-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Összvissz 2 óra alatt behuppant az előző alaplap helyére, Win10 simán indult és semmi komplikáció nem adódott összeszerelés közben. Mondjuk ebben valószínűleg nagy szerepet játszik, hogy mATX házba került, ahol azért könnyebb mindenhez hozzáférni.
Szerk.: Tudom, hogy fura ez a színösszeállítás, de nem fogok most csak ezért venni egy fekete Noctua ventit, viszont a "pőre" bordákat nem akartam látni, ezért a cover. A házban van még 3 darab NB-eLoop B14-2 ventilátor. Egyébként az asztal alatt van, szóval ritkán látni.
-
Na megrendeltem a Giga B550i alaplapot, de szerintem csak a következő hétvégén lesz időm kicserélni a mostanit rá. Érzi a vesztét a B450 seggszikla, tegnap megint eldobta az XMP profilt és visszaállt alap beállításokra a BIOS.
Csere oka: Venni fogok a most megjelenő RTX sorozatból, kelleni fog a PCIe 4.0, plusz az új 4000-es sorozatú Ryzent is ki fogom próbálni, nem utolsó sorban így egy slottal feljebb kerül a VGA, több levegő jut neki alulról vagy ha az új RTX-ek 3 slotosok lesznek, akkor nem közvetlenül a passzív táp felett lesz azonnal.
-
válasz
hoffman_ #49474 üzenetére
Szerencsére nálam nem sürgős a dolog, simán csak annyi a célom, hogy a jelenlegi mATX házamban egy slottal feljebb kerüljön a VGA, így egy kicsit több levegője lesz (a mostani mATX lapon a proci felől csak a második slot a videokártyáé.
Ha valaki tud mutatni olyan ITX házat, amibe belemegy egy ATX táp (170 mm hosszú Seasonic Fanless 600W, erről nem mondanék le), Noctua NH-D15S (165 mm chromax coverrel) és adott esetben 3 slot széles VGA, ami még levegőhöz is jut, akkor ne tartsa magában.
-
Szimplán nem szimpatikus a márka, emellett a jelenlegi B450M Steel Legendben nem megy az XMP (ami lehet persze a memória sara is), 2 hónapon át nem tudtam belépni a BIOS-ba, mert bekapcsolás után az első amit láttam a monitoron, az már a win desktop volt, ez azóta már magától megjavult (nem volt semmiféle deep sleep meg ilyen dolgok bekapcsolva).
Sok helyen csak 2 év garanciával adják, ami nálam azt sejteti, hogy a gyártó sem bízik benne annyira, hogy 3 évvel adja (persze 1-2 normális boltban megkapod hárommal).Asusban még sosem csalódtam, Giga lapom meg egyszer volt, az is épp egy ITX deszka: GA-H55N-USB3, sok gondom nem volt vele.
-
válasz
hoffman_ #49468 üzenetére
3 hete naponta 10x nézek rá a könyvjelzőben lévő Giga B550I linkekre itthoni és külföldi oldalakon, alzán még az emailes értesítést is beállítottam, de egyelőre semmi. Neweggen egyik nap pár óra erejéig elérhető volt, egy osztrák oldalon meg júli 24-25 körülre írják.
Megvenném szívesen az Asust is (a hibás 2.5G lan ellenére), de az a kis ventilátor kizáró ok, ASRock és MSI meg kösz, de alapból sem kell.
-
Tegnap megjött minden alkatrész, szóval délután összedobtam barátnőmnek egy netezős / photoshopos / dolgozós gépet.
Persze olyan nincs, hogy egyszerű és problémamentes legyen összerakni egy ITX konfigot, itt a hűtőbordás memóriamodulok és a Cryorig C7 processzorhűtő ütötte egymást. A képen is látható, hogy - gondolom dizájn szempontból - nem csak a lefogatós oldalakon van ez a bejelölt lapka, hanem a másik két oldalon is és ez állta útját az egyik memóriának, amin a műanyag elem lefűrészelésével segítettem.
A házba már nem volt nehéz beszerelni, kábelmenedzsment az nincs és az alaplaptartó tálca mögött nincs is hely hozzá, szóval marad így. A processzorhűtő és a tápegység között nem sok hely maradt. Ezen kívül amit még megemlítenék a Corsair SF450 kapcsán, hogy nagyon nehezen lehetett benyomni a tápkábeleket a helyükre a táp felőli részen. Konkrétan rá kellett nehezednem a teljes testsúlyommal, hogy bemenjenek a helyükre, de végül bementek.
Itt pedig a végleges helyén egy 27-es monitor mellett.
-
Végre valahára talán pár héten belül megjelennek a boltokban, már csak az alaplap hiányzik párom gépéhez, a többi komponens már megvan:
- Alaplap
- Intel® Core™ i3-8100
- CORSAIR Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL15 KIT
- Crucial MX300 275GB M.2 SSD
- Cryorig C7
- CORSAIR SF Series SF450
- Lian Li PC-Q21BA lényeg, hogy legyen rajta DisplayPort és AC-s WiFi. ASRock vagy Asus Strix lesz a befutó, amelyik a legolcsóbb lesz a fenti paraméterek figyelembe vételével.
Majd dobok fel pár képet összeszerelés közben.
-
Nekem két S12B ULN (már nem forgalmazzák) és egy S12B redux 700 szolgáltatja a levegő mozgását a házban, mindhárom 700 rpm körül forog, tényleg teljesen némák.. lennének házon kívül. De a házban a levegő áramlása hangot kelt mindenben, ami az útját állja. Ez főleg a processzorhűtőre igaz (NH-U12S a gyári NF-F12 PWM-es ventivel), itt idle állapotban a lamellák miatt hallani a "susogást".
-
Sziasztok!
Itt az ITX topikban is megkérdezem, hátha többen figyelitek, mint a tápos topikot.
Barátnőm gépébe a Corsair SF450-et néztem ki és rákeresve olyat olvastam itt (és az amazonos vélemények között is), hogy panasz volt a hangjára. Ez valós probléma, tényleg hangos a ventilátor?
Csak mert pl. KitGuru teszt szerint <28dBA a zajszint 150W terhelés környékén.
Egy szinte teljesen néma gép lenne a cél és mivel egy 65W-ot procit fog hajtani egy 3.5"-ös HDD mellett, ezért talán soha nem is kapcsol be a ventilátor, de jobb tudni előre, hogy mire számíthatunk a meleg nyári napokon.
-
-
-
-
válasz
Archttila #36658 üzenetére
Azt várná az ember, hogy valami sokkal komolyabb gyárban csinálják ezeket, közben meg egész családias, manufakturiális jellegű a gyártás (jó, a körülmények olyanok-amilyenek, de Magyarországon is elég sok fémmegmunkáló műhelyben ilyen állapotokat találni). Eléggé rétegtermék a Lian-Li, szerintem egyszerre néhány ezernél nagyobb szériákat nem is igen kell gyártaniuk.
-
válasz
Mr. Csonti #36373 üzenetére
Abba a Phanteks házba nincs olyan procihűtő, ami ne férne be!
A legolcsóbb, már általam is megvételre javasolt hűtő az Alpenföhn Ben Nevis ~8.500 forintért, elvileg eléggé halk is!
Aztán innen felfele meg a határ a csillagos ég. Én személy szerint a Noctua hűtőket preferálom (pl. NH-U12S) de a BeQuiet hűtőit is dicsérik (pl. Dark Rock 3), ezek már 20.000 fölött vannak kicsivel, de szerintem neked semmi szükséged ezek teljesítményére. -
válasz
Mr. Csonti #36339 üzenetére
Szinte ugyan ilyen konfigot fogok most összerakni öcsémnek.
Nekem volt régebbről 1-2 negatív tapasztalatom Gigabyte lapokkal, szóval ebből kifolyólag az Asust választanám, még ha azon csak B150-es vezérlő van a H170-el szemben, mivel esetedben ennek semmi jelentősége nincs.
Proci hűtőn nem gondolkoztál? 10 ezer körül már sokkal halkabb és hatékonyabb megoldások vannak a gyárinál.Gépházból mi a Cougar QBX Kaze mellett döntöttünk, ez sokkal kompaktabb és olcsóbb, mint az általad linkelt Bitfenix (már ha számít a méret).
-
Olcsóbb, elvileg nagyon csendes, 7 év garancia van rá, azt hiszem, hogy a Corsair ezzel a sorozattal letarolja a piacot SFX méretben.
Átalakítót 2-3 ezer forintért kapsz hozzá, de legyártani DIY még ennyi sincs.
Szerk.: sőt, itt a kolléga korábban írta, hogy félpasszív, szóval idle 0dBA.
-
válasz
anarchic #36191 üzenetére
Csapzódok össze-vissza az ITX vs. mATX vonalon.
Az most már szinte biztos, hogy vagy ez a Strix Z270I vagy pedig a Strix Z270G lesz a befutó, kb. a ház fog dönteni. Van egy dual bandes PCIe wifi adapterem, de ezeken az alaplapokon már gyárilag is van wifi, szóval talán csak emiatt felesleges a mATX-et választanom.
Remélem, hogy most hétvégén mutatnak be pár új ITX házat a gyártók, amit aztán a közeljövőben már forgalmazni is fognak, mert jelenleg kb. minden kompromisszumos.
Akarok bele rakni egy 7700K-t egy 158mm magas Noctua NH-U12S hűtővel, egy 160mm hosszú Corsair RM650x táppal, MSI GTX 1070 Gaming X-el és jó lenne a minél kisebb méret.. Manta túl nagy, Evolv ITX nem annyira jön be, Define Nano S nagyon régimódi és nem tetszik, hogy nincsen alsó box a táp vonalában, Node 304-nél neccesen fér csak el ez a táp és a VGA együtt. Valamit még kihagytam?
Nem akarok SFX-ezni, azért tetszik ez a Corsair, mert jó eséllyel szinte mindig full passzívban menne ezzel a konfiggal így nem lenne hangja.
Meg mintha a szellőzés sem lenne annyira ideális 1-2 modell esetében.. az persze világos, hogy egy kis kuckóban alapból minden fűt mindent.Várom már a hétvégét és a CES 2017-et.
-
Lehet tudni valamit az év közben bemutatott CRYORIG házakról (Ola, Taku)?
Barátnőmnek szeretnénk a közeljövőben egy kis asztali gépet összedobni és nagyon megtetszett neki ez a fekvő Taku ház.
Nekem meg a Mac Próra hajazó Ola keltette fel az érdeklődésemet, de sok infót nem találtam a megjelenés dátumáról, hátha Ti többet tudtok. -
válasz
Archttila #35384 üzenetére
Tavasszal eladtam a gépemet, azóta laptopozok, de jövő tavasszal újat fogok építeni. Ezek a képek annyira meghozták a kedvemet az Ncase M1-hez, hogy januárban én is rendelek egyet, kerül amibe kerül.
Eddig mATX-ben gondolkoztam (mert van egy jó PCIe-s WiFi kártyám), de nincs kb. egy értelmes ház sem, ami kellően kicsi, de belefér egy normális méretű VGA. Talán a Cooltek RM3 ami megüti az ingerküszöbömet, de ez is túl nagy.
Külön tetszik, hogy Noctua hűtőt és ventiket használsz, én is csak ezt a márkát preferálom, szóval kb. ugyan úgy fog kinézni a gépünk.
Talán annyi, hogy SF450 helyett SF600 fog bele kerülni, ha addig a Seasonic ki nem hoz valami SFX tápot, de nem úgy néz ki a dolog (márka fetisiszta vagyok).
-
válasz
jim bcs #32947 üzenetére
Most nincs semmi olyan Lian Li, ami megmozgatná a fantáziámat. Volt régebben egy PC-Q08-am, aztán váltottam mATX-re egy PC-A04 házban és apukám netezős gépe is jelenleg egy PC-Q07-ben csücsül, szóval imádom őket, de kellene a változatosság.
A minap hirtelen felindulásból berendeltem egy Cooltek U3-at, de holnap vissza kell küldenem, mert nem akarok szenvedni a jövőben a 260 mm-es VGA hely miatt, kellene azért oda a 280 mm legalább.
Ennek kapcsán jutott eszembe (igaz mATX téma), nem tudtok valamit a Jonsbo RM3-ról? Nagyon tetszetős ház. -
Láttam, hogy korábban többször szó volt az NCASE M1-ről és most a DAN A4-SFX is előkerült.
Ha jól látom, akkor a DAN 250 euró szállítással együtt és mivel az EU-ból küldik, ez tényleg ennyi (sajnos csak karácsonyra lenne itt).
Az NCASE pedig 225 dollár. Ez utóbbira még rá kell számolni a vámot, áfát?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Anyukámnak állítok össze egy dolgozós, netezős gépet.
Eddig az Antec ISK 110 házat néztem, most viszont felment az ára néhány ezressel egy ismert webshopban. Tudtok ajánlani hasonló árkategóriáig bezárólag (~25.000 HUF) minőségi, paneltápos (≥90W) házat?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
A jövő héten összeáll szüleim ITX gépe (ha megjön minden alkatrész), így fog kinézni:
Lian Li PC-Q07B
FSP 250W
ASRock H61M-ITX
Intel Celeron G550
4GB Kingston
Samsung 830 64GB SSD~ 66.500 HUF
Meg van régebbről egy 1.5TB-os WD HDD, amit belerakunk. Majd lövök 1-2 képet összeszerelés közben
-
Sziasztok!
Szüleimnek rakok össze egy mini-ITX gépet netezésre, filmnézésre (1080p mkv), officera, stb.
- ASRock H61M-ITX
- Intel Celeron G550 vagy i3-2100
- 4GB RAM
- 64GB SSD
- WD HDD
- Lian Li PC-Q07
- Seasonic S12 SII 380WEz az alaplap gond nélkül átviszi a hangot is HDMI kimeneten?
Melyik processzort ajánlanátok a kettő közül? Érdemesebb a kétszer olyan drága 2100-at venni a HD2000 miatt?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Sziasztok!
Szüleimnek akarok összerakni egy kis gépet, amihez remélhetőleg pár évig nem kell hozzányúlnom
Net, office, stb.
- ASRock H67M-ITX
- Intel Core i3 2120T (2.6GHz, 35W TDP)
- Corsair XMS3 4GB
- Intel 320 SSD 40GB
- WD 500GB Scorpio Blue (2.5", 5400rpm, 8MB)
- Antec ISK-110 (90W PSU)Ez így ~130.000 HUF. Szerintetek milyen?
Valahol lehet még kapni az ISK-100-at? Esetleg más ház 20-25k körül, ami van ennyire igényes és belemegy 1 HDD + 1 SSD? Mindenképpen paneltáppal akarom megoldani a dolgot, felesleges +1 zajforrás.
-
A Q08B minden, csak nem jól szerelhető.
Bármit akarsz csinálni vele időközben, atomjaira kell szedni, mert semmihez nem lehet hozzáférni. Oldallapok rögzítése, a kis csavarok is kritikán aluliak. Már az első alkalommal sikerült elnyírnom a fejüket, pedig óvatosan csavartam ki-be őket.
Pár hónapig volt ilyen házam, de soha többetAztán váltottam micro-ATX-re és azóta sem bántam meg
-
-
Komolyan mondom, elsírom magam
Ma megjött az Alpenföhn Nordwand hűtő, nézem hogyan fér rá a GA-H55N-USB3-ra, ha hátra akarom fújatni a levegőt, akkor kitakarja a VGA slotot, szóval csak 90 fokkal elforgatva tudom felszerelni, de így is csak "pull"-ban fér rá a venti, ami nem a leghatékonyabb megoldás..
Ha valakit érdekel, eladó a H55N-USB3 lapom, garanciával, 2 hónapos..
-
Én megjártam ezt az "izom kocka" utat és úgy gondolom, hogy csak akkor érdemes belefogni, ha vizezve lesz a cucc. Ha a VGA nem is, de a CPU-ra mindenképpen érdemes egy Corsair, Akasa vagy CoolIT gondozásmentes folyadékhűtést rárakni, ha nem tojást akarsz sütni a házon vagy a házban
-
Megrendelném ma az Alpenföhn Nordwandot, de nem tudom, hogy a H55N-USB3-nál hogyan fogok elférni vele, mivel a memóriák magasabbak, szóval lehet, hogy csak "pull"-ban tudom rárakni a ventilátort.
Persze sehol a neten nincs egy normális kép sem, ahonnan ki lehetne deríteni, hogy normál felszerelésnél milyen magas memória fél be a venti alá. Maximum elforgatom 90 fokkal, aztán felfelé megy a levegő.
Szerk.: Közben találtam két képet, [Kép 1], [Kép 2], ezek szerint a Gskill Ripjaws talán befér alája
-
Egyébként ha elviszik, ha nem, még a nyáron veszek vagy egy Fractal Arc Mini-t vagy egy A04B-t. Amíg ideér az arc mini, addig úgyis tudok várni, kiváncsi vagyok az árára.
Úgyis kell otthonra szüleimnek már egy normális gép, akkor megkapják ezt a gépházat, bele Brazos / LIano, aztán mindenki boldog lesz
-
A gtx560 minden házban 70 fok lenne terhelten, szóval azzal nem lenne gond.
A processzor a 70 fokos, valamint bődületes hőség árad a gép hátulja felől játék közben, a cpu hűtő pedig az alaplapra fújja a meleget, nem pedig ki a házból. Van fent egy venti, ami szívja ki a levegőt, de az alapvető probléma, hogy az első 14-es ventilátor légárama megütközik a hdd tartóban, így nem sok levegő jut a cpu hűtő környékére, de talán most, hogy kiszerelem, megoldódik a dolog.
Remek ház a Q08 annak, aki nem szerelgeti, buherálja a gépet rendszeresen. De aki igen, annak szűkös és kicsi a hely, mindig atomjaira kell szedni, ha valamit akarok cserélni, csinálni benne. Az oldallap rögzítése sem nyerte el a tetszésemet.
-
Még mindig nem vitték el a Q08-at, pedig nagyon levittem az árát.
Ma vettem egy 3.5 -> 5.25 átalakítót, így egyik HDD megy fentre, a másikkal még nem tudom mit kezdjek, de így legalább ki tudom venni a HDD tartó rácsot, ezáltal zavartalanul megy hátra a friss levegő.
Talán csökken 5-10 fokkal játékok alatt az amúgy 70°C-os hőmérséklet.
-
válasz
marositech #7225 üzenetére
Komolyabb műveletekhez a tápot is ki kell szedni persze..
-
Egyébként már kicsit lehet bánom ezt a mini-ITX dolgot
Az első gondolatom is egy micro-ATX ház volt (PC-A04), bele való lappat, de aztán megláttam a H55N-t és megszédített
A PC-Q08-ban az zavar, hogy az oldallapra kell csavarozni az alaplapot, így ha bármit akarok csinálni, először ki kell szedni a videókártyát, majd utána az alaplappal együtt jön minden. Persze olyan kicsi a ház, hogy csak késsel lehet a VGA slot végén lévő reteszt benyomni.
A másik ami érdekes, hogy olyan aprók a csavarok amik tartják az oldallapot és az alaplapot, hogy pár szétszedés-összerakás után a menet tuti szét nyíródik.De utólag már mindegy, a méret kárpótol
-
válasz
marositech #7215 üzenetére
Nekem idle, netezés közben a CPU 28 fok, a VGA 30 fok.
Játék közben a VGA és a CPU is 65-70 fokra beáll, de a 70-et egyik sem lépi túl.Már lehet írtam, most egy íróasztal szűk résében van, ami direkt ilyen számítógépháznak lett régen kialakítva és itt sajnos oldalról nem igen kap levegőt. Ha rajtam múlna nem ott lenne, de sajnos most nem férünk el máshogy, de elvileg hamarosan költözünk, utána szabadon lesz, az talán 5-10 fokot fog jelenteni
-
#7180 Akkor én még jókor rendeltem
Egyébként tegnap toltam egy kis Crysis 2-t, azért ha egyszerre fűt a vga és a cpu, akkor már 60 fok fölé is benéznek rendesen, a rendszer hangjáról nem is beszélve. Ezt meg csak erősíti, hogy jelenleg egy kis szűk lyukban van a gép, ahol levegőt sem úgy kap, ahogy kellene neki és így a zaj is nagyon felerősödik.
Na majd az új albérletben már felrakom egy íróasztalra -
Tegnap beköltöztem a Lian Li PC-Q08B-be. Nagyon minőségi ház, üresen nagyon könnyű
Nagyjából két óra telt el a doboz kibontása és a gép bekapcsolása között.A hőfokok kb. 5 fokot emelkedtek a földön összerakott állapothoz képest, idle 26 körül, terhelve 60.
A POWER- és HDD LED-et valószínűleg fordítva dugtam rá az alaplapra, mert nem világítanak a gombok, ezt majd meg kell fordítanom.
Az első 14-es ventilátor kék világítása eléggé idegesít, ezt is ki fogom majd cserélni egy Noctuara, de ha már ott tartok, akkor a hátsót is lecserélem egy alacsony zajszintűre.Egyelőre ennyi, kép még nincs
-
Elvileg kedden jön meg a ház, de most azért kipróbáltam a földön, hogy minden működik e:
Majdhogynem hangtalan a rendszer, az i5 750 alapon Samuel 17-el idle 23 fok körül van, pár perc Prime95 után is maximum 55 fokig ment fel, egyelőre elégedett vagyok vele. Kiváncsi leszek, hogy a zártabb házban hogyan alakulnak majd a hőfokok, de annyival csak nem lesz több
-
Jelentem, megvan a lap (GA-H55N-USB3), a hűtő (Prolimatech Samuel 17 + Noctua NF-P12), de sajnos a ház (PC-Q08B) csak jövő héten érkezik, pénteken túl későn adtam le a rendelést
Az asztalon addig inkább nem akarom beüzemelni, de annyira idegesítő várni a házra..
-
válasz
xEon1337 #6822 üzenetére
Akit érdekel, megtaláltam a választ a kérdésemre: [link]
"Our test motherboard with a Scythe Samurai ZZ cooler installed in the case. There was about 15 mm between the top of the fan and the power supply that slides in above it, making total clearance approximately 110 mm."
-
válasz
user137 #6820 üzenetére
Úgy vettem ki a kommentekből, hogy neked Q08-ad van/volt.
Milyen magas CPU hűtő fér el ebben a házban?
Eddig számításban volt a Samuel 17, de az a komment elbizonytalanított
Ami még valószínűleg rámegy a GA-H55N-re és talán beférhet a házba
CM Vortex Plus, 84mm magas
Scythe Shuriken Rev.2, 64mm magas -
Persze csak most vettem észre, hogy a SilverStone házakban csak egy darab 3.5"-ös hely van, így ez a márka teljesen kilőve. Akkor marad a Lian Li.
-
válasz
Sir Psycho #6806 üzenetére
Az már nagyon sokba kerülne, ha még külön venném meg a 450-es tápot. A 350-es Be Quiet meg nagyon necces
Most azt néztem, hogy elvileg a Lian Li PC-Q08-ba befér a Samurai ZZ, de ez sem 100%-os információ sajnos.
-
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő, de lenne még egy kérdésem.
A SilverStone SG05-ben gondolom nem lehet cserélni a tápot és az i5 750 és GTX 560 mellé (alapon, nem húzva) gondolom kevés a 300W. Vagy mégsem?
Itthon lehet kapni a 450W-os változatot?
-
Sziasztok!
A következő összeállítást gondoltam ki:
- Gigabyte GA-H55N-USB3
- Prolimatech Samuel 17 + valamilyen vékony ventilátor
- Lian Li PC-Q08BEz a Samuel 17 kompatibilis az alaplappal (ne takarja ki a VGA slotot) és a házzal?
Esetleg egy Scythe Samurai ZZ is beférne a házba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest