- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz SigSauer972 #44736 üzenetére
A Bambu innovációi valóban felforgatták az évek óta szinte álló, apránként lépegető 3D nyomtató gyártók világát. ez igaz a Prusa-ra is.
Nyilván sokan elkezdtek kapkodni, amikor rajöttek, hogy a Bambu népszerűsége egyre nő és elszipkázza előlük a vásárlókat. Hiába volt előttük a Bambu nyomtató, azért még sem olyan egyszerű ilyen rövid idő alatt ugyan azt előállítani, hiába látszik kívülről egyszerűnek, mert az ördög az apró részletekben van. Kinézetre lehet "Bambu" a K1 sorozat olyan, mint a Bambu, de belbecsre nem olyan egyszerű ugyan azt megcsinálni .
Ha meg csak PLA nyomtatására kell egy második nyomtató, akkor én a P1P-t venném meg, mert PLA-hoz jobb a nyitott nyomtató. Nekem P1P van és bedobozoltam egy Vision házba (akkor még nem volt P1S), aminek egyszerű lekapni a két oldalát mivel mágneses rögzítésű. Amúgy ha abban gondolkodsz, hogy nem csak PLA-t, hanem időnként mondjuk pl. ASA-t is nyomtatsz benne, akkor meg a P1S lehet a jó választás, annak le kell venni a tetejét PLA nyomtatáskor. Arra én is kíváncsi leszek, hogy hogyan sikerül más gyártóknak felzárkózni a Bambu-hoz, de jelenleg a Bambu olyan a 3D nyomtató piacon mint a Tesla a villnyautók között .
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest