- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lézervágás, gravírozás
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz TomBoy1986 #10999 üzenetére
Hát őő E4500-el mennyivel lenne jobb szerinted a helyzet
-
TomBoy1986
veterán
Az árcsökkentés a CPU-kat érinti. Az AMD a videókártyáinak az árát már 2x csökkentette, s mivel a konkurens céget így már árak terén űbereli (alulmúlta), szerintem nem várható árcsökkentés az elkövetkező hónapban.
Ráadásul a 30K-s kártyák ára már nem esik olyan rohamosan.
Szerintem nem lesz gond a CPU-val. Legfeljebb feltetszed neki 2.5-2.6 környékére. De így is mindent vinni fog szépen.
[link]
Legfeljebb 1000-1500 pont lesz a lemaradása, ami apadni fog, amint bekapcsolja az élsimítást, ugyanis akkor előbb jelenik meg a VGA limit nála.[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
lsc
nagyúr
Az a táp elég lesz , viszont a procit 3 giga környékére egy jó hűtővel húzni kellene .
Valahol olvastam , hogy április elején csökkent az AMD árat , lehet hogy ez már az ?Mod : Annak a procinak alapfeszen 2, 8 -at valószínűleg mennie kell , egy Hyper TX 2-es hűtő meg 6 e körül van .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Dyno
veterán
válasz TomBoy1986 #10994 üzenetére
őőő 400W-os FSP PNF-et vettem havernak és egy E2200 fog belekerülni húzni nem igazán akarja haver, nagyon visszafogná vagy az 300MHz nem olyan sok Ja és most érdemes megvenni vagy várni kéne még vele Csökeni fog még az ára vagy nem igazán már Köszi mindent Mindenkinek
-
lsc
nagyúr
válasz Nightmare89 #10993 üzenetére
Itt egy teszt segítségnek , talán így könnyebb lesz döntened . Amennyiben a kurzort ráviszed a kártya nevére akkor az lesz 100 % , így tudod a többihez viszonyítani .Egyébként én 3870-et vennék .
Mod TomBoy : Nem tudom milyen táp , amennyiben márkás akkor elég a 350 W , viszont ha nem akkor a 450 is kevés /codegány és társai /
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
TomBoy1986
veterán
Dyno-nak is:
Ezek nem fogyasztanak túl sokat, egy 350W-os FSP-vel ekvivalens táp bőven megteszi. Az meg 6-7K.De a 3GHz-es X2 tényleg kell egy 3870-es mellé, ezt én is kiteszteltem, viszont akkor már fellép az, hogy elég a kártyához (ismétlem, hogy 3870-ről van szó). 1280*1024-ben 4xAA+HDR+0xAF társaságában már a TDU VGA limitessé vált (8 beállítást néztem meg 1024*768-tól kezdve).
Szóval egy 3850 tökéletesen ki van használva egy 2800MHz-es X2-vel vagy egy 2500MHz körüli C2D-vel.
Nightmare89:
Én tartom, hogy a 3870-es a legjobb választás ilyen áron. Szépen tuningolható, halk és gyors is. Az enyém pl. 880/2500-on üzembiztos. Tesztekben meg hol ez, hol az nyer. De ha már AMD-s konfigot építesz (ami nagyon helyes ) akkor legyen full AMD#10995 lsc
Minden felbontásban veri összesítettben, s ált. 10%-kal (kivéve egyet, ahol 3%-kal nyer a GT). Ez jó[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Nightmare89
csendes tag
válasz TomBoy1986 #10985 üzenetére
Na most már tényleg összezavartatok.
Akkor ez a Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 PCI-E lenne a legjobb választás ilyen árban? Többiek szerint is inkább ezt, mint egy 9600gt-t? Csak mert nem sűrűn vásárolok VGA-t, ráadásul ennyi pénzért, és nem szeretnék ráfázni.
Egyébként, ha ez lesz, akkor itt úgyis olcsóbbak a Ramok, akkor itt veszem meg azokat is.
Úgyis csak 50k felett ingyenes a házhozszállítás (már rendeltem tőlük, korrekt bolt). Most 49990FT-on állok így. Még rendelek mellé valami 20FT-os cuccot akkor.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz TomBoy1986 #10988 üzenetére
De az a HD3850 megéri 31K-ért úgye Mert akkor haver gépébe az fog kerülni
-
TomBoy1986
veterán
válasz raskolnikoff #10986 üzenetére
Ja. Kelendő volt ...
Dyno:
Máskor is ajánlom az árgépet használni - kivéve a pixmánia és aplaza boltokat; a többi normális.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Húúú a HD3850 nem rossz 31K-ért jó kis bolt köszi hogy felnyitottad a szemem
-
raskolnikoff
őstag
WOW! Nem gondoltam volna! Úgy látszik kelendő a 96gt...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
TomBoy1986
veterán
válasz raskolnikoff #10973 üzenetére
Csak olyan tizenegykét helyen van 50K alatt 3870
Nightmare89:
A fenti linken látható kártyát javaslom megvételre. 41K egyáltalán nem sok érte.[ Szerkesztve ]
-
-
djtoomi
addikt
válasz gyorsfröccs #10980 üzenetére
Ne órajelek nézz, hanem tesztet: [link]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
gyorsfröccs
csendes tag
megtudnátok mondani hogy miben vagy mivel jobb a 9600gt a hd3850/70-esnél? mert eddig ami feltünt hogy a memória órajele jobb a 96gt-nek, de a gpu órajele már nem
-
djtoomi
addikt
válasz raskolnikoff #10973 üzenetére
Nagyon enm nonszensz, máshol már régesrégen 40 alatt van, ide is beérkezett, itt volt az ideje.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Nightmare89
csendes tag
Na akkor majd folytatjuk, ha újra műxik az oldal.
Mert most mindenki mást mond, szóval jól összezavartatok. -
Dyno
veterán
válasz Nightmare89 #10967 üzenetére
Én ezt ajánlanám kicsit meg is van húzva
-
raskolnikoff
őstag
válasz Nightmare89 #10971 üzenetére
Szerintem 3870 40 alatt nonszensz. Az tuti 3850 akart lenni. 50k alatt nem nagyon van 3870. Ugyhogy 9600gt. Ami ugyebár súrolgatja a 88gt közeli fps-eket. 1280as felbontáson (csak tippelek) meg úgyis tök8
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
djtoomi
addikt
válasz Nightmare89 #10971 üzenetére
XFX 9600GT.
Ezen nincs mit vitatkozni, legjobb márka, legjobb kártya.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Nightmare89
csendes tag
válasz raskolnikoff #10968 üzenetére
Én is csodálkoztam rajta, de egy az egyben bemásoltam a nevét az Iponról. Bár most állandóan módosítanak mindenen, szóval lehet, h csak elírták. (Meg most be se jön az oldal -.-) De ha jó az ár, akkor az MSI 9600gt OC és a Giga 3870 közül melyiket?
-
lsc
nagyúr
válasz raskolnikoff #10968 üzenetére
Annyi [link] .
Mod djtoomi : Csak nem le lettél tiltva .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
raskolnikoff
őstag
válasz Nightmare89 #10967 üzenetére
3870 40 alatt? Valamit elnéztél...nem 3850 lesz az? Mert akkor mindenképp 96gt. Az az MSI tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare89
csendes tag
Heló!
Most szándékozom új gépet venni, és 40k alatt kellene bele egy VGA. Ehhez kéne: GIGABYTE GA-MA770-DS3, AMD 5000+ BE (3GHz-re szándékozom majd húzni), 2/4GB 1066os Kingmax RAM. Ipontól rendelem majd a cuccokat, szóval ott nézegettem a VGA-kat.
A jelöltek:
XFX 9600GT 512MB XT PCIE
GIGABYTE GV-RX387512H HD3870 512MB GDDR3 PCIE
MSI N9600GT-T2D512-OC PCIE
GIGABYTE NX96T512H-B 9600GT 512MB PCIE (ez annyira nem)Szóval azért nem tok választani, mert a HD3870 és a 9600GT közt a tesztekben mindig más eredmény született. Az alaplap meg AMD chipsetes (és Gigabyte ), ez jelentene valami előnyt a HD3870-nek? Legszívesebben a Gainwardot vettem volna meg, de azt most szedték le Iponról. Sokat számít egyébként, hogy a 9600as gyárilag túlhúzott-e vagy sem? Ja és a videokártyát én nem akarom húzni.
Esetleg tudnátok valami másik kártyát ajánlani? (A többi alkatrész helyett is ajánlhattok mást, ha nagyon rosszul választottam volna )Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Köszi Srácok a gyors választ!én ezt találtam elég ritka kari de ez már nagyon a határ a pénzbe nem tudunk sajnos többet hozzáadni havernek ennyije van rá max
-
Alpachino
veterán
-
raskolnikoff
őstag
Sztem annyira azér nem szar kártya 30-ért. Csak mindenki azt mondja hogy dobjon hozzá 5 pénzt és van egy még jobb. Ez meg mondjuk így van...
-
aya
addikt
válasz redzsi #10951 üzenetére
ronda 9600gt kibontva!
Itt a karid, nincs ezzel semmi gond, és egy rakat játék is van hozzá!!悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
zoo8800
veterán
válasz raskolnikoff #10900 üzenetére
Hova "oda"? Crysisre gondolsz? Meg reális különbség? Nem értelek.
rip and tear, until it is done
-
-
Matess
tag
Amd 5000+, 120Gb winchester, 2GB ram, 450W táp.
"I'll face it with a grin! I'm never givin' in"
-
Matess
tag
Hi! 25000-35000 között mileny kártyát érdemes venni? Nem nagyon értek a tunningoláshoz. Help! Előre is kössz!
"I'll face it with a grin! I'm never givin' in"
-
aya
addikt
9600gt
Gondolom ez az?悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
redzsi
senior tag
9600GT kártyáról van szó. Bocsi
-
redzsi
senior tag
Hali!
Xpertvision 37600ért? Valaki tud valamit erről a gyártóról?
-
Neoteric
addikt
válasz gyorsfröccs #10931 üzenetére
jah ez nagyon drága érte.
ha tudsz még hozzárakni zsetont akk 96gt, hanem akk 3850 256mb
PSN: ne0teric_sAN
-
raskolnikoff
őstag
Hát ha van olyan olcsón 96gt akkor muszáj azt. Még 42ér is nagyon megéri...
-
szipak
tag
válasz gyorsfröccs #10931 üzenetére
ez máshol olcsóbban is van
-
gyorsfröccs
csendes tag
hú hát 36ért az a 9600gt nagyon szép, bár még bankot kell hozzá rabolni, de barátkozom a gondolattal,köszi!
viszont addig is,ez szúrt szemet: [link]
-
Alpachino
veterán
válasz gyorsfröccs #10927 üzenetére
Egy kicsit tegyél még mellé, és 3850-et, vagy 36K-ért 9600GT, még jobb lenne.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Neoteric
addikt
-
gyorsfröccs
csendes tag
hali!
Segítséget szeretnék kérni vga témában. Ehez a konfighoz mit ajánlotok?: Asus M2N32-SLI Deluxe, AMD Athlon 64 ( AM2 ) X2 6000+, Kingmax ( DDR2 ) 2048MB/ 800MHz
-egyenlőre vmi olyan kéne amitől megmozdul, irányár olyan 30k huf (én pl erre gondoltam: [link])
Segítségeteket előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
Ezek közül tudnátok nekem választani? Ti melyiket vennétek?
-
raskolnikoff
őstag
És még egy. Bár tény hogy a 9600zal anyagilag sokkal jobban jársz...és szinte alig veszítesz a teljesítményből.
-
djtoomi
addikt
válasz Neoteric #10920 üzenetére
Hájah....
De a 9600 kevesebb hőt termel.
Mindegy, a lényeg, hogy alapon, ill húzva mennynivel gyorsabba gt?Ha 10% alatt van a sebességnövekedés 96gt lessz.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Neoteric #10918 üzenetére
Hát jó is, de a golden sample is rohadt jó, meg az húzva van alapból, szóval azért dilemma hogy +3k-t ér-e a 8800.....
-
djtoomi
addikt
válasz Neoteric #10916 üzenetére
Vizes lessz, de galaxy nekem szimpatikusabb, és ha tovább adom talán számíthat.De a 9600gt hűtése is angyon jó, és víz még 1-2 hét max, addig is el kell élni.
-
Neoteric
addikt
-
volvoguy
addikt
üdv. kcisit off amit kérdezek. IPON-ból szeretnék rendelni videókarit. 2 év gari lenne rá, mondjuk ez nem számit, mert a galaxy termékeire mindenhol 2 év a gari. szal még nem nagyon rendeltem, valamiért sosem biztam az iylen megrendelős dolgokban. szal van, aki már megszívta az ipon-al? meg az tényleg ugy van, hogy ha vmi gigszer van a termékkel, akkor mire megjavitják/kicserélik garancia alatt, akár több hétbe is tellhet?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Van vmi különbség a két vga közöztt?? mármint teljesítményben játékok alatt.
GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE
GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDMI/HDTV PCIEÁRban + 2k az utóbbi javára.
-
Reno7
senior tag
Hali
AMD Athlon 64 2800+ s754(ClawHammer),Asus K8N-E Delux,2x512 Kingmax ram -ehez a konfighoz milyen AGP-s videókártyát ajánlanátok egy olyan 20k értékben?My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyen kártyát:
Xpertvision NVIDIA 9600GT 512MB TV DVI DDR3 + Tomb Raider Anniversary 37.600Ft
Tudtok valamit mondani az Xpoertvision-ről? Megbizhatóság hűtés egyéb?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Bocaa
senior tag
Ha 3-4 k az árkülönbség egy 8800 gs és egy 9600 gt- között akkor meiket éri meg megvenni???(8800 gs olcsóbb)1680*1050-ra kéne 4x AA-val.A proc ,mem is cserélve lesz SZVSZ ki lesz hajtva a bele
[ Szerkesztve ]
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "