- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Socket AM5
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagarin70
tag
válasz
üzenetére
>Ha valaki egyszer csinálna egy MK908 Finless -ről, szűzen, egy CWM mentést, akkor legyen kedves, ossza >meg velem! Hátha fut a CC -s sticken is!
Ha érteném, hogy mit szeretnél én szivesen segitenék... de nekem ez a CWM dolog még kinai

Egyszer már kérdeztem, hogy mivel érdemes lementenem a stick adatait (beleértve a programokat, appokat, beállitásokat, miegymást... magyarul, ha felrakok egy új romot, akkor ne kelljen elölről az összes létező bizbaszt újra telepitenem....)
Lehet, hogy erről beszélünk, ez tud ilyet?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.free.dennisg.cwmbackup
Nem mennék bele komolyabb buherálásba, mert annyira nem vagyok geek, de ha egyszerűen megoldható lenne egy backup, akkor belevágnék.
(A gyerekem morcos lenne, ha az X játékon a nagy nehezen elért 6352. pálya helyett az 1.-ről kellene kezdenie.)

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest