Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Hobby elektronika
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Régóta akartam valami nyolcvanas évekbeli, japán belpiacos robogót. Azt az igazi kis gombkerekű, virsligumis, kistestű. pöcsköszörűt. Na pénteken vettem egyet. Egy suzuki carna-t. Valami ritka darab lehet, mert alig találtam róla infót, alkatrészt hozzá újat pedig egyáltalán nem. Annyi kiderült hogy motorja és bizonyos elemei megegyeznek a suzuki love-al. Nem.mintha ehhez több alkatrész lenne. Konkrétan egyedül benzincsapot találtam újonnan. Szerencsére pont ez az egyetlen rossz alkatrés a masinán (a vákum membrán repedt, és a vákumcsövön csorgatja a benzint a szívócsőbe). Átmenetileg kapott egy kézi csapot.
Szépen indul, képességeihez mérten jól megy. Külsőre elég szakadék, de minden eleme ép, mindene megvan, mérsékelten rozsdás. töltése nem volt, már egy simson elba volt belegányolva. Kapott egy kínai robeszba való fesszabályzót, most már mindene világít, töltene is csak az akku döglött.
A sorsa az lesz, hogy darabokra szedjük, a vázat, felniket homokfuvatjuk, aztán megy a porfestőhöz, az idomzatot újra festjük valami szép színre, és kap valami retro matricázást. A blokk egyben van, azt csak kicsinosítjuk A karbi nagyon fura, nincs alapjárati levegőcsavar, és valami érdekes rézcsöves automata szivató van rajta. Először ki akartam cserélni, de meglepően jól működik, úgyhogy marad.
Holnap mutatok róla képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nők, nőügyek (18+)
- Anime filmek és sorozatok
- OLED monitor topic
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest