- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sajnos a kolléga nem tudta megmondani, hogy egy távoli TV ha traszkodolni kezd Plex alatt azt bírná e..
nem bírná, sajnos belefutottam párszor, nem kell hozzá 4K, már egy komolyabb 1080p anyag is gondot okoz neki sajnos, ha arról van szó. nekem is xpeno (DS3615xs) megy ilyen lappal, szuperül fut, a Plex is ok, de a transzkódolást lehetőség szerint TV-re bíznám (az enyém nem tud, már 5+ éves és a J1900 nem boldogul).most olvasom át újra, félreértettem teljesen, ha a TV akar transzkódolni, akkor az működhet, ha a NAS-ra bízom ilyen lappal, az nem ok nálam.
Azt már végképp nem értem, hogy a távoli tévének miért kellene transzkódolnia.
amit fentebb írtam, amiatt. jól értem, hogy nálad nincs ilyen gond? én nagyon amatőr vagyok a DS-sel, ezek szerint akkor lehet, hogy nálam van a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest