- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TV antenna és jelerősítés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A cel 420, 430, 440 gyakorlatilag 1kutya, az intel különböző szorzókat, így különböző órajeleket adott nekik, hogy gyakorlatilag ugyanazt a procit többért is el tudja adni. Ha később esetleg tényleg szeretnél játszani, akkor kell egy E2180, ahogy a kollega mondta, szépen alulfeszeled, sőt, akár mehesz a gyári 2Ghz alá is, mondjuk 8x200, azt már azért 0.8-0.9V-on illene vinnie. Cel sorozatból 420-asnál nagyobbat ne vegyél, bár ahol én néztema 430-as 200ft-tal drágább, a 440-es viszont 2.5-3k-val, az már nem éri meg. Az E1200 sajnos még 3Ghz környékére húzva is kevéske egy 96gt, 88gt kihajtásához, azért az azalatti kategóriát még így túlhajtva kiszolgálná.
"Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán.." ez lenne a legcélszerűbb, alul kell feszelni ameddig lehet és kész, én is így szoktam csinálni, ha meg játszani támad kedvem megküldöm86gt = 8600GT ?: az, mindent így írok, ami mást nem jelenthet, pl 73gt=7300GT, 96gt=9600GT, etcetc
#675 dudi : Meglepődnél, de k_vaddal is sokan küldik ezt a lapot. Nem csak a kis fogyasztás miatt érdekes ez a lap, nézd meg a felszereltségét, intelnél a g33-as lapok csúcsánál van hasonló, de még az is elmarad, és bizony 23-24k környékén. Ennek a lapnak azért ment le az ára, mert túl későn jött ki, az SC miatt meg sok user nem veszi meg, mivel a p4 korszakban bizony az akár 60%-os buktát is jelenthetett teljesítményben, most olyan 10-15% a max, minél gyengébb a proci, annál nagyobb a bukta, játéknál pl 5% alatti értékeket láttam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest