- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
Topik címet rádbízom
.
Amilyet sikerül.Annak ellenére, hogy pci csati van csak van "választék". Mind ati, mind nv volnalon van pár esélyes. Ati vonalon x1xx szériától, nv oldalon a gf6200tól gondolkodom. Igazából 2 vga van most szem előtt, ezek pedig hd2400pro és a 8500gt. Mivel a google a barátom, ezért megtudtam, hogy ebben a lapban volt gon a hd2400-al, ugyanis nem volt hajlandó elindulni. A megoldásról, márha létezik nem volt szó, -csak tippek halmaza volt, hogy miért nem ment a lapban, de végigolvasra arra jutottam, hogy a gép tápja túl kicsi volt a meghajtásához. A gyártók oldalán min 200W-os tápot írnak a HD legkisebb modeljéhez, az említett esetben a táp egy picopsu 80W volt. A teljesítménybeli különbség azért szembeötlő ezért is gondoltam arra, hogy ezért nem volt kép a hd-vel, noha egy gf6200at simán elvitt. A "Tökös PCI VGA" topikba már esett szó a 2 lehetséges megoldásról. A HD beszerezhető perpil mo-n a 85gt viszont jelenleg csak kinn elérhető, bár lehet lessz megoldás mo-i beszerezhetőségre is. Ár/teljesítmény szempontból talán a HD jobb választás. A HD ~13K körül megszerezhető, míg a 85GT 25K körül szerezhető be plusz szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest