképp nem jó.
de a te rendszerednél nemtudom -
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Adott egy minimál fogyasztású gép (alulfeszelt athlon II 250-es + integrált vga + 2 HDD +1 DVD) egy FSP PNF 400-assal (12 centis ventivel - amit már olajoztam, hogy ne csörögjön... inkábba levegőáramlásnak van zaja feleslegesen). Amúgy is szeretem a hideget, a szobámban max. 19 fok van... A lényeg a lényeg: a táp a leghangosabb cucc a gépemben, pedig full hideg levegőt fúj. Hogyan tudnám megoldani, hogy a ventije ne 12, hanem 5 (vagy hasonló csökkentett feszen, amin még biztosan elindul a venti) voltról menjen?
Mondjátok meg lécci, hogy milyen vezetéket kössek össze milyen vezetékkel
Akár úgy is, h nem maradok tápon belül, hanem az alaplapról lopnék áramot neki... Van rajta szabad 3tűs venticsati. Vagy ha kell, beáldozom valamelyik molexet is. Csak világosan írjátok meg, hogy mit csináljak, nem akarom megsütni a gépet, bár gyanítom, hogy van rajta valami hülyebiztos védelem. Vannak feles csatijaim, rossz ventijeim a háznál, sz'al mindent meg tudok oldani, mármint ami a kábelezést illeti.
Nagyon köszönöm
DH
-
TomiLi
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #8710 üzenetére
Hali!
Érdeklődj itt, hátha passzol a Tiédhez!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Csövegény!
Találtam itthongy egy neon csövet, és egy ilyen ventiféle csatlakozója van.
Ehhez kell valami gyújtó is úgytudom. Azt lehet külön kapni hozzá?
Vagy hogy lehetne működésre bírni? -
Gerisz
addikt
válasz
sitzoookaaa #8707 üzenetére
Ebben mi a modding szerinted? Hagy segítsek neked!
A PH függőségedben pár percet szánj az alapelvekre, az aláírás nem lehet 3 sornál hosszabb
-
sitzoookaaa
csendes tag
mi számít már moddingnak?
mi ezt csináltuk: ki raktuk a gépet az ablakba -4fokba és húztuk. -
TomiLi
addikt
válasz
CounterBoci #8699 üzenetére
Igazad van, már én is inkább az átmenő csavarban gondolkodtam, amikor a haverom, aki a lemezeket legyártja, aztmondta, hogy ők nem préselni szokták az anyagot, hanem egy menetes betétet raknak bele....
Fogalmam sincs, hogy ez hogy fog kinézni, ha elkészült rakok fel képeket!
-
Balambeer
csendes tag
Üdv Uraim!
Kérdésem a következő:
Létezik olyan előlapi panel amin bekapcsoló gomb és esetleg reset gomb is van?
Egyedi házat akarok építeni és a mostani házak műanyag gombjait elég nehéz lenne beleházasítani ezért gondoltam előlapi panelre.
Lehet rajta USB és audió is.Meg bármi csak a bekapcsoló gomb is legyen rajta...köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- 500 watt félmoduláris táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest