Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceT
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Tőletek, hogy milyen TV-t vásároljak.
Röviden az infók:
Keret:300-350k max
Felhasználás: Kb 2 méterről nézve, a nappalim elrendezése miatt nincs más opció.
Leginkább ps5-höz vennék újat, így kéne a 120hz vagy min. 100. Indokolt esetben lejjebb tudok menni, de nem szeretnék új tv-t venni 3 év múlva, ha nem muszáj. Valamennyi streaming, de ezt lehet lassan megugrom valami külső szolgáltatóval, annyira nem figyelem, hogy milyen a feketéje, meg milyen a bevilágítás, betekintési szög stb, csak "működjön" és ne legyen vele gond.Jelenleg ilyenem van:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue43ku6000-p336967136/Maradnék a samsungnál (de meggyőzhető vagyok
) , ezt néztem ki:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/qe55q80cat-p937271637/- Itt gondolom érdemes lehet megvárni a Black Friday-t hátha.
De más alternatívákat is szívesen meghallgatok.
Köszönöm előre is!
-
PrinceT
csendes tag
Sziasztok, rövidesen megyek Tv-t vásárolni és szeretném kikérni a tanácsotokat. A lényeg: Samsung ku 6000 vs lg 635V. PS4 proval használnám+film, nem tudom hogy az input lagban mi a különbség, azt olvastam hogy a 6000-es széria nagyon jó, az Lg-ről nem találtam semmit. Tudom, hogy az LG jobb... de annyira nem hiszem hogy látnám a különbséget mert egy 24 colos középkategóriás FHD monitort váltana. Melyiket ajánljátok inkább? Főleg az input lag miatt kérdezem, az legyen minél alacsonyabb. A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest