Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Szerintem ne rontsd a szemedet a tv-vel. A felbontás csak egy dolog, de az 50Hz-es (2*25Hz interlace-ben) villogás is nagyon fárasztó, legalábbis egyeseknek. Tudom, ízlés és megszokás dolga, én is ismerek olyan embereket, akik csak tv-n tudják elképzelni a filmnézést, de arra is gondolj, hogy egy hagyományos tv még a sima DVD filmek felbontását sem képes kihasználni.
(Jó, én más tészta vagyok, már 6-7 éve egyáltalán nem nézek tv-t, sőt nincs is tv-m és nem hiányzik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest