Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
Gyurike #92448 üzenetére
Mivel Factory-ról van szó, ez egyben azt is jelenti, hogy Ditec. Mezei robogószervizek az elektronikai és injektor részegységeihez leginkább hozzá sem nyúlnak. Ritka az olyan szerelő, aki bevállalja. Ellenben a helyedben megnézném a biztosítékokat. Azt hiszem kettő van benne és a motorvezérlő és a műszeregység is egy biztosítékon van. Bár nekem nem Apriliám van, hanem Jetforce, de az elv hasonló. És ott gyújtáson a világítás, a duda és az önindító kaphat áramot, ahogyan a műszeregység és a motorvezérlő is. Viszont ott van egy 20A-es biztosíték a fő tápkörnek, ami a gyújtáskapcsolóba megy. Viszont a műszeregység, és a motorvezérlő (és így vele együtt az AC, meg minden más a motorvezérlő által működtetett cucc) rendelkezik egy külön biztosítékkal. Ha az kimegy, akkor nincs műszeregység, sem motorvezérlő. És index sincs, mert az index (a jetforce-nál) nem indexrelés, hanem a műszeregységbe van integrálva az index elektronikája.
Kicsit azért utána nézttem, és az LD 04 hibakód az immobilizerre vonatkozik. Űgy is olvastam, ha az abban tönkremegy, akkor műszeregységet kell cserélni. Ebből nekem az jön le, hogy az Apriliánál magába a műszeregységbe van integrálva az immo. Márpedig, ha az immo nem megy, akkor a motort nem lehet beindítani. De akkor, ha se kép, se hang a műszeregységen és előtte még dobott hibakódot, abból nekem nagyon az jön le, hogy valóban a műszeregység dögölhetett meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest