Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz Gascan #10698 üzenetére
Kicsit tessék visszaolvasni!
GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE 45,7k
vagy olcsóbban
GAINWARD 9092-BLISS 9600GT 512MB GDDR3 PCIE 36k
A tuningot meg magad is megoldhatod rivatunerrel!
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Gascan
tag
Sziasztok. Vásárlási tanácsot szeretnék kérni, egy 9600GT-ét szeretnék vásárolni, de konkrétan nem tudom, hogy melyik gyártó termékét válasszam. Igazábából bruttó 45-47 ezer forintot szeretnék rászánni.
Amilyen szempontot figyelembe szeretnék venni, hogy legyen rajta S-Video kimenet, mert gyakran szoktunk filmet nézni úgy, hogy össze van kötve a tévével. És mivel a tévé elég idős, nincs rajta HD kimenet.
Először én egy gyárilag tuningolt változatra gondoltam a Gainward 9600GT Golden Sample -re, ami nekem árban is megfelel csak ugye nincs rajta S-Video csak HD output. Jobb lenne ha picit gyárilag tuningolt lenne, mert arra érvényes a garancia és közelebb áll a teljesitménye a 8800GT-jéhez.
Amivel most szemezek az a MSI szintén gyárilag tuningolt terméke, amiről itt látható egy teszt.A segitséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
ASUS M4A87TD/USB3, AMD X4 965 3,4GHz BE, Geil Dragon DDR3 1600 2x2GB, ATI Sapphire Toxic HD5850 1GB, SATA2 WD250GB 7200rpm 16MB, Chieftec 450W ATX
-
fagy53
nagyúr
válasz barnam_ #10695 üzenetére
Viszont mindkét karihoz fel kell húzni a procit, mert a 2.2GHz még a C2D-től is kevés,a konfig többi része jó.
tuttomobile: most ápr. elején jön ki a 9800GT ami valószínű az NV karik árait is mérsékli amire az AMD most bejelentett árcsökkentése is hatással lesz. Ne kapkodd el!
[ Szerkesztve ]
-
tuttomobile
csendes tag
Nem zavartok össze
Végülis azért vagyunk itt hogy kitárgyaljunk mindent
Feljebb már nem tok menni
Alszok rá egyet és vagy a 9600GT VAGY A 8800GT LESSZ
THANK YOU MINDENKINEK
-
barnam_
nagyúr
válasz tuttomobile #10692 üzenetére
Igen, az már megéri.
Szóval vagy 36k-ért a 9600GT, vagy 45k-ért a 8800GT. Én az előbbit választanám, mert az is elég szinte mindenre. -
tuttomobile
csendes tag
-
barnam_
nagyúr
válasz tuttomobile #10690 üzenetére
Ez viszont nem éri meg, mert ennyiért 8800GT-t lehet kapni.
-
tuttomobile
csendes tag
Na akkor köszönöm szépen mindenkinek a segitséget
EVGA 9600GT Superclocked 512Mb GDDR3 256bit PCIE
nVidia 9600GT chipes videókártya 1ns-es 512MB GDDR3 memóriával, DVI és TV kimenettel, HDTV támogatással, gyárilag tuningolva. 675MHz-es GPU, 1800MHz-es memória
44.183Ft
Akkor ez lessz
THANK YOU MÉG1X
-
horitomy
tag
Akinek kell 15.000Ft-ért 9600GT az jelentkezzen privátban!
Rendelést felveszem már most is, de csak jövőre esedékes az átadás!
Amúgy szerintem pont most van az-az idő, hogy érdemes várni max 1-2 hetet, mert nagyon jóárasítani fogják a karikat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tuttomobile #10683 üzenetére
9600GT jobb, ha belkefér a keretbe akkor azt vedd inkább.
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
válasz tuttomobile #10683 üzenetére
Igen, az sokkal jobb választás lenne. Olvasd el ezt a tesztet:
De tényleg: 9600 GT vagy HD 3870? -
MZsoltee
veterán
válasz tuttomobile #10682 üzenetére
Sztem gondold mef a 96GT-t. Sokkal jobb!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
tuttomobile
csendes tag
Akkor a amit Aggregátor küldött nekem linkben GAINWARD 9092-BLISS 9600GT 512MB GDDR3 PCIE 36.000ft az mégjobb??
-
tuttomobile
csendes tag
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGITSÉGET
AKKOR HD 3850 MELLETT MARADOK
-
barnam_
nagyúr
válasz tuttomobile #10678 üzenetére
Ha max. 35k-d van, és ha egy kicsi még belefér, akkor ez lenne a legjobb választás:
-
fagy53
nagyúr
válasz tuttomobile #10678 üzenetére
Tegnap találtam, ezt. de szerintem ez csak az első fecske.....!
-
tuttomobile
csendes tag
Kedves Fagy
légyszives mond meg hol találok 31k ért mert ha enyire dicséri mindenki akkor az lessz!
MAX 35 k tudok rászánniés mien márkát vegyek ?
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
-
carrot
tag
válasz tuttomobile #10675 üzenetére
Csatlakozom Fagy53 fórumtárshoz, inkább 3850et (én is szeretnék ) vegyél, tényleg sokkal jobb, mint a GTS, s használtan, de újonnan is jó pénzért mérik. Ha van egy kicsit több lé, akkor most a sláger a 9600Gt, mondjuk az drágább.
-
veterán
válasz tuttomobile #10675 üzenetére
Ha valóban 31 körül lehet már 3850-et kapni és nem 40-hez közelebb, akkor mindenképp jobban megéri azt venni, bár kicsit CPU limites lesz a konfigod.
-
tuttomobile
csendes tag
No akkor ilyen sok ötlet tapasztalat javaslat van leirom mibe is kéne
GA-P35-DS3
CORE 2 DUO E4500 2.2 GHZ
2X 1GB KINGMAX 1066MHZ
FSP 450W TÁP
XDL HERO 16B HÁZ
320GB SATA 2 SASUNG WINYO
EBBE A KONFIGBA SZERETNÉK KÁRTYÁT VENNI
MOST AKKOR HOGY JÁROK JOBBAN? NEM ÉRTEK HOZZÁ
SEGITSETEK
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK
-
fagy53
nagyúr
válasz tuttomobile #10672 üzenetére
Én a helyedben egyiket sem venném, 31k a 3850 256MB. A 8600GTS-nél legalább 50%-kal gyorsabb, reggelire 86GTS-t eszik.
-
tuttomobile
csendes tag
Üdv
Köszönöm Szépen a segitséget Stevve
Maradok a Galaxy mellett.de az elsö gyártója MSI
KÖSZÖNÖM
-
veterán
válasz tuttomobile #10670 üzenetére
Gyakorlatilag az emelt órejeleken kívül megegyeznek. Az elsőnek nem írtad be a gyártóját, de az gyárilag jobban van tuningolva, így, ha nem akarod te magad húzgálni, akkor ez a jobb megoldás, ám árban jobb a második (Galaxy), mert az is már egy OC verzió és annyit simán ki tudsz hozni belőle, mint az első és mégis spóroltál pár ezrest. Azt a pár MHz-et nem éri meg az első.
[ Szerkesztve ]
-
tuttomobile
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Szerintetek meiket vegyem??
nVIDIA GeForce 8600GTS grafikus processzor (700MHz), 256MB DDR3 (2100MHz, 128bit)
PCI-E, DirectX 10 támogatás, Shader Model 4.0, Stream Processors: 32, dual DVI támogatás, nView
400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/85Hz felbontás, Maximum Refresh Rate: 240Hz, Dual VGA, 2xDVI, TV kimenet, HDTV, SLI kompatibilis
31.151,- Ft
GALAXY GF8600GTS 256Mb HTD OverClocked PCIE
nForce 8600GTS chippes videókártya 256MB GDDR3 memóriával, DVI és TV kimenettel, HDTV támogatással. 1ns-os memória.
CORE: 675MHz MEM: 2000MHz Shader:1450MHz GDDR3/128Bit/1.0ns
28.000 Ft
Meik a jobb szerintetek?
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
-
szasanyi
félisten
válasz zolynet #10668 üzenetére
Azért, hogy ki legyenek hajtva a VGA-k, és még véletlenűl se legyen CPU limitált az eredmény. Ugyanis az volt a lényeg, hogy a KÁRTYÁK max. teljesítményét megismerjék.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
zolynet
veterán
sajna a barci már nem hajtaná ki megfelelően egy 1950pro agp-s vga-t (pl.), viszont az elviszi még egy ideig sztem....legalábbis nekem a 7900gs-emmel nem nagyon röccentek a dolgok, kivétel ofcourse crysis, de az meg szépen elment 1280x800-ban
1650pro/7600gs/7600gt játszik inkább jobban a procilimit miatt
Agp Vga Teszt ... de már ezt is e6700as procival kenték, csak azt nem tudom miért[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
ALI_G
veterán
AGP-s videókártyát nagyon nem éri meg venni? Felejtsem el, vagy jó azért még?
nincs nagyon kedvem lecserélni az egész rendszert, meg pénzt se szeretek nagyon kiadni, de elegem van.Milyen AGP-s karit lenne érdemes vennem, hogy egy 1680*1050-es monitort meghajtson rendesen? Elég 1-2 éves játékokban gondolkozni, azokkal is csak ritkán, heti 1-2x játszom, de legalább akkor ne basszon fel már akkor, amikor elindítom.
apropó, most 9800 pro-m van és egy 3,2-es barton 1 Gb ram. -
Szabi1987
aktív tag
válasz szasanyi #10655 üzenetére
De az a baj ,hogy ezek a fejlesztések mint például a videokártya , csak játékokhoz kellenek !!! Itt PH-n nagyon sok embernek láttam már az adatlapját ,többségének bőven 50K fölött van a videókártyájának az ára,és ezek csak a játékokhoz kellenek
Ugyhogy inkább nem is fogok fejleszteni se most se később . Veszek egy olcsó laptopot , az ugyis kényelmesebb ,meg azt ugyse lehet fejleszteni,és nem lessz akkor vga gondomGolden Brown - The Stranglers
-
-
Szabi1987
aktív tag
válasz rollins #10642 üzenetére
aha agp-s.
És az a x1650Pro az milyen,mert én pl csak egy játékhoz szertném venni,a CoD2höz,ezzel a videokarival kb 90-100fps volt,fixen 75körül,ezzel az X1650Proval mennyi lehetne? Vagy semmi komoly változás,mert ha nem akkor bele sem fogok,nem és nézem!
thxGolden Brown - The Stranglers
-
Szabi1987
aktív tag
Hello
Ati 9550 256mb-os videkártyámat cserélném jobbra és egy olcsóra.A felsőhatár 10K, lehet ennyiért jobb videókártyát venni,vagy hadjam az egészet?
üdv
Golden Brown - The Stranglers
-
sinick
senior tag
Egy jó Nvidia érdekelne (8800GT, 512MB DDR3) lehetőleg silent pipe-al úgy 60-80K körül. Mennyire bírják ezek a kárgyák a passzív hűtést? A házba emiatt kell nagyobb huzatolót rakni?
Szerk.: Na jó, max. 90-100!
[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
Egy 8800GT 520MB (esetleg OC verzió) mennyivel lenne jobb a mostani 8800GTS 320MB-omnál? Jelenleg 600/1900 környékén járatom, a célfelbontás 1680*1050, 8x anizó és maximum 4x AA.
All was naught but to serve the void...
-
zolynet
veterán
válasz sweethomest #10631 üzenetére
apróban
9600GT 37K környékén[ Szerkesztve ]
-
sztanesz
tag
Sziasztok!
Vennék 9600gt és lehetőleg OC verziót. A galaxyról mi a véleményetek? olyan 45 körül gondoltam árban, milyen márkát javasolnátok? Most gigabyte van semmi gondom vele.
Gigabyte B550 Gaming V2, Ryzen 5 5600,32gb 3600Mhz ram, gigabyte 1050Ti OC http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
b.bone
senior tag
Minél olcsóbb VGA-t szeretnék, az egyetlen kritérium, hogy a Pista Aerójával már elboldoguljon egy E4500 alatt 2 giga memóriával.
Ilyeneket néztem mint 7200 GS, 7300 GT, 8400 GS
Vagy nézhetek drágább kártyákat?
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
zolynet
veterán
válasz bozont #10620 üzenetére
Gainward tulaj vagyok, gyönyörűen megy a vga. 700/1800/2100-on használom, ahol is crysis alatt nem éri el a 63-64fokot. Csak javasolni tudom, előtte egy zalmis 7900gs-em volt, egyszóval hangosabb volt. Gainward hűtése nagyon masszív és szép tuningpotenciállal rendelkezik. VGA 3dmark lista
Apropó mien procival fogod hajtani? Mert ami az adataidnál van az vajmi kevés lesz a 88gt kihajtásához.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz bozont #10620 üzenetére
Nem tudom,ilyen - pontos - infóm nincs. A nagykerben ahol vásárolni szoktam nagyon favorizálják a márkát, nem hogy panaszkodnának rá. Nekem sincs rossz tapasztalatom, de én csak néhánnyal találkoztam, ebből túlzott következtetéséket nem érdmes levonni.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
bozont
veterán
válasz szasanyi #10619 üzenetére
Ha most lenne rá való nem is haboznék. Végül is jól néz ki az a Gainward majd meglátjuk, előbb a monitor, aztán a kártya abból ami marad. Lehet aztán koplalok még kicsit mellé, igaz a mostani konfig mellett felesleges tuningolni, de nem fél évre tervezem a kártyát.
mod.: Amúgy mennyire igazak a mende-mondák, hogy sok gainward hibásodott meg(lehet nem a 8800as szériából voltak)?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz bozont #10618 üzenetére
Azt jelenti, hogy pluszban eltértek a referencia órajelektől +50Mhz-cel. Alapból. De ezek a kártyák általában jó tuningpotenciállal rendelkeznek, a hűtése pedig nagyon jó - jobb mint a VF900 ami a Galaxyn van. Nemrég olvastam valahol, hogy a Galaxy pld. rosszabb időzítésű memókat pakol egyes kártyáira, ami betesz a tuningnak. Persze lényeges az ár, a Galaxy is jó ha jó az ára!
MOD: DE ezt pld láttad? Én tuti ilyesmire kattannék rá! Megbízható tag, jó kártya, jó áron![ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz szasanyi #10617 üzenetére
Az a 650+ és 950+ pontosan mit takar? Ennyit gondolom minden GT-n lehet húzni. Nekem mondjuk ez a galaxy is tetszik, ezen nem kell már hűtőt cserélni.
mod.: Ahogy nézem árban talán az innoval jönnék ki a legjobban, 42k+egy jobb hűtő. Aztán 50k a Galaxy és 57k az a Gainward. Bár csak a depo.hu-n néztem meg gyorsan az árakat, valószínűleg olcsóbban is talál az ember ha keres.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
-
-
Borisz76
veterán
válasz bozont #10614 üzenetére
Akkor 8800 GT-t válassz. Élsimítás nélkül közepes beállításokkal a legtöbb játék élvezhetően megy majd. Lehető legszebb képet pedig natív felbontásnál kapsz ami ugye 1920*1200 a te esetedben. Ekkora felbontáshoz meg kell a jó VGA.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
bozont
veterán
válasz Borisz76 #10612 üzenetére
A GTS már nagyon drága, mondjuk a GT meg a 3870 sem valami olcsó, de annyi a max amit kiadok érte. A crysis annyira nem érdekel, mostanában Condemned, Witcher, Bioshock, WoW, UT3, cod2 és 4 meg hasonlók. Ami meg érdekel az elkövetkezendők közül: Starcraft 2, GTA 4, Mass effect, Disciples 3, Fallout 3 stb.
Az AA meg AF nem túlzottan érdekel, eddig sem nagyon használtam, csak régi játékoknál. A lényeg, hogy azért medium beállítások mellett folyamatosan fussanak a gamék.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
-
Borisz76
veterán
válasz bozont #10611 üzenetére
Ha csak HD filmet néznél akkor az Ati HD3870 a te kártyád.
Ha játszani is akarsz akkor az NVidia 8800 GTS 512 -t javaslom.
Bár a Crysis-hoz kevés lehet még az is....[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
bozont
veterán
Az 1920x1200as felbontáshoz melyik a jobb választás? HD3870 - 9600GT vagy 8800GT?
Játékra és HD videókra is kell.
A konfigom többi része most nem lényeges, később az is cserélve lesz.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Intel 2180 mellé miféle kártyát érdemes tenni? NV 8600gt-re gondoltam->[link] 25k a keret. Alternatívára vevő lennék,mit tanácsoltok,más márka,platform?
-
hahajdu
aktív tag
azert elkepzeleto hogy a gts-ek ara esni fog kb egy 10est?
hunpad.com
-
hahajdu
aktív tag
(#10589) -re valaki?
hunpad.com
-
Razuel
aktív tag
válasz stevve #10602 üzenetére
Kösz kicsigeri, stevve
A két MSI-t nem írták el, mert a hivatalos oldalon is mind a 2 fent van, de ott se láttam külömbséget..
Egyébként én is a Galaxy felé hajlok, csak egyre szarabbak a kártyái..
Elsőnek volt a GE ami egy GTS szinten volt aztán az megszűnt, de helyette volt a 1.0ns-es GT OC amit még durván lehet húzni erre az is megszűnt és jöttek az 1.2esek.. most 1.4nél tart.. ahogy hallottam ezeket már elég szarul lehet húzni.. :/
Bár lehet, hogy keresek valami vmodot hátha kilehet hozni valami jót belőlle.. -
kicsigeri
senior tag
válasz Razuel #10600 üzenetére
Nekem Galaxy van,
710/1050/1750 en simán megy, még nem volt időm igazán nekifeszülni menyi is a vége.
Ezeken az értékeken, max 70 fok 3D markt alatt.
Játéknál, 60-65. alapálapotban meg 45-50 közt attól függ hány fok van a szobában.Jah és a gyári hűtése tök halk szerintem.
Igen nincsen szerintem se külömbség a 2 MSI kari közt.
Nézd meg a 8600 as kategoria 3D markt eredményeit.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX MERC 319 RX 6950 XT
- ASUS STRIX GAMING OC EDITION / GTX 1080 TI 11G
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB