-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
shteer #28002 üzenetére
Közben néztem én is pár videót, tuti elhajlítanám a bordát, és akkor bukó. Amíg nem elérhető a kiszemelt ház addig úgyis mind1, megpróbálom elcserélni, vagy eladni.
(#28001) Mercutio_
Nem kell LP, csak a nyákon nem szabadna túllógnia. Bár ha eladom megnézem amit linkeltél. Kingston-nak is van ilyen 1,35-ös ram-ja. Hát igen, nem gondoltam, hogy egy koncepcióváltás ekkora nyűglődés lesz. Prodigy-vel terveztem először, ott nem lett volna semmi baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Morrowind
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- 2x8Gb SK Hynix 2400 Mhz DDR4 notebook RAM eladó
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest