Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Yodafon
üzenetére
Jelenleg úgy tűnik, hogy a gmktec.eu oldal domain neve sem él, google keresőben látom, hogy talán német nyelvű volt. A goodaddy-nél kéne legyen, náluk látszik, hogy november 25én regisztrálták be [link]
A wayback machine-nak is csak közelmúltból van tárolt oldala [link] Szóval nem tudom mi lett azzal most.Ahogy látom kapcsolati címnek service@gmktec.com -van lenn megadva, az a valós oldaluké. Ha azon keresztül volt visszaigazolás, akkor valsz nem csalás az eu oldaluk sem. De én a com-os oldalukat ismertem eddig is https://www.gmktec.com/
Te milyen címre írtál és miért nem írod ki rendesen?A redditen hivatkoztak valami figyelmeztetésre a comos oldalon de már nem elérhető [link]. Google kidobta még facebookon a szöveget.. de a lényeg nincs benne, csak pár komment. Szóval lehet valami baj lett az eu oldalukkal, de eddig ebből még úgy tűnik, hogy tényleg az övék volt az is, csak valami elromlott vagy történt vele. [kép]
Szerk, sikerült a facebookról kibányászni a szöveget:
GMKtec Important Notice Regarding gmktec.eu Dear Customers, Thanks a lot for your support with the purchase on gmktec.eu. I'm sorry to let you know that it's down for some unexpected reason. Please rest concerned. The domain gmktec.eu is a legitimate domain for our company, and we are working on fix...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest