- Notebook hibák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Projektor topic
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szipak #11617 üzenetére
9600GT-t venném több játékban gyorsabb, mint a 3870-en, de itt egy teszt 9600GT VS HD3870. 8800GT 256-ot meg felejtsd el, kevés a 256 ram ma már.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Nescafé
őstag
válasz szipak #11617 üzenetére
Én sztem 9600GT vel jobban jársz, azt veszek én is.A 3870 el egy szinten van szvsz,a 8800Gt meg nem éri meg az árát inkább akkor 9600GT,én sztem nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szipak #11259 üzenetére
Ssztem várjál 9600GT-re mert veri mindet elég szépen/csúnyán. Vagy ha sürgősebb akkor 3650 mert az visszaveszi az órajelét 2D-ben és alacsonyabb csíkszélességű, mint a 8600-os.
Ventiszabályozásra sztem (is) inkább Rivatunert használj mint a CCC-t OC-ről nem is beszélve...
#nincsbennetarcsi
-
petyuska74
tag
válasz szipak #10006 üzenetére
drága hűtés ide vagy oda, nem érdemes szerintem többet adni érte, mint 21.
minek egy "olcsó" kártyára "drága" hűtés?ha szar az eredeti hűtője, akkor maga a konstruikció szar. ki lehet bírni a hangját, nekem is ilyen kártyám van.
akkor inkábbmár 7900GT 25-ért.
vagy 2900Pro is jó vétel, de az egy kicsit melegedik, ahogy mások is írták. de 29-ért is ki lehet fogni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szipak #10001 üzenetére
hasonlo a konfigunk es en most vettem 8600 gt-t
kicsit zajos a hutes, es kell par nap, mig beallitodik a rendes hutes, de most mar napi szinten olyan 5-6 orat jatszok vele full beallitason extrem melegedes nelkulnem tudom milyen a 7600gt, hogy erdemes-e arrol valtanod
mi az az osszeg, amit raszansz? ha 8600-ban gondolkodsz akkor gondolom olyan 25-30k?
-
petyuska74
tag
válasz szipak #10001 üzenetére
szia,
a probléma nem csak ott van, hogy a kártyádat le kéne cserélni, ahme ott is, hogy a procid már egy kicsit lassú ahhoz, hogy egy jobb videokártyának "segítsen".
nekem is ilyen processzorom volt, lecseréltem egy 4200+- X2-re. egyre több játék fogja kihasználni a második mag lehetőségeit.
ha kevés pénzed van, egy 8600GT nem rossz választás (most ilyenem van), ki kell fogni egy garisat és sztem ha alkudsz, 16-18ért hozzájuthatsz. annál többet ne adj érte, mert esni fog az ára, ahogy a HD3850-es és 9600GT ára lejjebb megy.a Galaxy OC-ért sem érdemes ennél sokkal többet adni, lássuk be, ugyanaz a kártya csak néhány FPS-sel több.
sajnos a 3650-ről nem tudok semmit.üdv
-
lujo10
aktív tag
A 3650 kb. a 2600XT szintjén teljesít, a GTS meg mindig elpáholta az XT-t, véleményem szerint a GTS gyorsabb, jobban tuningolható és most kb. a 3650-es áráért hozzájuthatsz.
[link]
Ezzel szemben a 3650 újjabb technológia, személy szerint én most a GTS mellett teszem le a voksot. (Hosszú évekig ATI-m volt)
Persze te döntesz.[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
lujo10
aktív tag
Esetleg egy ilyen:
[link]
Tudok egy ilyet nagyon jó árban, a többi pü-ben.[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Alpachino
veterán
A 3650-es, még 1280-as felbontásban, persze a legújabb játékok kivételével,Pl. Crysis még nem szabad, hogy megfeküdjön.
A procid az már nagyobb gáz, ugyanis ez egyértelműen kevés lesz alá, mert még a 7600GT nél is necces.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)