Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Módosítja a CPU-kihasználtság mérését a Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Megfejtette az új GeForce-ok teljesítménygondjainak okát a PassMark
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
Gascan #10698 üzenetére
Kicsit tessék visszaolvasni!
GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE 45,7k
vagy olcsóbban
GAINWARD 9092-BLISS 9600GT 512MB GDDR3 PCIE 36k
A tuningot meg magad is megoldhatod rivatunerrel!
[ Szerkesztve ]
-
Gascan
tag
Sziasztok. Vásárlási tanácsot szeretnék kérni, egy 9600GT-ét szeretnék vásárolni, de konkrétan nem tudom, hogy melyik gyártó termékét válasszam. Igazábából bruttó 45-47 ezer forintot szeretnék rászánni.
Amilyen szempontot figyelembe szeretnék venni, hogy legyen rajta S-Video kimenet, mert gyakran szoktunk filmet nézni úgy, hogy össze van kötve a tévével. És mivel a tévé elég idős, nincs rajta HD kimenet.
Először én egy gyárilag tuningolt változatra gondoltam a Gainward 9600GT Golden Sample -re, ami nekem árban is megfelel csak ugye nincs rajta S-Video csak HD output. Jobb lenne ha picit gyárilag tuningolt lenne, mert arra érvényes a garancia és közelebb áll a teljesitménye a 8800GT-jéhez.
Amivel most szemezek az a MSI szintén gyárilag tuningolt terméke, amiről itt látható egy teszt.A segitséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #10695 üzenetére
Viszont mindkét karihoz fel kell húzni a procit, mert a 2.2GHz még a C2D-től is kevés,a konfig többi része jó.
tuttomobile: most ápr. elején jön ki a 9800GT ami valószínű az NV karik árait is mérsékli amire az AMD most bejelentett árcsökkentése is hatással lesz. Ne kapkodd el!
[ Szerkesztve ]
-
tuttomobile
csendes tag
Nem zavartok össze
Végülis azért vagyunk itt hogy kitárgyaljunk mindent
Feljebb már nem tok menni
Alszok rá egyet és vagy a 9600GT VAGY A 8800GT LESSZ
THANK YOU MINDENKINEK
-
barnam_
nagyúr
válasz
tuttomobile #10692 üzenetére
Igen, az már megéri.
Szóval vagy 36k-ért a 9600GT, vagy 45k-ért a 8800GT. Én az előbbit választanám, mert az is elég szinte mindenre. -
tuttomobile
csendes tag
-
barnam_
nagyúr
válasz
tuttomobile #10690 üzenetére
Ez viszont nem éri meg, mert ennyiért 8800GT-t lehet kapni.
-
tuttomobile
csendes tag
Na akkor köszönöm szépen mindenkinek a segitséget
EVGA 9600GT Superclocked 512Mb GDDR3 256bit PCIE
nVidia 9600GT chipes videókártya 1ns-es 512MB GDDR3 memóriával, DVI és TV kimenettel, HDTV támogatással, gyárilag tuningolva. 675MHz-es GPU, 1800MHz-es memória
44.183Ft
Akkor ez lessz
THANK YOU MÉG1X
-
horitomy
tag
Akinek kell 15.000Ft-ért 9600GT az jelentkezzen privátban!
Rendelést felveszem már most is, de csak jövőre esedékes az átadás!
Amúgy szerintem pont most van az-az idő, hogy érdemes várni max 1-2 hetet, mert nagyon jóárasítani fogják a karikat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tuttomobile #10683 üzenetére
9600GT jobb, ha belkefér a keretbe akkor azt vedd inkább.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tuttomobile #10683 üzenetére
Igen, az sokkal jobb választás lenne. Olvasd el ezt a tesztet:
De tényleg: 9600 GT vagy HD 3870? -
MZsoltee
veterán
válasz
tuttomobile #10682 üzenetére
Sztem gondold mef a 96GT-t. Sokkal jobb!
-
tuttomobile
csendes tag
Akkor a amit Aggregátor küldött nekem linkben GAINWARD 9092-BLISS 9600GT 512MB GDDR3 PCIE 36.000ft az mégjobb??
-
tuttomobile
csendes tag
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGITSÉGET
AKKOR HD 3850 MELLETT MARADOK
-
barnam_
nagyúr
válasz
tuttomobile #10678 üzenetére
Ha max. 35k-d van, és ha egy kicsi még belefér, akkor ez lenne a legjobb választás:
-
fagy53
nagyúr
válasz
tuttomobile #10678 üzenetére
Tegnap találtam, ezt. de szerintem ez csak az első fecske.....!
-
tuttomobile
csendes tag
Kedves Fagy
légyszives mond meg hol találok 31k ért mert ha enyire dicséri mindenki akkor az lessz!
MAX 35 k tudok rászánniés mien márkát vegyek ?
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
-
carrot
tag
válasz
tuttomobile #10675 üzenetére
Csatlakozom Fagy53 fórumtárshoz, inkább 3850et (én is szeretnék
) vegyél, tényleg sokkal jobb, mint a GTS, s használtan, de újonnan is jó pénzért mérik. Ha van egy kicsit több lé, akkor most a sláger a 9600Gt, mondjuk az drágább.
-
válasz
tuttomobile #10675 üzenetére
Ha valóban 31 körül lehet már 3850-et kapni és nem 40-hez közelebb, akkor mindenképp jobban megéri azt venni, bár kicsit CPU limites lesz a konfigod.
-
tuttomobile
csendes tag
No akkor ilyen sok ötlet tapasztalat javaslat van leirom mibe is kéne
GA-P35-DS3
CORE 2 DUO E4500 2.2 GHZ
2X 1GB KINGMAX 1066MHZ
FSP 450W TÁP
XDL HERO 16B HÁZ
320GB SATA 2 SASUNG WINYO
EBBE A KONFIGBA SZERETNÉK KÁRTYÁT VENNI
MOST AKKOR HOGY JÁROK JOBBAN? NEM ÉRTEK HOZZÁ
SEGITSETEK
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK
-
fagy53
nagyúr
válasz
tuttomobile #10672 üzenetére
Én a helyedben egyiket sem venném, 31k a 3850 256MB. A 8600GTS-nél legalább 50%-kal gyorsabb, reggelire 86GTS-t eszik.
-
tuttomobile
csendes tag
Üdv
Köszönöm Szépen a segitséget Stevve
Maradok a Galaxy mellett.de az elsö gyártója MSI
KÖSZÖNÖM
-
válasz
tuttomobile #10670 üzenetére
Gyakorlatilag az emelt órejeleken kívül megegyeznek. Az elsőnek nem írtad be a gyártóját, de az gyárilag jobban van tuningolva, így, ha nem akarod te magad húzgálni, akkor ez a jobb megoldás, ám árban jobb a második (Galaxy), mert az is már egy OC verzió és annyit simán ki tudsz hozni belőle, mint az első és mégis spóroltál pár ezrest. Azt a pár MHz-et nem éri meg az első.
[ Szerkesztve ]
-
tuttomobile
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Szerintetek meiket vegyem??
nVIDIA GeForce 8600GTS grafikus processzor (700MHz), 256MB DDR3 (2100MHz, 128bit)
PCI-E, DirectX 10 támogatás, Shader Model 4.0, Stream Processors: 32, dual DVI támogatás, nView
400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/85Hz felbontás, Maximum Refresh Rate: 240Hz, Dual VGA, 2xDVI, TV kimenet, HDTV, SLI kompatibilis
31.151,- Ft
GALAXY GF8600GTS 256Mb HTD OverClocked PCIE
nForce 8600GTS chippes videókártya 256MB GDDR3 memóriával, DVI és TV kimenettel, HDTV támogatással. 1ns-os memória.
CORE: 675MHz MEM: 2000MHz Shader:1450MHz GDDR3/128Bit/1.0ns
28.000 Ft
Meik a jobb szerintetek?
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
-
zolynet
veterán
sajna a barci már nem hajtaná ki megfelelően egy 1950pro agp-s vga-t (pl.), viszont az elviszi még egy ideig sztem....legalábbis nekem a 7900gs-emmel nem nagyon röccentek a dolgok, kivétel ofcourse crysis, de az meg szépen elment 1280x800-ban
1650pro/7600gs/7600gt játszik inkább jobban a procilimit miatt
Agp Vga Teszt ... de már ezt is e6700as procival kenték, csak azt nem tudom miért[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
AGP-s videókártyát nagyon nem éri meg venni? Felejtsem el, vagy jó azért még?
nincs nagyon kedvem lecserélni az egész rendszert, meg pénzt se szeretek nagyon kiadni, de elegem van.Milyen AGP-s karit lenne érdemes vennem, hogy egy 1680*1050-es monitort meghajtson rendesen? Elég 1-2 éves játékokban gondolkozni, azokkal is csak ritkán, heti 1-2x játszom, de legalább akkor ne basszon fel már akkor, amikor elindítom.
apropó, most 9800 pro-m van és egy 3,2-es barton 1 Gb ram. -
Szabi1987
aktív tag
válasz
szasanyi #10655 üzenetére
De az a baj ,hogy ezek a fejlesztések mint például a videokártya , csak játékokhoz kellenek !!! Itt PH-n nagyon sok embernek láttam már az adatlapját
,többségének bőven 50K fölött van a videókártyájának az ára,és ezek csak a játékokhoz kellenek
Ugyhogy inkább nem is fogok fejleszteni se most se később . Veszek egy olcsó laptopot , az ugyis kényelmesebb ,meg azt ugyse lehet fejleszteni,és nem lessz akkor vga gondom -
Szabi1987
aktív tag
-
Szabi1987
aktív tag
Hello
Ati 9550 256mb-os videkártyámat cserélném jobbra és egy olcsóra.A felsőhatár 10K, lehet ennyiért jobb videókártyát venni,vagy hadjam az egészet?
üdv
-
sinick
senior tag
Egy jó Nvidia érdekelne (8800GT, 512MB DDR3) lehetőleg silent pipe-al úgy 60-80K körül. Mennyire bírják ezek a kárgyák a passzív hűtést? A házba emiatt kell nagyobb huzatolót rakni?
Szerk.: Na jó, max. 90-100!
[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
Egy 8800GT 520MB (esetleg OC verzió) mennyivel lenne jobb a mostani 8800GTS 320MB-omnál? Jelenleg 600/1900 környékén járatom, a célfelbontás 1680*1050, 8x anizó és maximum 4x AA.
-
zolynet
veterán
-
sztanesz
tag
Sziasztok!
Vennék 9600gt és lehetőleg OC verziót. A galaxyról mi a véleményetek? olyan 45 körül gondoltam árban, milyen márkát javasolnátok? Most gigabyte van semmi gondom vele.
-
b.bone
senior tag
Minél olcsóbb VGA-t szeretnék, az egyetlen kritérium, hogy a Pista Aerójával már elboldoguljon egy E4500 alatt 2 giga memóriával.
Ilyeneket néztem mint 7200 GS, 7300 GT, 8400 GS
Vagy nézhetek drágább kártyákat?
-
zolynet
veterán
válasz
bozont #10620 üzenetére
Gainward tulaj vagyok, gyönyörűen megy a vga. 700/1800/2100-on használom, ahol is crysis alatt nem éri el a 63-64fokot. Csak javasolni tudom, előtte egy zalmis 7900gs-em volt, egyszóval hangosabb volt. Gainward hűtése nagyon masszív és szép tuningpotenciállal rendelkezik. VGA 3dmark lista
Apropó mien procival fogod hajtani? Mert ami az adataidnál van az vajmi kevés lesz a 88gt kihajtásához.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
-
bozont
veterán
válasz
szasanyi #10619 üzenetére
Ha most lenne rá való nem is haboznék.
Végül is jól néz ki az a Gainward majd meglátjuk, előbb a monitor, aztán a kártya abból ami marad. Lehet aztán koplalok még kicsit mellé, igaz a mostani konfig mellett felesleges tuningolni, de nem fél évre tervezem a kártyát.
mod.: Amúgy mennyire igazak a mende-mondák, hogy sok gainward hibásodott meg(lehet nem a 8800as szériából voltak)?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
bozont #10618 üzenetére
Azt jelenti, hogy pluszban eltértek a referencia órajelektől +50Mhz-cel. Alapból. De ezek a kártyák általában jó tuningpotenciállal rendelkeznek, a hűtése pedig nagyon jó - jobb mint a VF900 ami a Galaxyn van. Nemrég olvastam valahol, hogy a Galaxy pld. rosszabb időzítésű memókat pakol egyes kártyáira, ami betesz a tuningnak. Persze lényeges az ár, a Galaxy is jó ha jó az ára!
MOD: DE ezt pld láttad?Én tuti ilyesmire kattannék rá! Megbízható tag, jó kártya, jó áron!
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
szasanyi #10617 üzenetére
Az a 650+ és 950+ pontosan mit takar? Ennyit gondolom minden GT-n lehet húzni. Nekem mondjuk ez a galaxy is tetszik, ezen nem kell már hűtőt cserélni.
mod.: Ahogy nézem árban talán az innoval jönnék ki a legjobban, 42k+egy jobb hűtő. Aztán 50k a Galaxy és 57k az a Gainward. Bár csak a depo.hu-n néztem meg gyorsan az árakat, valószínűleg olcsóbban is talál az ember ha keres.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
bozont
veterán
válasz
Borisz76 #10612 üzenetére
A GTS már nagyon drága, mondjuk a GT meg a 3870 sem valami olcsó, de annyi a max amit kiadok érte. A crysis annyira nem érdekel, mostanában Condemned, Witcher, Bioshock, WoW, UT3, cod2 és 4 meg hasonlók. Ami meg érdekel az elkövetkezendők közül: Starcraft 2, GTA 4, Mass effect, Disciples 3, Fallout 3 stb.
Az AA meg AF nem túlzottan érdekel, eddig sem nagyon használtam, csak régi játékoknál. A lényeg, hogy azért medium beállítások mellett folyamatosan fussanak a gamék.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Az 1920x1200as felbontáshoz melyik a jobb választás? HD3870 - 9600GT vagy 8800GT?
Játékra és HD videókra is kell.
A konfigom többi része most nem lényeges, később az is cserélve lesz.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Intel 2180 mellé miféle kártyát érdemes tenni? NV 8600gt-re gondoltam->[link] 25k a keret. Alternatívára vevő lennék,mit tanácsoltok,más márka,platform?
-
hahajdu
aktív tag
azert elkepzeleto hogy a gts-ek ara esni fog kb egy 10est?
-
hahajdu
aktív tag
(#10589) -re valaki?
-
Razuel
aktív tag
válasz
stevve #10602 üzenetére
Kösz kicsigeri, stevve
A két MSI-t nem írták el, mert a hivatalos oldalon is mind a 2 fent van, de ott se láttam külömbséget..
Egyébként én is a Galaxy felé hajlok, csak egyre szarabbak a kártyái..
Elsőnek volt a GE ami egy GTS szinten volt aztán az megszűnt, de helyette volt a 1.0ns-es GT OC amit még durván lehet húzni erre az is megszűnt és jöttek az 1.2esek.. most 1.4nél tart.. ahogy hallottam ezeket már elég szarul lehet húzni.. :/
Bár lehet, hogy keresek valami vmodot hátha kilehet hozni valami jót belőlle.. -
kicsigeri
senior tag
válasz
Razuel #10600 üzenetére
Nekem Galaxy van,
710/1050/1750 en simán megy, még nem volt időm igazán nekifeszülni menyi is a vége.
Ezeken az értékeken, max 70 fok 3D markt alatt.
Játéknál, 60-65. alapálapotban meg 45-50 közt attól függ hány fok van a szobában.Jah és a gyári hűtése tök halk szerintem.
Igen nincsen szerintem se külömbség a 2 MSI kari közt.
Nézd meg a 8600 as kategoria 3D markt eredményeit.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti Phoenix 12G 2028.03.04-ig Alza Garancia
- Videókártya Támasz - GPU Holder / Állíthatók 42-68, 62-90, 87-120, 112-170 mm / Több Szín Kérhetők
- ASUS RX 7800 XT 16 GB
- KÉSZLETRŐL! 180/90 Fokos Adapterek - GPU PCIe - 24pin - USB 3.0 - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Asus Tuf GTX1660s 6Gb