Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzmoj
csendes tag
rommel6600 és ngabor2:
köszönöm.egyelőre a dolog úgy áll, hogy a routeren beállítottam a DDNS-szolgáltatást, regeltem a DynDNS.comon.
most a munkahelyemről, ha beírom a regelt hostomat, akkor a router jelszavas bejelentkezési oldalára jutok, tehát a a munkahelyemről úgymond hazataláltam.
ezután fogok próbálkozni ezzel a forward dologgal, ami számomra teljesen sötét, de bittos így van
a felélesztendő gépen a biosban WOL aktív, a hardver/eszközkezelőben a hálókártyán kipipáltam azt, hogy az eszköz felélesztheti a gépet készenléti állapotból.Még valami: a windóz, amikor feltelepül, alapból feltelepül vele a távoli asztal kapcsolat is?
(winXP sp2 hun finetuned)szóval: próbálkozni fogok, de ha elekadok akkor lécci vki (akár kettőtök közül/akár nem) homályosítson már fel, hogy miként kell/kellene ezt a forward és távoli asztal dolgokat beállítani.
Köcce még1x és üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest