-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzmoj
csendes tag
válasz
Rommel6600 #3045 üzenetére
egyelőre köszönöm, este kipróbálom.
üdv.
-
csuzmoj
csendes tag
rommel6600 és ngabor2:
köszönöm.egyelőre a dolog úgy áll, hogy a routeren beállítottam a DDNS-szolgáltatást, regeltem a DynDNS.comon.
most a munkahelyemről, ha beírom a regelt hostomat, akkor a router jelszavas bejelentkezési oldalára jutok, tehát a a munkahelyemről úgymond hazataláltam.
ezután fogok próbálkozni ezzel a forward dologgal, ami számomra teljesen sötét, de bittos így van
a felélesztendő gépen a biosban WOL aktív, a hardver/eszközkezelőben a hálókártyán kipipáltam azt, hogy az eszköz felélesztheti a gépet készenléti állapotból.Még valami: a windóz, amikor feltelepül, alapból feltelepül vele a távoli asztal kapcsolat is?
(winXP sp2 hun finetuned)szóval: próbálkozni fogok, de ha elekadok akkor lécci vki (akár kettőtök közül/akár nem) homályosítson már fel, hogy miként kell/kellene ezt a forward és távoli asztal dolgokat beállítani.
Köcce még1x és üdv.
-
csuzmoj
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Röviden és tömören:
Munkahelyemről szeretném elérni az otthoni 2 gépemet távoli asztal kapcsolattal, amely egy wrt54gl mögött van.
A router előtt adsl modem van, inviteles internettel, dinamkus ip-cím kiosztással.Van erre valami mód?
És ha a router mögötti gépek készenléti állapotban vannak, akkor felélednek-e vagy mindig bekapcsolva kell lenniük?
Végül: az egészhez semmit nem értek, a gyári cd alapján installáltam a routert is, amin gyári fw van és egyelőre müxik minden rendesen.
És mielőtt megkérdezné bárki is, hogy minek nekem ilyen router, ha hülye vagyok hozzá: mert a TI tapasztalataitok alapján (ami már nem kis közösség) jó kézikészülék ez! És akkor gondolom nekem is jó ez.Abba már bele se merek kezdeni, hogy ha lehetséges ezt kivitelezni, akkor kéne egy kis segítség is hozzá. Hálás lennék érte.
thx és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Assetto Corsa EVO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest