Hirdetés
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
wassermann #4321 üzenetére
Köszi megnézem mennyiért tudnám beszerzni illetve hol a legolcsobb.
-
kisninja
őstag
Sziasztok milyen tunert ajánlanátok a laptopomba ? express card os kezelje a digitális adásokat analogot is fm rádio és normális szoft legyen hozzá. Pinacel röl nem sok jot hallottam.
-
kisninja
őstag
válasz
INNUENDO #467 üzenetére
Ird le ... föleg ha terrateced van!! Mikor elköltöztünk egy másik házban akkor ott gyenge volt a jel (4tvre) és elég sz@rul jöttek be az adok meg a txt sem volt jó, szoltunk a kábeleseknek és adtak rá kakaot. Igy jó lett a kép.
Ezek a kártyák érzékenyek a jelre (az sem tesz jót nekik ha valami összegányolt kábelröl jön a jel) és tesék jó minöségű elosztokat használni (megéri) !! -
kisninja
őstag
Hát nem olvasom végig a topicot meg nem is tudom hogy kinek kell tuner.
De leirom a véleményem és a tapasztalatom.
Vettem egy terratec cinergy tv 600-as tunerkártyát. Nagyon meg vagyok elégedve vele semmi hiba nagyon jó a kép a hang. Persze mikor vettem (2éve) voltak gondok a programjával de ezt kijavitották (3.63 ez a legjobb edig).
Jó a txt ... egy szoval én nagyon meg vagyok vele elégedve ! és bátran ajánlom mindenkinek.
Röviden leirom az általam vélt elönyöket, hátrányokat
elönyök: Magyar menü, automata keresés, finombeálítási lehetöség, full sztereo, könnyű kezelés, távirányító, több féle bemenet, az összes adót behozza hibátlanul, álítható program hely.... stb ahh kifelejtetem a távirányitoval kiis kapcsolható a szmgép
hátrányok: lassú keresés (kb 25perc), lehetne jobb is a távirányitó.
Az árra kb: 18-20e Ft. én anno 28e ért vattem de máig nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest