- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Chaser
Én úgy indultam, hogy szétszedtem a 70 centis TV-met és a belsőséget elnézve a nyúlketrec, birkahodály és ehhez hasonló kifejezések jutottak eszembe a bent tátongó üres köbmétereket látván. Ezért gondoltam tehát, hogy nem fogok külön dobozzal problémázni, be fogom építeni ebbe a mozizó gépemet. Akkor viszont miért ne lenne a gép kicsi, csendes, olcsó?
A Nintendo64 emulátor nekem már épp elég izgalmas, az pedig már a PII 800-on is rendben elment. Játékra amúgy nemigen van időm
Internetezni a TV-men csak 800x600-ban lehet, 1024x768-ban már ki kell találni az egyes karaktereket. (tudom: karakterméret, stb)
Ha viszont ennyire behatárolt lesz a felhasználás, akkor tényleg nem akarok sokat költeni rá. Néhány USB csatlakozó külső vincsinek, pendrive-nak, WLAN, rádiós egér és billentyű és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest