- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem szerencsére nem létfontosságú a kis lap. Lebeszéltem magam
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg
/, meg 2x2GB ram. Aztán ősszel úgyis eladnám a kis lapot.#660 Sir Psycho: sztem megvan a chip vége, ha a többiek is tesztelnek okosabbak leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg