Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Yodafon
üzenetére
Jelenleg úgy tűnik, hogy a gmktec.eu oldal domain neve sem él, google keresőben látom, hogy talán német nyelvű volt. A goodaddy-nél kéne legyen, náluk látszik, hogy november 25én regisztrálták be [link]
A wayback machine-nak is csak közelmúltból van tárolt oldala [link] Szóval nem tudom mi lett azzal most.Ahogy látom kapcsolati címnek service@gmktec.com -van lenn megadva, az a valós oldaluké. Ha azon keresztül volt visszaigazolás, akkor valsz nem csalás az eu oldaluk sem. De én a com-os oldalukat ismertem eddig is https://www.gmktec.com/
Te milyen címre írtál és miért nem írod ki rendesen?A redditen hivatkoztak valami figyelmeztetésre a comos oldalon de már nem elérhető [link]. Google kidobta még facebookon a szöveget.. de a lényeg nincs benne, csak pár komment. Szóval lehet valami baj lett az eu oldalukkal, de eddig ebből még úgy tűnik, hogy tényleg az övék volt az is, csak valami elromlott vagy történt vele. [kép]
Szerk, sikerült a facebookról kibányászni a szöveget:
GMKtec Important Notice Regarding gmktec.eu Dear Customers, Thanks a lot for your support with the purchase on gmktec.eu. I'm sorry to let you know that it's down for some unexpected reason. Please rest concerned. The domain gmktec.eu is a legitimate domain for our company, and we are working on fix...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Eladó kripto bányagép
- Nzxt 510 Elite / i5-9600kf / 16gb rgb / Rtx 3060 12gb / 1,5 Tb ssd !!!!
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32GB DDR4 3200
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest