Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsoooooo
tag
Szasztok!
Vettem egy Andoer mk809IV 2/16 GB-os kütyüt (Red slider version). Nekem tökéletes nemgfelel, igen a wifije kicsit gyenge. Nem is annyira a jelerősséggel gond, az átviteli sebesség gyatra. használhatatlan. De ezt tudtam előre is. Szétszedtem, ebben már nincs külön antennavezeték sem, a red slider is csak egy darab csúszó műanyag, funkcionalitás nélkül.
Mindegy is, USB2LAN-ozok , még évekkel ezelőtt Somatom ajánlott megfelelő chipsetű eszközt, 50-70 MBit/seccel tolja, nekem ez meg is felel.Amiben viszont help kellene: Vettem hozzá egy Mele F10 Pro-t. A gyári rom van fent, és a Beállítások/Hang/SoundDevices-nél nem tudom kiválasztani, hogy TV-re adja a hangot vagy a MeleF10 Pro-ra. Ha többen nézzük pl egy filmet, mesét, akkor TV-n kellene a hang, ha egyedül én, mert pl a többiek alszanak, akkor Mele F10-be dugok egy fülhallgatót, és nem zavar a hang senkit. Ez lett volna a terv
Ez a régebbi MK808-asomon Finless 2.1-gyel tökéletesen ment.
Itt csak (emlékezetem szerint):
- Default output
- SPDiff
- HDMI Passthrough
közül lehet választani.De akármire is állítom, Mele F10-en jön a hang. Ha kihúzom a Mele F10 vevőegységét a MK809-ből, akkor egyből lesz hang a TV-n.
Tudtok segíteni? Romot kell cserélnem? Úgy olvastam itt, ha jól emlékszem, hogy Finless nincs is erre a kütyüre, csak valami NEO... prefixű ROM.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest