- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs, egy kicsit átsiklottunk a kérdés felett. Ez ugyebár egy Cseh cég, olyasmi, mint nálunk a Concorde. Ha csak a specifikációt nézzük, akkor lehet jó, bár kékfogat én sem láttam. Én mindíg is azt a nézetet vallottam, hogy csak olyat szabad venni, aminek van közösségi támogatása, mert a gyárit kenheted a hajadra. Onnan nem kapsz infót custom romokról, amik adnak némi plusz képességeket ezeknek a kütyüknek. A hazai tábort nézve, egyértelműen az MK908 (wifi igénytől függően I, vagy II), a T-R42, a CC401BT (alias Rikomagic MK802IV), illetve az MK809III az ésszerű lehetőségek. Ebből csak a T-R42 a dobozos és ezen kívül csak az MK908II a külső antennás. Ha számít a linux, akkor egyértelműen CC401BT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest