Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Psycho

aktív tag

válasz Chaser #663 üzenetére

Topik címet rádbízom ;) .
    Amilyet sikerül. :) Annak ellenére, hogy pci csati van csak van "választék". Mind ati, mind nv volnalon van pár esélyes. Ati vonalon x1xx szériától, nv oldalon a gf6200tól gondolkodom. Igazából 2 vga van most szem előtt, ezek pedig hd2400pro és a 8500gt. Mivel a google a barátom, ezért megtudtam, hogy ebben a lapban volt gon a hd2400-al, ugyanis nem volt hajlandó elindulni. A megoldásról, márha létezik nem volt szó, -csak tippek halmaza volt, hogy miért nem ment a lapban, de végigolvasra arra jutottam, hogy a gép tápja túl kicsi volt a meghajtásához. A gyártók oldalán min 200W-os tápot írnak a HD legkisebb modeljéhez, az említett esetben a táp egy picopsu 80W volt. A teljesítménybeli különbség azért szembeötlő ezért is gondoltam arra, hogy ezért nem volt kép a hd-vel, noha egy gf6200at simán elvitt. A "Tökös PCI VGA" topikba már esett szó a 2 lehetséges megoldásról. A HD beszerezhető perpil mo-n a 85gt viszont jelenleg csak kinn elérhető, bár lehet lessz megoldás mo-i beszerezhetőségre is. Ár/teljesítmény szempontból talán a HD jobb választás. A HD ~13K körül megszerezhető, míg a 85GT 25K körül szerezhető be plusz szállítás.

Új hozzászólás Aktív témák