-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
-
törölt tag
válasz
Tenken #35592 üzenetére
Ugyan ezzel az EAN Code: 4049469004798 -al máshol, más kinézetű termékek jönnek fel, a phobya/products/radiator/radiator grills/ Phobya radiator grill dual (240) Bricky - black
EAN Code: 4049469004798 jelű terméke alatt lévő terméken nincsenek furatok, a sarkoknál, és egy nagyon picit kis sebnek is tűnik, mint ez:[link]Megkérném őket hogy (Webshop) küldjenek frissen fotót + méreteket az általuk árult termékről, mielőtt megvenném.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tenken #35492 üzenetére
Szerintem nem, popszegeccsel van rögzítve.
-
Csokilama
tag
válasz
Tenken #34914 üzenetére
Nagyon jó, viszont a maga 2,5 slotjával eléggé overkill minden kártyára.
Alapból egy EVGA GTX 1070 FTW volt a terv csak olcsón szereztem egy FE-t.Amennyiben valaki high-end konfigot akar metisbe akkor fentre 2, alulra 1 lyuk és rendesen megoldott a szellőzés.
Videokártyának az EVGA GTX 970-980-1070-1080 vonalat ajánlom, tökéletesen elfér és jó a hűtés.(AMD részről MSI r9 290/X gaming 4g vagy RX széria. )
Procihűtőnek pedig a Raijintek Ereboss -
Csokilama
tag
válasz
Tenken #34912 üzenetére
A FE hűtő VMR részét megtartottam, arról összesen a hátsó VRM lamellasort kellett lesütni(először azt hittem, hogy forrasztva van mint az r9 290x hűtő, de csak 2 vékony csík hővezető ragasztó tartja), majd azt telepakoltam ramsünikkel.
A morpheus pontosan illeszkedik(1-2mm hely van mindenhol) összesen 3 helyen hajtogattam a lamellákon, hogy véletlenül se tartsa el a hűtőt.Első furat alatt mire gondolsz ? A hűtő felfogatócsavar-bracket távra ?
Jelen esetben az spacer jobb megoldás, viszont az r9 290x közel 1 centis(vagy lehet volt az több is) kinyúlását nehéz lett volna kitolni.
-
-
törölt tag
válasz
Tenken #33736 üzenetére
A két oldalra kiálló fülét le lehet vágni, a megmaradt keretet fel tudod szerelni két vastagabb habszivacscsíkkal gyakorlatilag bárhova.
Ebből a 2 egységest vettem, egyedüli problémája hogy 2mm-el szeszélesebb mint a meghajtó.
A csavarokhoz raktam 1-1 alátétet összeszerelésnél a drive és a keret közé így se nem feszül, se nem lötyög, meg lehetett húzni a csavarokat rendesen.4,5K volt hajózva, valamint "random színben küldik", de megúsztam a lilát.
-
Ribi
nagyúr
-
válasz
Tenken #33708 üzenetére
Tekintve, hogy 19V-os adapter is jó hozzá, amit jóval olcsóbban lehet beszerezni nagyobb teljesítménnyel, én simán rendeltem volna már belőle.
A gond ott van, hogy sima ATX táp méretű a lemez, a legtöbb kis házba pedig SFX tápot lehet csak szerelni.Szóval pont oda nem jó, ahol lenne értelme.
-
kisza25
félisten
válasz
Tenken #33464 üzenetére
THX
csak mert volt msi b85i gaming lapom, abban ment a tuning, 4,4 Ghz-en hajtottam benne egy i5-4690k procit,
de összerakok egy gépet már skylake lenne, mondjuk néztem, hogy msi b150i gaming lapon csak 4 pint kap a CPU, már az is gyanús volt, akkor lehet veszek valami olcsóbb lapot (asrock h110m-itx, vagy asus h110i-plus ) és rakok bele i7-et, pénzben és teljesítményben kb ugyanott vagyok, mint Z lap és i5-6600k proci
2mag nekem nem elég, mert játszom (csak multiplayer)ASROCK H110M-ITX/ac
COUGAR GAMING QBX Window vagy THERMALTAKE Versa H15 vagy raidmax atomic
GIGABYTE GV-N950XTREME-2GD GTX950 2GB GDDR5 PCIE vagy Msi gtx 950
HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/16
INTEL Core i7-6700 1151 BOX
SUPER-FLOWER Amazon 450W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest