- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Kissé leült a topic, de azoknak, akik még olvassák, van egy rossz hírem. Ma kipróbáltam az egyik korábbi hozzászólásban belinkelt német oldalon megadott Vmodot. A BIOS szerint a mod nélkül 1.328V volt a Vcore. A moddal 1,200 voltig tudtam lemenni (1.192 és 1.200 között ingadozott a BIOS által kijelzett érték), de ennél kisebb Vcore-ral nem indult el a lap.
Ezek után oprendszerrel már nem is próbálkoztam, de 1.200 V-on nyilván nem lett volna stabil az oprendszer. Korábban Windows alatt üresjárat és Orthosszal való full terhelés között 0.03 V droopot mértem, vagyis a különbség a lap indíthatósága és a terhelés alatti default Vcore között alig egytized V - de természetesen nem szabad engedni, hogy terhelés alatt 1.200 V-ra csökkenjen a Vcore.
Ebből számomra az következik, hogy az Intel nem véletlenül ad 1.3V-ot a processzornak. Vagy esetleg kifogtam egy különösen peches példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest