Hirdetés
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
#79335424 #2837 üzenetére
Igen a NAS is jó megoldás, ha van már jó router. Bár, ha csak 100Mbites portok vannak a routeren, szerintem inkább érdemesebb lecserélni költség/teljesítmény szempontjából egy combos routerre. Persze azzal se lesz előrébb hálózati másolás szempontjából, de legalább költség szempontjából jobban jár vele. Ez persze, attól is függ, hogy mekkora az internetének a sávszélessége, de úgy tudom, hogy ez a WDR3600 kb 3-4Mbyte/s-mal is tud torrentről tölteni. (Persze erősen szál függő a dolog). Egy szó mint száz. Szerintem ha a TV csak 1TB-ig képes felismeri a HDD-t, sanszos, hogy UTP sincs benne. Így, ha csak lejátszásra kell akkor a célhardver a jobb megoldás. (Bár a NAS vagy Router is megfontolandó torrent + megosztás szempontjából, mert én pl. marhára rühelltem, amikor állandóan le-fel kellett húzogatni a külső HDD-t.
Ha nem csak filmre kell, akkor se ajánlanám az RK3188-as minipc-ket, mert a SoC elég korlátos. Az új AMLogic SoC-okat érdemesebb lenne megvárni, mert úgy tudom( ha tévednek javítson ki valaki), ott lesz normális teljesítmény FHD megjelenítéshez, és lesz DTS lehetőség is. Arról nem is beszélve, hogy torrentezni is nagyszerűen lehet ezekkel.(Meg sok egyéb más) De az tuti, hogy bele kell ölni a cuccba vagy 35-40k-t mire kompletten megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest