Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Philips LCD és LED TV-k
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem szerencsére nem létfontosságú a kis lap. Lebeszéltem magam
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg
/, meg 2x2GB ram. Aztán ősszel úgyis eladnám a kis lapot.#660 Sir Psycho: sztem megvan a chip vége, ha a többiek is tesztelnek okosabbak leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg