- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fireman
tag
Hát most már ott tartok, hogy ha a routeren keresztül semmi sincs, be sem tudok menni beállítani, ha kiiktatom a routert akkor van net.
Ha be van közve a router akkor alapértelmezett átjáró címet nem mutat a windows, csak az autómatikus konf. Ip címét, viszont ha kiiktatom a routert akkor mutat alapértelmezett átjáró címet is.
Valami nagyon összekeveredett....már amennyire én értek hozzá....
Tanácstalan vagyok... -
h_143570
addikt
Erdekes egy jelenseg a dhcp miatt gondoltam, hogy azonos lesz a 2 vagyis ok is azt a netmaszkot osztjak ki amire azt mondjak, hogy nem mukodik. A honlapjuk szerint a szamitogepnevel is szorakoznak a hitelesites soran, esetleg meg megprobalhatod DMZ-be rakni a geped belos halos ipjet, talan bejon.
Estleg meg megprobalhatnal mind2 router eseteben egy tracert baracsot elinditani a www.bix.hu fele. Erdekes lenne tudni, hogy hol akad el.
Esetleg egy alterantiv FW.
-
arn
félisten
az vilagos, hogy a gep-router kozott azt csinalok, amit akarok - de masik helyzetben?
miert muxik az smc, es miert nem a linksys? a routerek felol nezve ugyanugy nez ki a kapcsolat, csak eppen egyiknel van net a masiknal meg nincs.a helpdesknel amugy ezt a maszkot mondtak. miert van ezzel baja a linksysnek???
-
Amit én írtam alhálózati maszk, az a gép és a router közötti címekhez tartozik.
Amit beírtál alhálózati maszk-IP cím páros egy loopback interface-t jelent. De hogy így is működik a kapcsolat ez nekem új.
Amúgy a kolléga az előbb szerinem a belső hálózatának a címzését írta el.
-
arn
félisten
most melyik submaskrol beszelunk? ami a routernel van? es ami megjelenik a dhcpvel kiosztott cimnel?
Connection Type Automatic Configuration - DHCP
Login StatusIP Address 10.16.140.192
Subnet Mask 255.255.255.255
Gateway 10.16.136.129
DNS 1 62.77.210.114
DNS 2 217.173.42.13amugy persze dhcp a wan, massal nem is tudnek szvsz csatlakozni es ujra is inditottam.
-
válasz
fireman #3378 üzenetére
Valszeg elszúrtad a címzést.
Milyen net?
A WAN ip címét állítsd DHCP-re, ezt majd a szolgáltatód állítgatja.A LAN IP címét, állítsd 192.168.1.1 Agépedét pedig pl 192.168.1.2-re, alhálózati maszk legyen 255.255.255.248.
A LAN felöli DHCP-t egyellőre kapcsold ki.
Ha ez kész innentől kezdve szépen állítgathatod a routert.
(Mivel a 192.168.1.x belső cím így ezt nyugodtan beállíthatod, senki nem fogja tudni elérni.)A gépen az átjáró a router LAN címe, jelen esetben 192.168.1.1.
-
fireman
tag
Sziasztok!
Vettem egy wrt54gl v1.1 routert...de teljesen láma vagyok a témában. A leírásnak megfelelően összedugtam, majd irány a htttp://192.168.1.1 és elkezdtem beállítgatni amit ugy véltem hogy tudok..(vagy legalábbis ugy gondoltam hogy tudom.)
Elöször nem sikerült összehozni a kapcsolatot, majd még "állítgattam"....aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a 192.168.1.1 cím nem nyílik meg és nem tudok bemenni beállításokat végezni.
A windows-al és egy kis progival megnéztem az IP címemet és ilyesmit kaptam (nem a valóst írom, hanem hasonlót)LAN IP 78.132.105.100
WAN IP 78.132.105.260Tehát csak az utolsó három szám különbözik. Mit jelent az egyik, mit a másik?....ezek szerint megváltozott a router IP-je, mert a 192.168.1.1 -re már be sem tudok menni, hanem a csak WAN IP sorban lévőre.
Ennek így kell lennie, vagy valamit elbaltáztam?
Alapvetően működik a kapcsolat, de elég sűrűn megszakad (0,5- 1 óránként) és csak akkor indul ujra, ha ujra indítom a routert, és widowsban a vezérlőpult/hálozati kapcsolatok/helyi kapcsolatnál egy javítást futtatok.
Mi lehet a bibi????Ha hülyeségeket kérdezek akkor bocsi, de alap user vagyok.
Az alap firm van benne...ahhoz már hozzá se mertem nyulni..... -
arn
félisten
amugy melyiket sw valt be jobban? tomato/ddwrt?
-
arn
félisten
help!
vettem egy gl routert, mert mar teli volt a hocipom az smcvel. arraboteles netem van, ahol ugy van megoldva, hogy van egy nagy belso halo, amihez csatlakozok dhcpn keresztul. az enged ki netre.
az smcvel minden klappol (net szempontjabol), a linksys a belso halot frankon latja, de netet nem tudtam varazsolni. felhivtam a helpdesket, o vmi olyasmit mondott, hogy a 255.255.255.255 subnet mask miatt nem hasznalhato ez a router a halozatukban.
van erre vmi megoldas? megesz az ideg... a fene se gondolta volna, hogy ilyen gondom lehet.
azota probaltam a tomatot es a dd-wrtt is - def konfiggal semmi.
a gep macaddressen keresztul azonositanak - igy mindig klonozom (smc ok, linksys semmi net szempontjabol - sajat macaddressekkel ugyanez a felallas) -
-
akos_1984
tag
Sziasztok,
Abban kernem a segisegeteket, hogy ha felteszem a Tomato 1.15 a WRT54GL-emre, akkor milyen QoS beallitasok szuksegesek ahhoz, hogy le-, ill feltoltes eseten (torrent, ftp) mas, pillanatnyi disconnectre erzekeny alkalmazasok (windows-os VPN kapcsolat, online poker software) szamara elegendo savszelessg maradjon es ne szakadozzon a kapcsolat az en gepemen (ha lehetseges wifin keresztul szeretnem ezt megoldani a korulmenyes kabelezes miatt).
Elore is koszi a segitseget.
Udv.:
Akos -
xabolcs
őstag
forum szerint "X86 / WRAP / Soekris based hardware"-re
mikrotikre a routerboard build valo ... na jo, pontositok: az X86-ban van milkfish, es masban nemtom, h van-een leginkabb az X86-t egy agyontuningolt p2-esre akartam tenni, aztan rajottem, h fele annyi ipkg sincs X86 ala, mint mips ala, tehat p2-esen lesz egy linux szerver, ami tobbek kozt futtat egy virtual pct amin a dd-wrt X86 fog routerkedni
-
Egy érdés merült fel bennem, mégpedig a VOIP.
Szóval, van-e rá lehetőség, hogy VOIP-ot tudjak használni úgy, hogy nem kell hozzá a számítógép?
Gondolok itt arra, hogy vannak ilyen USB-s telefonok, meg Bluetooth cuccok, és azokat rákötni úgy, hogy telefonálni lehessen. Az okés, hogy USB port kell rá, de ez tegyük fel, nem akadály. (Amúgy tényleg lehet rá tenni.) Van valamelyik firmware-ben ilyen funkció? Egyáltalán az asterix-en kívül kell még rá valami? Valaki csinált már ilyet? -
Balage85
tag
Üdv!
Sikerült összehoznom az SD modot, rendesen látja dd-wrt-ben és még a megfelelő tomato-ban is a kártyát.
Kérdésem az lenne, hogy össze tudta már vki hozni a torrentet? Mert nekem sehogyse sikerül, bár nem értek a linuxhoz, csak a leírásokat olvasgatom.Nekem a tomato jobban bejön, azon nem lehet ilyeneket összehozni? Mert nekem még 1 ftp szervert se sikerült csinálnom, ami az sd-re mutat.
-
tonesz
tag
a notebook-on ethernet porton is ugyanazt az eredményt produkálja, mint az asztalival... Hogy van ez? Wifin jön a full, az etherneten pedig csak ilyen bénán?
Ja és csak a download speed-del van a baj. Az upload teljesen jól megy... Érthetetlen... -
tonesz
tag
Sziasztok,
linksys WRT54G routerem van, amihez csatlakozom egy wifi-s notebookkal, valamint egy ethernetes asztali pc-vel. A speedtest.net oldalon lefuttattam a tesztet a notebook-on wifin valamint az asztalin is ethernettel és a wifin produkálja a full sávszélt, míg az asztalin nagyon gyatrán megy (1Mb/s alatt, holott a vonal 10Mb/s-es!). Van ötletetek, hogy hogyan tudom ezt rendesen beállítani?
UPC chello 10M/1M-es vonalam van.Köszi
Tonesz -
nicho01
tag
Linksys wrt54 g/gl/gs.
-
nicho01
tag
Szerintetek melyiket érdemes megvenni a 3 közül?
-
válasz
nicho01 #3357 üzenetére
Ha már volt ilyen gond, akkor valszeg MAC szűrés van. Amúgy is érdemes a MAC címet klónozni, kisebb a lebukás veszélye. Arról nem is beszélve, hogy így sokkal több dolgot tehetsz a saját hálózatodban. (Pl nálunk volt a szobába egy hálózati nyomtató, saját szerverek a programozási gyakorlatokhoz, és egyéb más célra)
-
nicho01
tag
tavaly már volt a routerből bajunk. Igaz először nem volt rendesen beállítva. De asszem utána be lett állítva az 1ik gép mac száma és így már nem volt gond. Ha nekem van 1 személyes ip-m a koliba, akkopr az milyen ip kiosztás?
-
h_143570
addikt
válasz
nicho01 #3344 üzenetére
Meg van 1 lehetoseg amive csomag elemzes nelkul ki lehet szurni a routert. Minden halozati eszkoznek van egy egyedi azonositoja a MAC cim. Tahat ha bekotod a routert akkor nem a gepedet fogjak latni direktben hanem a routert aminek mas a mac cime. Termeszetesen a halokarta es a router mac cime is valoztathato, a legegyszerubb felcserelni a 2ot. Persze ezzel eltunk afeltetelezesel, hogy nezik a MAC cimet. Ha DHCP-vel kapod az ipcimet akkor szine biztosan alkalmaznak MAC szures ha kezzel kell bealitani a kapcsolodasi adatokat akkor valoszinuleg nem.
-
Igazából azért akarom megcsinálni, mert a router és a gép között kb 7m a távloság, de közbe van 3 fal, meg szekrénysor, meg gázkazán és eléggé instabil a jel. S
És az utóbbi időben éppen eleget bosszankodtam miatta, ugyanis csatlakozni csatlakozik a hálózathoz a gép, de mikor pl DHCP-n lekéri az ip és egyéb címeket, megszakad a kapcsolat és nem látja egy darabig a hálózatot. Ezt minden cstlakozáskor eljátsza, úgyhogy most kihíztam egy ideiglenes UTP kábelt és azon keresztül használják otthon a gépet.Jah és most találtam boltot, ahol megtudom venni hozzá a kábelt.
Az eredményre én is kíváncsi vagyok.
-
Elegendő, de ha jól emléxem a két antennát 1-1 végfok erősíti (legalábbis intha ezt olvastam volna valamelyik külföldi oldalon), és így egyforma vagy legalábbis közel egyforma terhelés lenne mindkettőn, elkerülendő a végfok IC megsülését, ha kcisit megpiszkálom a kimenő teljesítményt.
-
Tonyk
veterán
válasz
nicho01 #3344 üzenetére
Te egy nagyon parás gyerek vagy hallod-e!
Nem fogják megtudni, hogy "routerezel", mert kisebb gondjuk is nagyobb lehet annál, hogy a hálón csomaganalízist végezzenek.
Esetleg, csak úgy jut a tudomásukra, hogy vagy észreveszik fizikailag a routert gy.k.: meglátják, hallanak róla hogy neked ilyened van. -
nicho01
tag
Ha megveszem akkor segít majd vki beállítgatni így neten keresztül? Mert én nem nagyon értek hozzá. Két helyen akarom használni. A koliban: ott van saját ip-m és úgy kell majd belőni h ne tudják a központba h routerezek. Másodszor otthon is akarom használni, a szomszéd netjével wifin! Megköszönném ha valaki majd segítene!
-
partymaci
aktív tag
válasz
nicho01 #3340 üzenetére
GL : RTR Linux firmware-t tartalmaz ami nyilt forraskodu = szabadon fejlesztheto
GS: támogatja a SpeedBooster technológiát ami elmeletileg 125 Mbit/s
http://en.wikipedia.org/wiki/SpeedBooster , de hogy ezt ki tudd hasznalni olyan adapterre lesz szukseged ami szinten tamogatja -
nicho01
tag
Olyanokat írtak h megszakad a letöltés meg hasonlók. A gs és a gl változat között mi a különbség?
-
nicho01
tag
Olvastam már pár embertől h nem szereti a torrentezést. De akkor meg lehet oldani h ne így legyen? Annyira nem értek a hálózatokhoz,meg routerekhez, nem tudom h be tudom e lőni. meg ez a firmware frissítés is...1 többet tudó firmewarrel csak még bonyolultabb beállítgatni a dolgokat v nem? jah és arról az antennáról hol lehet vmi leírást találni? thx az eddigieket
-
válasz
nicho01 #3335 üzenetére
A kolis részt meg lehet csinálni. klónozd a routerre a hálókátyád MAC címét, állíts be a címeket és kész is.
Nem nehéz, sőtt amennyit leírtál, még csak fw-t sem kell frissítened. (Bár ugye aki ide beír, annak illik.
)
Lehet vele torrentezni,, de ha a szomszéd netét akarod használni (ugye ilyet jó kisfiú nem csinál) akkor firmwaret kell cserélned, mivel akkor repeaterkent használod.
QoS-el szépen meg lehet csinálni a programok priorizálását.
Erősítei a jelet nem lehet, de fillérekből össze lehet rakni egy érzékenyebb antennát, ami javíthat a jel erősségen.
-
nicho01
tag
Még 2 kérdés. 1: torrentezni lehet vele gond nélkül? 2:itthon valamelyik szomszédnak van wifis nete és nincs titkosítva. a laptopom csak nagyon gyengén fogja a jelet. a routerrel lehet vhogy erősíteni?
-
nicho01
tag
Sziasztok! olyan problémám lenne, hogy kiszakadt a notimból az utp csatlakozó,vagyis leváltak a forrasztások az alplapról.szóval kb 15 ezer lenne megcsináltatni és gondolkozom rajta h inkább 1 wifis routert veszek. Lenne pár kérdésem
1: Mia különbség a gs és a gl között? Melyiket érdemes venni?
2: Kolis vagyok és elvileg nem szabad routert használni. Az megoldható h ne lássák a központban h routerem van?
3:Nehéz beállítani? Úgy kéne h csak 1 laptop lenne rajta wifin.
Előre is thx -
And
veterán
válasz
Integra #3330 üzenetére
Ha az eredeti gyári fw-ről frissítesz, akkor ajánlott a 'generic mini' verziót feltenni először, majd arra a véglegest, pl. a standard-et. Webfelületről mindig 'generic' verziót kell feltenni, nem valamelyik hardverspecifikus fájlt (azok tftp-hez valók). Ha eleve 3rd party fw-ről indítod a műveletet, akkor már mindegy.
-
hruodnand
senior tag
válasz
Rommel6600 #3312 üzenetére
köszönöm a sok választ, de most csak erre szeretnék válaszolni, mivel ez volt az első válasz post.
wpa2 megy szépen, mivel Vista támogatja. csak kényelmi okokból nem akarom letiltani, hogy laptop-ról is el tudjam érni, ha stat-ot vagy más egyebet szeretnék. a jelszó meg 11 karakter felváltva számok és (kis és nagy) betűk. elvileg ez elég biztonságos így.
nem? -
Igen, fel lehet, de nagyon sokáig tart. Ugyanúgy mint a WPA-nál, a kapcsolat kiépítéséhez szükséges csomagokat kell öszeszedni. Azonban az erőteljes titkosítás miatt elég hosszadalmas egy 12-16 karakternyi kódot feltörni. De ahogy anno a WPA-t is sikerült feltörni, ennek is meg lesz előbb-utóbb a hibája.
Azonban köznapi használatban levő eszközökkel egyellőre elég biztonságos, nem kell tartani, attól, hogy jön egy Pistike és felnyomja a hálózatot. -
Rommel6600
őstag
Nem értem miért kéne mindenáron letiltania az admin elérését.
Megfelelően erős kulcsot kell választani, esetleg bizonyos időnként cserélni is, és akkor nem lesz probléma. -
hzcs
senior tag
oké, akkor tévedtem
De az a 2 kábelnet-szolgáltató, akiket én mondtam, az nem oszt külső ip-t. Pl beállítottam utorrentnél is a portforwardot, de mégis azt írja ki a tesztoldal, hogy nem lehet kívülről csatlakozni az adott géphez. Először azt hittem, én rontottam el valamit, de DMZ-ben is ugyanez volt a helyzet.szerk: itteni kábelszolgáltatónál is 10-zel kezdődnek a kiosztott ip-k, mégis nat mögött van az összes user. Sajna pici pézé' ez van
-
h_143570
addikt
válasz
Rommel6600 #3317 üzenetére
A kerdeses ip cimre nem lehet tavolrol kapcsolodni, rendszerint azert, mert a szolgaltato NAT moge pakolja a felhasznalot. A tvnetwork kabelnetje pl biztosan aktiv ip-vel rendelkezik.
-
h_143570
addikt
válasz
akos_1984 #3318 üzenetére
Ha meg nincsen router a kovetkezo weboldal meglatogatasaval gyorsan kiderult.
http://www.utorrent.com/testport.php?port=11111Ha van router akkor forwardold a kerdeses portot es latogassal a fentebb emlitet cimre ertelemszeruen a 11111-et csereld le a forwardolt portra.
A masik megoldas, hogy meg kell nezni a szolgaltatotol kapott ip cimet. Ha nem 10el, illetve 192vel kezdodik akkor jo eselyel nem passziv.
-
akos_1984
tag
válasz
Rommel6600 #3315 üzenetére
Koszi a valaszokat!
Ha holnap lesz idom, akkor feltolom ra a Tomato 1.15-ot, aztan nekiesek, bar oszinten szolva furcsa lesz "Cisco" ezkozt CLI nelkul configolni.
Sajna nem tudom, h passziv-e az IP, meg nem azt a netet hasznalom, sztem majd csak a het masodik feletol. Hogyan todom megallapitan, h aktiv, v passziv IP-m van-e?
Egy kis segitseget (akar nehany link frmajaban) tudnatok adni a portforward és a dydns alkalmazasarol? Ezekhez meg nem volt szerencsem.
udv.:
Akos -
hzcs
senior tag
válasz
Rommel6600 #3315 üzenetére
a kábelesek nem passzívak? Mert akkor magánál hiába állítja be a forwardot, ha a szolgáltató nem engedi tovább. 2 ismerősömnek is kábelnetje van, különböző helyen és szolgáltatónál, de mindegyik passzív.
-
Rommel6600
őstag
válasz
akos_1984 #3314 üzenetére
Az első kérdésre, egyértelműen a QoS a válasz, amivel tudod prioritizálni a forgalmat.
A másodikra pedig portforward, és egy dydns szolgáltatás beállítása.
Itt páran a Tomato firmware-re esküsznek, páran meg a DD-WRT-re, én például Tomato-t használok nekem ez jött be jobban. -
akos_1984
tag
Sziasztok!
A valasztasom a Linksys WRT54GL routerre esett, ezzel kapcsolatban lenne nehany kerdesem, hogy hogyan tudom megoldani a kovetkezoket:
- masik gepen torteno le-, ill feltoltes eseten (torrent, ftp) mas, pillanatnyi disconnectre erzekeny alkalmazasok (windows-os VPN kapcsolat, online poker software) szamara elegendo savszelessg maradjon es ne szakadozzon a kapcsolat az en gepemen (ha lehetseges wifin keresztul szeretnem ezt megoldani a korulmenyes kabelezes miatt)
- mit kell beconfigolnom ahhoz, hogy tavolrol, interneten keresztul be tudjak lepni a routerre ill. a gepemre (T-Online kabelnet, dinamikus IP)
- mindezekhez melyik FW.t javasoljaok?
Elore is koszi a segitseget!
udv.:
Akos -
hruodnand
senior tag
sziasztok!
mennyire biztonságos egy wpa2-es hálózat? csak azért kérdem, mivel az admin oldalt a wrt54gl-nek ellehet érni wifivel is. és nem mindegy, hogy a wpa2-t mennyi idő alatt törik fel.
-
xabolcs
őstag
válasz
ngabor2 #3304 üzenetére
iptables? mintha lenne dd-wrt-n
innen el lehet indulni:
"Ha egy bizonyos gép Internet hozzáférését szeretnénk letiltani, akkor azt a következő paranccsal tehetjük meg, ahol a 192.168.1.2 a letiltandó gép IP címe:"# iptables -A myFilter -m multiport -p tcp --ports 80 -s 192.168.1.2 -j DROP
-
Rommel6600
őstag
válasz
ngabor2 #3304 üzenetére
Biztos, hogy meg lehet az ilyet oldani, egy srác mutatott nekem ilyen dolgokat egy linuxos laptoppal. Alkalmazásokra és parancsokra nem emlékszem, rég volt. A kiszemelt gépek valahogy a csomagokat nem a routernek küldték (vagy valahogy elhalászta őket, de nem tudom hogy hogy csinálta, ugyanis vezetéken lógtak a gépek), Ő pedig szépen eldobálta mindet... Fájlcserélő miatt volt szükség erre a drasztikus lépésre, ugyanis az egyik kislány 24/7ben észnélkül töltött, és hiába szóltunk neki... Meg persze vicces volt nézni az emberkéket ahogy egyik pillanatban elszállt a netük
-
ngabor2
nagyúr
dd-wrt-vel valahogy le lehet rugdosni a vezetékes neten lógókat egy pillanatra? meg van osztva a net, és néha "elszemtelenedik" az egyik vezetékes kapcsolat. kihúzni nem akarom, az feltűnő. eddig úgy oldottam meg, hogy a dsl-modemet egy pillanatra kikapcsoltam, ekkor ismét én lettem az elsődleges ügyfél. néha olyan szinten lefogja a hálót, hogy a router ip-jét se érem el...
-
Rival
aktív tag
Vagy ha már printszerver, akkor DNS-323... abban van... bár nem tudom, mennyire támogatja a multifunkciós kütyüket. Csak egy dolog szomorít engem, hogy ugye a printszerverekkel nem működnek a botegyszerű host-based printerek, márpedig az én HP 1000w-s lézerem is ilyen.
Örülök, hogy egyáltalán linux alatt működik. Viszont ha már működik, akkor már csak egy ugrás lenne, hogy a DNS-323-mal is működjön... de lehet, hogy ez csak az én naív álmaimban van...
-
bnss
veterán
Lesz ez még jobb, 13-as verzióval eddig semmi probléma, pedig lassan 3 hete megy. Majd a következő áramszünetnél frissítek, ha lesz valami értelmes verzió.
szerk.: hamrosan "játszótársat" kap, egy DNS-313 személyében, remélem nem lesz semmi probléma. Gondolkoztam printszerveren is, de akkor lőttek multifunkcionalitásnak, nem vagyok hajlandó 30k-t adni egy print szerverért, ami támogatja a multifunkciós nyomtatók összes szolgáltatását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest