- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyner
tag
Köszönöm a válaszokat.
Chaser:igazad van, észre sem vettem az árban egy szinten lévő E1200-at, de valószínűleg azért, mert kizárólag a 420-as 35W-os fogyasztásával azonosakat (celeron 430 és 440) néztem és mivel nem volt raktáron a 420-as, azért kezdtem el ebben a kategóriában gondolkodni.
Alapjaiban kis fogyasztású pc-t kezdtem el keresni, mert a SIMS2-es játék kiszolgálásán kívűl a nap 24 órájában menne a gép (webszerver, adatbázis-szerver stb.) és emiatt a fogyasztása sem lenne utolsó.
Most nagyon elbizonytalanodtam, mert az előbb belinkelt fogyasztási adatok alapján az E1200 és a 2180-as proci egyaránt 65W-ot eszik (jól gondolom, hogy a 65W-ot akkor kajálja be, ha fullgázon dolgozik ???) és ha az említett játék valóban beérné akár a cerka 430-al is (van raktáron és bruttó 1000 Ft-tal több, mint a 420-as) alaplapi vga-val, akkor nem költenék más procira feleslegesen. Ha pedig a későbbiekre gondolok és bővíteni kellene a grafikus teljesítményen (16x-os pciE VGA) és a 430-as cerka miatt nem tudom kihajtani a VGA kártyát, akkor procit is cserélnem kell ?
Nem tudok dönteni. Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán, vagy maradjak a celeron 4xx procik valamelyikénél kezdetben alaplapi vga-val ?Chaser: válaszodban a 86gt = 8600GT ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest