- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
A kábelek így vannak bekötve ?
a szín is számít
[link]Nekem volt hogy mukodott, de nem a szinek szerint volt bekötve, és volt meglepetés
ha a kábelek így vannak, akkor lehet router hiba is korábbi smc routerem volt ilyen
iszonyat lassan ment a lan lan
ha 10 re visszavettem a gép lan speedjét még a net is gyorsabb lett
jelentősen, úgy is mondhatnbám, hogy amikor auton volt a lan speed akkor kifelé az elméleti 1/4 -1/3 ával ment
ha 10 en akkor normálisan -
mokar
csendes tag
Sziasztok
A hálózaton belüli másolás mitől tud baromira belassulni ?( vírus nincs , egyik gépen sem )
4.5Gb egyik gépről a másikra 3,5 óra.........
WRT54GL DD-wrt-s image . -
sss
őstag
válasz
Core2duo6600 #4393 üzenetére
Köszi a választ, másik topikban is ilyesmit írtak. Első kőrben a B verziót próbálom ki, csak kétségeim voltak azzal kapcsolatban, hogy a 2. routeren működni fog-e a wifi ha csak swich-ként üzemel. De majd kipróbálom mindkét változatot.
-
Core2duo6600
veterán
Ha jól értem, hogy mit akarsz
Akkor 2 féleképpen oldhatod meg
A.
Router 1 úgy mint eddig
Router 2 Automatic konfig, tehát DHCP
Ebben az esetben a router 1 lan portjára router 2 wan portját kellene csatlakoztatni, vagy cross, vagy patch, észre fogod venni, amikor bedugod és kigyullad a lámpa akkor jó
Ebben az esetben, router 1 re kötött gép nem igen látha router 2 re kötött gépet lan onB.
Router 1 szedi a netet a modemből úgy ahogy eddig
Router 2 ben DHCP kikapcs, tuzfal is kikapcs
Ekkor lan - lan csatlakozást csinálj
hiszen ebben az esetben a router 2 switchként mukodik
ha van a router 1 nek upmix portja külön, lehet meg kell próbálni azt
Ha nincs akkor vagy mind1 . vagy 1 es vagy 4 es szokott kijelölve lenni rá
Ekkor olyan kábellel kell kötni a 2 routert egymáshoz mint a gépet és a routert
Ha van upmix port az megkeveri oda asszem cross kábel kell.Ki kell teszteni, célszerü, úgy hogy 1 helységben felállítod a leendő hálózatot topológiáját.
Mert van, hogy 2 router nem viseli el egymást -
sss
őstag
Egyik rúter 192.168.2.1, másik pedig 192.168.2.11, szal elméletileg azzal nem lehet gond. A rúter2-ben az első rúter ip-je volt az átjáró, meg az egyik dns is. De lan+wan porthoz cross kábel kellene? Mert erre még nem találtam egyértelmű választ. Vagy esetleg lan+lan porton kellene? Igazából köv. hétvégén lesz csak időm beállítgatni, most ráhagytam mert sok a tennivaló.
-
wwl
csendes tag
Sziasztok!
Linksys WRT 54GL routerem van.
Problémám az hogy a torrent letöltése (nem a torrent file hanem maga az IGO) nem kezdi el letölteni a uTorrent 1.7.7 kliensem pedig 250 ember sedeli.
Ez miért van? A routerben a QoS egyenlőre tiltva van.
Ja és még az eredeti firmware van rajta, még nem raktam fel a Tomato1.9 et.Léci segítsetek. Ha kell küldök képet a router beállításairól
köszönöm előre is.
üdv
-
fcs2000
csendes tag
Hello!
Linksys WRT54GS 5.1 routerem van.
PPPoE kapcsolattal megyek kifelé a netre, a routerre pedig 3 gép
csatlakozik.DD-WRT v23 SP2 firmware volt rajta.
Egyik naptól nagyhirtelen nem tudok belépni a gépekről az
MSN-re, nem tudok megnyitni ilyen weboldalakat:www.szoftverbazis.hu
www.origo.hu
www.otpbank.huViszont, a skype működik és más weblapokat is be tudok tölteni.
Azóta csináltam a gépekenvíruskeresést de semmi.
Reseteltem a routert, semmi.Feltettem a v24 RC7 firmware-t, semmi.
ugyanez van,a jelenség megmaradt....
Router nélkül a gépet direktben a netre csatlakoztatva
simán megy minden...Mitévő legyek? HEEEELP!!
-
fredx
csendes tag
Sziasztok!
Routerem WRT54GL
Én is kezdő vagyok, ha valaki tudja az írja meg legyen szíves, hogy jó e az infom:
Tehát dd.wrt firmware-re akarok frissíteni:
-192.168.1.1, bemegyek visszaállítóm a gyári alapbeállítást
-majd reset gomb 30mp-ig
-majd vissza 192.168.1.1és jön a firmware kitallózása, a következőt szeretném, jó-e vagy van jobb (dd-wrt.v23_mini_generic.bin)?
majd gondolom újraindul, kifelejtettem valamit?
Ja és olvastam hogy torrentezésnél gondok lehetnek?! Vagy nincs ilyen probléma? Utorrentet használok...
Az ip 192.168.1.100 lesz az ij firmware-el ugye?Köszi
-
sss
őstag
Üdv.
Másik topikban írták, h az eredeti rúter egyik lan portját cross kábellel kellene összekötni az új rúter wan portjával. Ezt majd kipróbálom mert az eredeti kábel patch volt, amikor csak 1 rúter volt.
A rúter1-en van net.
A rúter2 próbáltam statikus, és dinamikus ip-vel is nem sok sikerrel.
Na ezt nem tudom, de megnézem amint lehet. -
sss
őstag
Üdv!
Vettem egy wrt54gl rútert, de nem sikerül beüzemelni...Szóval eddig egy másik rúterrel osztottam a netet, de most 2 rútert szeretnék a hálózatba. Azért nem oldható meg eggyel, mivel a 2 rúter kb 40m-re lenne egymástól. Összedugom, beállítok mindent (remélem jól..), ehhez képest azt írja a wrt54gl, hogy no internet connection found. Valami ötlet?Tehát: modem -> router1 -> router2 -> gép, így kellene.
-
Core2duo6600
veterán
-
h_143570
addikt
válasz
akos_1984 #4374 üzenetére
Gondolom adsl-es net eleresed van, vagyis dinamikus ipvel rendelkezo a net eleresed.
A dyndns.org ot az alap fw is tamogatja, ott regisztralnod kell egy host service-t. Azaz meg kell adnod egy domain nevet. Ennek az elso tagja szabadon valaszhato a masodik fele meg egy legordulo listabol valaszthato ki.
A routerbe meg kell adni a teljes host nevet, a regisztralt felhasznaloi nevet es jelszot. Innetol fogva a routernek automatikusan frissitenie kellene.Mivel router mogott vagy ezert a tavoli asztalkapcsolathoz forwardolnod kell a geped belso halos ip cime fele a 3389 portot.
Visszont biztonsagi okokbol ha egy modod van ra hasznalj inkabb titkositott kapcsolatot hasznalo VNC programot. Ha minden keppen remote desktop kell akkor erdemes lenne egy VPN-t eppiteni neki. A remote desktop protokol nem tartozik a legbiztonsagosabbak koze.
-
akos_1984
tag
Sziasztok!
Linksys wrt54gl routeremen (Firmware Version: v4.30.7) dyndns beallitassal lenne problemam.
A statusban allandoan azt latom, h "Domain Name is not correct".
Ez milyen domain-re vonatkozik, ill mit kell kijavitanom a configban annak erdekeben, h remote desktoppal elerjem a gepem tavolrol?Elore is koszi a segitseget.
udv.:
Akos -
fredx
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem 1 Linksys wtr54gl-t, valaki leírná hogyan tudnék firmware-t frissíteni rajta, és melyik a legjobb. Már alig várom hogy megcsináljam, addig is olvasok...
Köszi előre is... -
xabolcs
őstag
-
quby
őstag
Hali!
Régóta van már GL-em (nem is egy) de amit most itthon használok az elég fura dolgokat müvel. Néha ha kihúzom nem akar ujraindulni, csak világit az összes led amig ujra nem áramtalanitom. van hogy többször is kell hogy elinduljon.Aztán a DHCP bekapcsolva, szinte rendszeresen a gépet ha bekapcsolom nem kap ip-t, hanem kis sárga felkiáltójel: kpacsolat korlátozott stb. De ha nyomok rá egy javitást akkor helyreáll, bár az sem mindig elsöre. ez igaz wifire is. szereintetek lehet ez hardverhiba. Most DD-WRT van rajta de de tomato 1.16-al is csinálta -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Most lképtem be a WRL54GL tulajok közé, és az lenne a kérdésem, hogy szeretném frissíteni először a gyári firmware-t szintén gyári firmware-re, és a problémám az, hogy a Linksys oldalon kérdezi, hogy milyen verziós a router. Az enyém 1.1-es, az oldalon viszont csak 1.0-es van. Használhatom én azt?
Köszi: Pribi
-
kispengus
csendes tag
Adott két wrt54g ver.7 és szeretném ha látnák egymást.
-
kispengus
csendes tag
Hali!
Tud valaki okosítást wrt54g ver.7-re.
kellene az AP mód. -
Sziasztok!
Az vajon mitől lehet, hogy 54GL routernél, Tomato firmware-el, egy adott szerverre 10-15 kimenő kapcsolatot lát 80-as porton, miközben Flashget-ben az van beállítva, hogy egyszerre max. 1 letöltés mehet és abból is 1 részt töltsön?
A letöltésnél a "rész" oszlopban 13/1-et ír.Azért gáz, mert hiába van beállítva, hogy nagyobb http forgalom esetén vegye kisebbre a priorítást, a 10-15 kapcsolat 70%-a "highest"-en fut és ez miatt nagyon lassú a böngészés.
-
vakondka
őstag
Erre esetleg tud valaki megoldást ? [link]
WRT 54GC a router típusa...
-
mokar
csendes tag
THi
Tudna valaki segíteni hogy a dd-wrt-s firmware-be hogy kell sávszélességet beállítani ( Qos ) -
Gülümaci
tag
válasz
djbahool #4297 üzenetére
Ugyanaz a firmware, mint amit djbahool kollége belinkelt, csak "szutyok rapidsharés macskás betűs találgatós szívatás" nélkül. Ezúton is köszönöm neki a linket!
Linksys_WRT54GR v1.1 firmware ver. 1.18. 2007_04_27 -
bnss
veterán
Tegnap volt egy pillanatnyi áramszünet, a router (WRT54GL@Tomato 1.19) alaphelyzetbe állt. Ezzel semmi gond, beállítottam mindent, de azóta WLAN-on nincs net, kapcsolódik a notebook, a jel kiváló. A LAN portjain tudok netezni. Már átnéztem ötször az összes beállítást. Ötleteket szívesen fogadok.
-
mokar
csendes tag
ja és persze WRT54GL-t használok
-
mokar
csendes tag
Sziasztok !
dd-wrt firmware-t honnan tudnék letölteni ? Most Tomato van fent de valami miatt nem csinálja sem a port forwardot sem a qos-t ! : (
a Tomatora a dd-wrt firmwaret csak simán rá kell tölteni ?
Előre is köszi -
DwR-error385
csendes tag
válasz
DwR-error385 #4345 üzenetére
Kipróbáltam egy kölcsönkért DL-804Hv - vel a wol-t és megy...
Most vagy keresek egy használt Dl-804est... vagy egy új Linksys, ami még wifis is.
Ha tudsz küldj egy linket arról a FW.ről, légyszi, azzal is ki próbálom, majd. Előre is köszi! -
DwR-error385
csendes tag
helló, igen (bios: OK! ) megy minden belülről... egyik gép a msáiakt. WakeOnLanGui progival küldöm a Mp-t biztos hogy jól van beállitva, másik gépet feltudok éleszteni, egy olyat ami D-link 804es router mögött van. Innen tudom hogy a jelenlegi 604esemnek miket kéne beállitsak, de ez valahogy nem csinálja meg. :S
"tomato fw" ez mi is pontosan?
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
A dd-wrt v24 rc7 -nél találtam egy ilyet:
dd-wrt.v24_mega generic .bin (méret:5.7 Mb).Nekem a standard van fent.(3,6mb)
Ez a mega mivel tud többet?Magyar nyelv van benne?Fel lehet simán tenni?(wrt54gl) -
Gülümaci
tag
Szasztok!
Hogy kell teljes resetet csinálni egy WRT54GR Linksys routeren? Elfelejtettem a felhasználónevet, meg a jelszót, és nem tudok belépni. Nyomtam neki egy kb 10 mp-es restet, és a wireless hálózat az addig használt névről linksysre váltott. Ebből én arra következtettem, hogy full reset történt, mégse enged be a gané.
Valamit nem jól csináltam? -
Gabesz87
veterán
válasz
Somansky #4340 üzenetére
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy a laptopodon (vagy ahol a wifit használod) milyen beállítások vannak a használni kívánt WLAN hálózatra? Mert nekem is u.e. a gondom, nem működik a wifi, viszont nekem pont a WEP-el működött, azt hiszem. Viszont most WPA-ra van állítva és nem akar működni. Nem kap IP címet a gép, azt írja, hogy a Windows nem talált iolyan tanusítványt, mellyel csatlakozni lehet ehhez a hálózathoz!
-
And
veterán
válasz
bikkamokka #4338 üzenetére
A v23-as DD-WRT nem ismeri a rádiós repeater-módot. Viszont a meglévő WDS-funkcióval rávehető arra, hogy ugyanúgy AP-ként látszódjon (ugyanazon a csatornán, ugyanazzal az SSID-vel és titkosítási móddal), mint az "eredeti", csak ilyenkor mindkettőnél be kell állítanod a WDS-linket.
A v24 RC-verziók már támogatják a WDS-nélküli szimpla repeater funkciót, de - ha jól tudom - csak bizonyos megkötésekkel (pl. mindenképpen van címfordítás / NAT). -
bikkamokka
tag
A következő a kérdés:
Adott egy wrt 54gl router DD-WRT v 23 SP2 firmware-rel. Ezt szeretném repeaterként használni, wifin keresztül. Ha az "advanced routing"-ban az "operating mode"-ot "RIP2 router"-re állítom, akkor működni fog?
Vagy a v23 SP2 nem tud repeater módot? Ha ez nem tud, akkor melyik firmware tud? (DD-WRT-hez nem ragaszkodom, tomato is lehet)(most nem tudok próba szerencse alapon kísérletezni, mert nem adott itt a két router, csak a hétvégén)
Köszi
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt erre már megoldás amit szeretnék mégkérdezni, sőt régebben siekrölt is beállítanom, de a wifi routerem elszált igy ujat kellett vennem. Szoval...
Van egy D-link D-100 routerem, amin minden bevan állitva a régi séma szeirnt. WAN + DCHC stbb.. ez megy is. Innen rávolt kötve a wifi D-link routeremre, de az bedöglött igy vettem egy LINKSYS (WRT54GL)-t.
Kábelen a net megy, de wlan-on keresztül nem.
Mit állitsak be a linksysesen? Probáltam dchbe internet, statikus ip megadva az internetnek a d-100 cimet stbb...Kössz elöre is a segitségetek!
-
Gabesz87
veterán
Jag, bocsi, nem tudom eldönteni hogy ezt nekem írtad-e, mert egy szót sem értek belőle
Mondtam, hogy nem vágom ezeket a hálózati, meg routeres beállításokat! -
Erről már tuti volt szó, de a lustaság fél egészség.
WRT54GL+USB HDD mennyire kivitelezhető?
Ha igen, akkor mennyibe fájna és ki csinál ilyesmit? -
Jag
senior tag
válasz
DwR-error385 #4332 üzenetére
7, 9-es portok forwaldolva? Biosban, hálókártya beállítsaiban engedályzted a wol-t?
Honnan, mivel küldöd a MP-et?Ellenben ez a router a tomato fw-el tudja a wol-t és a statikus DHCP-t is.
De mielőt lecseréled, ezeket nézd meg. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok!
Vettem egy WRT54GS routert, és a WLAN-t az istennek sem tudom beüzemelni!! LAN-on működik a net, azzal nincs baj, sőt, telepítés közben még a WLAN is beindult a másik gépen, rögtön felismerte magától. Viszont amikor bekapcsoltam a WPA Personal -t, onnantól kezdve nem akar menni. Ami aggaszt, hogy még a jelerősség is a béka segge alatt van! Segítsetek légyszives, mert annyira nem vágom ezeket a router beállításokat!
Köszi előre is! -
DwR-error385
csendes tag
Igen, Wol.t. Lehet h kicsit zavarosan írtam le, mert kutya futtában írtam, de igen valójában egy olyan router kellene amivel megtudom oldani hogy feltujam ébreszteni neten keresztül a gépeket. Jelenleg D-link 604es routerem van. Engedi a .255 ipére írányitani a dolgokat, de tapasztalataim szerint nem csinálja meg. Ezt szeretném valahogy megoldani, ha kell routert is cserélek.
-
Smoothy
tag
válasz
Aranytaltos #4329 üzenetére
köszi, elvileg rendben van!
-
Smoothy
tag
Helo, megtudná mondani valaki hogy a közvetlen belépő jelszót hol kell megválltoztatni??
-
mokar
csendes tag
Bocsi WRT54GL a tipusa
-
mokar
csendes tag
Sziasztok !
Megint lenne egy kérdésem ........
( persze irhatjátok azt is olvass vissza ( de már végig olvastam csak , elfelejtettem és most nincs időm rá))
Melyik az a Firmware amiben tudok IP-re ( vagy MAc-re ) sávszélességet kiosztani ?
( és ha esetleg egy linket is kapnék hozzá hogy honnan tölthetem le )
Nagyon köszönöm előre is , tényleg nagyon fontos lenne ...... -
Jag
senior tag
válasz
DwR-error385 #4322 üzenetére
Wol-t szeretnéd elérni?
-
DwR-error385
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném kérdezni, attól aki ilyen csodát használ hogy ez a router képese kivülről egy portot .255 címre kiküldeni? D-linkek elvileg engedik átírányitani a dolgokat... de nem küldik ki a csomagot. Ha tudtok valami használható infót erről légyszi írjátok meg.
Most készülök ilyet vásárolni, és ettől függ hogy ezt veszeme meg. THX -
ngabor2
nagyúr
másnál stabil dd-wrt v23sp2-vel a wpa2 titkosítás? feltettem a legfrissebb ubit, nagynehezen belőttem, hogy wpa2-psk tkip legyen a titkosítás, erre hol megy, hol nem, mint a mesében
nem biztos, hogy a router dobálja le a gépeket, de hogy egyszerre 3 gép szakadozzon, az a kevésbé valószínű dolog.
-
h_143570
addikt
válasz
Integra #4315 üzenetére
Tul sok kulonbseg nincs a 2 kozott atlagos felhasznalast nezve.
[link]
WRT54G_WRT54GL.bin
Elkepzelheto, hogy kell egy reset frissites utan, mert add-wrt tikositott formaban tarolja a webes felulet jelszavat a tomato meg nem tud vele mit kezdeni.
root/adminJa igen mivel rouer mogott vagy igy a cfospeed kell, nem pedig a sima cfos.
-
Integra
titán
van aki próbált már ddwrt és tomato fw-t is?
ha igen, van nagy különbség?
úgy tűnik ddwrt alatt baszhatom a cfos-t, de tomato alatt megy simán..
lehet ddwrt-ről tomatora átállni?
honnan és melyik fw-t szedjem le hzzá? -
Ősember
őstag
válasz
Ősember #4311 üzenetére
uj helyzet állt elö... kiprobáltam itt-ott, hogy mégis hogyan szuperál az uj driver. online játéknál kevés erre alkalmasabb dolog van szoval gondoltam futok egy kört cs-ben. egész jol megy egy darabig, de egy idö után 30-as pingröl felmegy egészen 200 fölé és egy kis idö mulva vissza le normálisra. ez akár 20 másodpercnél tovább is tarthat, szoval nem csak kis pillanatnyi kiugrásokrol van szo.
ötletek? mit állitsak? az én ethernet portomnak a legnagyobb prioritást adtam és mégis ez a helyzet... -
Integra
titán
valaki használ cfos-t ddwrt-vel???
spd.exe hibám van vele, legalábbis a cfos nem tudja rendesen emiatt kalibrálni magáta respond to ICMP request-et kell engedélyezni, hogy válaszoljon a router a ping kérésekre. ezt hol?? megtalálta valaki? mert én nem
és van még valami névtelen kérési kísérletek blokkolása is az eredeti firmware-ben, ezt nem szabad engedélyezni, de ezt se tudom hol van benne.
keresem de egyiket se látom jelenleg.
-
Norbi.Sz
senior tag
Én egy hete vettem itt: [Extreme Digital - Linksys WRT54GL] 13.700,- Ft
Van olyan hely, ahol 4-500Ft-al olcsóbb, viszont ez normális hely, a garanciával sem volt gondom még soha (többször vásároltam már náluk), és mivel 10ezer Ft felett van a kütyü ára, így ingyen házhoz is szállítják az ország egész területén
-
torbit
tag
Nem tudjátok hol a legolcsóbb jelenleg a GL végű?
(Hátha valaki mostanában vett, és tudja az árakat...) -
zoloka24
tag
Sziasztok!
Ezt a sort találom a router logjában pontosan 15 percenként:
unknown cron.notice crond[88]: USER root pid 13723 cmd rcheck --cron #rcheck#A pid utáni szám változik csak. Tomato firmware 1.19 van fenn.
Valaki tudna segíteni, hogy mit jelenthet ez? -
h_143570
addikt
A 121.162.129.138 ip cimrol valaki megprobalt belepni a routeredre SSH-val, ami nem sikerult neki mert nem talalta el a jelszot. Majd meg probalkozott egy masik felhasznaloval ami szinnten nem jott ossze, mert az meg nem letezett. Amit tehetsz, hogy letiltod az SSH elereset a webrol.
-
quby01
csendes tag
esetleg valaki erre tudna megoldást?
[link] -
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Robert75 #4300 üzenetére
Végülis csak annyi volt nekem a lényeg, hogy lássa egymást az asztali gép, ami öcsém szobájában van, és a noti, amit vettem... Na és persze az, hogy mindkettőről menjen a net egyidőben + tudjak a notiról kintről is netezni (WiFi).
A WiFi-hez WPA2 titkosítást állítottam MAC address engedélyezéssel (csak a laptop wifi-kártyájának MAC address-ével lehet bejelentkezni rá)...Asszem nekem ennyi elég is
Bár nem tudom, milyen lehetőségek vannak még mondjuk egy másik firmware-el, ezért kérdeztem...
Torrent-et szerverről nyomom, onnan pedig csak FTP-vel lehúzom a cuccot, úgyhogy az sem fogja
De ha van valami okosság egy újabb firmware-ben, amit talán ki tudnék használni, szívesen kipróbálnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest