- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
SigSauer972 #44736 üzenetére
A Bambu innovációi valóban felforgatták az évek óta szinte álló, apránként lépegető 3D nyomtató gyártók világát. ez igaz a Prusa-ra is.
Nyilván sokan elkezdtek kapkodni, amikor rajöttek, hogy a Bambu népszerűsége egyre nő és elszipkázza előlük a vásárlókat. Hiába volt előttük a Bambu nyomtató, azért még sem olyan egyszerű ilyen rövid idő alatt ugyan azt előállítani, hiába látszik kívülről egyszerűnek, mert az ördög az apró részletekben van. Kinézetre lehet "Bambu" a K1 sorozat olyan, mint a Bambu, de belbecsre nem olyan egyszerű ugyan azt megcsinálni.
Ha meg csak PLA nyomtatására kell egy második nyomtató, akkor én a P1P-t venném meg, mert PLA-hoz jobb a nyitott nyomtató. Nekem P1P van és bedobozoltam egy Vision házba (akkor még nem volt P1S), aminek egyszerű lekapni a két oldalát mivel mágneses rögzítésű. Amúgy ha abban gondolkodsz, hogy nem csak PLA-t, hanem időnként mondjuk pl. ASA-t is nyomtatsz benne, akkor meg a P1S lehet a jó választás, annak le kell venni a tetejét PLA nyomtatáskor. Arra én is kíváncsi leszek, hogy hogyan sikerül más gyártóknak felzárkózni a Bambu-hoz, de jelenleg a Bambu olyan a 3D nyomtató piacon mint a Tesla a villnyautók között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged