- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#79335424 törölt tag válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreAz lehet, hogy Neked jó, de általában is? Pl. én nem vennék magamnak TR-42 -t, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Csak más a felhasználás módja. Van összehasonlítási alapod más készülékekkel, vagy más romokkal? Tudod, hogy mik szoktak lenni az általános problémák? Mert írhatok pár különbséget. Figyelembe vetted, hogy ez egy ajándék? Kicsomagol, bedug, használ. Hogy néz az ki, hogy "Jó kis kütyü ugye? Majd ha veszel hozzá beviteli eszközt, akkor ki is próbálhatod." Egyébként van benne oyan funkció is, amit más kütyüben még nem láttam működni. A lan kapcsolatot tovább tudja osztani wifin úgy, hogy a sticken is használható marad a net. Még streamelni is tudtam vele (480p -vel próbáltam, nem fullHD BD Rip -pel). 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő