Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skyner

tag

válasz Chaser #672 üzenetére

Köszönöm a válaszokat.
    Chaser: :R igazad van, észre sem vettem az árban egy szinten lévő E1200-at, de valószínűleg azért, mert kizárólag a 420-as 35W-os fogyasztásával azonosakat (celeron 430 és 440) néztem és mivel nem volt raktáron a 420-as, azért kezdtem el ebben a kategóriában gondolkodni.
    Alapjaiban kis fogyasztású pc-t kezdtem el keresni, mert a SIMS2-es játék kiszolgálásán kívűl a nap 24 órájában menne a gép (webszerver, adatbázis-szerver stb.) és emiatt a fogyasztása sem lenne utolsó.
    Most nagyon elbizonytalanodtam, mert az előbb belinkelt fogyasztási adatok alapján az E1200 és a 2180-as proci egyaránt 65W-ot eszik (jól gondolom, hogy a 65W-ot akkor kajálja be, ha fullgázon dolgozik ???) és ha az említett játék valóban beérné akár a cerka 430-al is (van raktáron és bruttó 1000 Ft-tal több, mint a 420-as) alaplapi vga-val, akkor nem költenék más procira feleslegesen. Ha pedig a későbbiekre gondolok és bővíteni kellene a grafikus teljesítményen (16x-os pciE VGA) és a 430-as cerka miatt nem tudom kihajtani a VGA kártyát, akkor procit is cserélnem kell ?
    Nem tudok dönteni. Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán, vagy maradjak a celeron 4xx procik valamelyikénél kezdetben alaplapi vga-val ?

Chaser: válaszodban a 86gt = 8600GT ?

Új hozzászólás Aktív témák