Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbert1998

nagyúr

Szereztem egy Wanhao Duplicator 7 1.4-est 46 pénzért :Y

Első nyomtatás megy most, naggyon remélem, hogy nem cseszem el, 2 napja vidót nézek, mit hogyan :D

Arról, hogy a különböző gyanták milyen UV-t és mennyi ideig szeretik, infót lehet találni valahol megfele? Vagy valamit amin indulni lehet elfele?

A gép kint a teraszon, most ugye viszonylag jó idő van, zárt a terasz, de mégsem a lakás. Mennyire bírja a hideget a nyomtatás meg az anyag? Minusz sose lesz, csak hát mégsem kellemes 22-24.

Továbbá:
    Elképzelhető, hogy a korábban pakolt kép, az Ender 3-ról, meg a monyákolt hotend/extruder párosról látottak alapján az extruder "letolása/lökködése" okozhat ronda nyomtatást?
    Basically úgy néz ki, hogy a kinyomott FDM szál tolja lefelé a hotendet a nozinál fogva, és ez valamilyen szinten lehajlást okoz szerintem a hotend felfogatásánál, ezétr nem stabil a fej, ronda a felület. Legalábbis ez az elképzelésem, a gép már nincs nálam, de ismerősnél van, neki segítenék ezzel. Csak épp bekötözgette az összes kábelt meg ilyeneket ilyen nagyon profi láncba, ami nincs fent Thingin, ő csinálta rá.

Ezenfelül:
    Titan Extruder.... Nekem van olyanom, meg egy Volcano hotend, ha azt rakjuk fel DD-re, az szép lesz? Mert nekem kicsit lötyögött DD módban a hotend a felfogatásához képest :F

Új hozzászólás Aktív témák