- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
üzenetére
Eloszor is orulok, hogy teteszik a huto hasznald egeszseggel
Valoban erdekes amit a telepitesrol irsz, viszont fontosnak tartom megemliteni, hogy a tesztek amiben panaszkodnak a kerdeses alkatresz nehezen szerelhetosegere az rendre lga1151 es lga1150 foglalatos alaplapon tortenik.
(szerintem az osszes review-ot elolvastam)Oszinten szolva valoszinuleg ez ma a piacon kaphato leghatekonyabb ITX AIR cooler, de hazudnek ha azt mondanam, hogy nyugodt lennek ha valami ennyire szoritja a CPU-t a foglalatban... szoval nem bantam meg, hogy (neked) eladtam!

Nem utolso sorban az uj huto ami velhetoleg hetfon erkezik 100% kompatibilis lesz az NCASE M1-el.
(nyaron megrendelem)Az alaplapot pedig nem rontottam el, az Asus uj z170 sorozatat egy szo jellemzi igazan: RMA! (Amazon, newegg etc)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valoban erdekes amit a telepitesrol irsz, viszont fontosnak tartom megemliteni, hogy a tesztek amiben panaszkodnak a kerdeses alkatresz nehezen szerelhetosegere az rendre lga1151 es lga1150 foglalatos alaplapon tortenik.

(nyaron megrendelem)