Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam.szennai
csendes tag
Szia,
Az érdekelne, hogy XP-vel vagy esetleg pl. Ubuntuval használva mire lenne elegendő ez az intel lap, és gyakorlatilal leginkább a meglévő géphez tudom hasonlítani.
Nincsenek illúzióim, nem játszani kell a pici gép
, csak nem tudom ki tudná -e szolgálni a szokásos dolgokat, film, net, semmi extra 3D-s dolgok.... és arra vagyok kíváncsi, ezekben hogyan teljesítene a sok éves barton mellett, hasonló perifériákkal, persze a videókártyát leszámítva.Pl nem emlékszem mondta-e valaki, hogy milyen felbontást tud az integrált vga-ja... tapasztalat?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak nem tudom ki tudná -e szolgálni a szokásos dolgokat, film, net, semmi extra 3D-s dolgok.... és arra vagyok kíváncsi, ezekben hogyan teljesítene a sok éves barton mellett, hasonló perifériákkal, persze a videókártyát leszámítva.