Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyner
tag
Köszönöm a válaszokat.
Chaser:igazad van, észre sem vettem az árban egy szinten lévő E1200-at, de valószínűleg azért, mert kizárólag a 420-as 35W-os fogyasztásával azonosakat (celeron 430 és 440) néztem és mivel nem volt raktáron a 420-as, azért kezdtem el ebben a kategóriában gondolkodni.
Alapjaiban kis fogyasztású pc-t kezdtem el keresni, mert a SIMS2-es játék kiszolgálásán kívűl a nap 24 órájában menne a gép (webszerver, adatbázis-szerver stb.) és emiatt a fogyasztása sem lenne utolsó.
Most nagyon elbizonytalanodtam, mert az előbb belinkelt fogyasztási adatok alapján az E1200 és a 2180-as proci egyaránt 65W-ot eszik (jól gondolom, hogy a 65W-ot akkor kajálja be, ha fullgázon dolgozik ???) és ha az említett játék valóban beérné akár a cerka 430-al is (van raktáron és bruttó 1000 Ft-tal több, mint a 420-as) alaplapi vga-val, akkor nem költenék más procira feleslegesen. Ha pedig a későbbiekre gondolok és bővíteni kellene a grafikus teljesítményen (16x-os pciE VGA) és a 430-as cerka miatt nem tudom kihajtani a VGA kártyát, akkor procit is cserélnem kell ?
Nem tudok dönteni. Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán, vagy maradjak a celeron 4xx procik valamelyikénél kezdetben alaplapi vga-val ?Chaser: válaszodban a 86gt = 8600GT ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest