Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Kissé leült a topic, de azoknak, akik még olvassák, van egy rossz hírem. Ma kipróbáltam az egyik korábbi hozzászólásban belinkelt német oldalon megadott Vmodot. A BIOS szerint a mod nélkül 1.328V volt a Vcore. A moddal 1,200 voltig tudtam lemenni (1.192 és 1.200 között ingadozott a BIOS által kijelzett érték), de ennél kisebb Vcore-ral nem indult el a lap.
Ezek után oprendszerrel már nem is próbálkoztam, de 1.200 V-on nyilván nem lett volna stabil az oprendszer. Korábban Windows alatt üresjárat és Orthosszal való full terhelés között 0.03 V droopot mértem, vagyis a különbség a lap indíthatósága és a terhelés alatti default Vcore között alig egytized V - de természetesen nem szabad engedni, hogy terhelés alatt 1.200 V-ra csökkenjen a Vcore.
Ebből számomra az következik, hogy az Intel nem véletlenül ad 1.3V-ot a processzornak. Vagy esetleg kifogtam egy különösen peches példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest