- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- 3DMark (2013) eredmények
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Szereztem egy Wanhao Duplicator 7 1.4-est 46 pénzért
Első nyomtatás megy most, naggyon remélem, hogy nem cseszem el, 2 napja vidót nézek, mit hogyan
Arról, hogy a különböző gyanták milyen UV-t és mennyi ideig szeretik, infót lehet találni valahol megfele? Vagy valamit amin indulni lehet elfele?
A gép kint a teraszon, most ugye viszonylag jó idő van, zárt a terasz, de mégsem a lakás. Mennyire bírja a hideget a nyomtatás meg az anyag? Minusz sose lesz, csak hát mégsem kellemes 22-24.
Továbbá:
Elképzelhető, hogy a korábban pakolt kép, az Ender 3-ról, meg a monyákolt hotend/extruder párosról látottak alapján az extruder "letolása/lökködése" okozhat ronda nyomtatást?
Basically úgy néz ki, hogy a kinyomott FDM szál tolja lefelé a hotendet a nozinál fogva, és ez valamilyen szinten lehajlást okoz szerintem a hotend felfogatásánál, ezétr nem stabil a fej, ronda a felület. Legalábbis ez az elképzelésem, a gép már nincs nálam, de ismerősnél van, neki segítenék ezzel. Csak épp bekötözgette az összes kábelt meg ilyeneket ilyen nagyon profi láncba, ami nincs fent Thingin, ő csinálta rá.Ezenfelül:
Titan Extruder.... Nekem van olyanom, meg egy Volcano hotend, ha azt rakjuk fel DD-re, az szép lesz? Mert nekem kicsit lötyögött DD módban a hotend a felfogatásához képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Négyzetes formában is jön az Amazfit Active 2
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest