- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigor
tag
Vigyázz mert a teszt amit linkeltél tesztet az Sony XE8596, az edigis link meg 8096-s Van különbség nem kevés:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/3ff817cdbSzerintem érdemesebb lenne egy 8596-t választani, de a két LG sem rossz. A 2016-os panat hagynám inkább, és ahogy említették egy a 2017es XE780-t még szemügyre venném, az is nagyon jó választásnak lehet.
-
atee
őstag
TN panel tudtommal már csak monitoroknál van! Ott is az alsó kategóriában és vagy a válaszidő miatt a gamer kijelzőknél. Nem különösebben ajánlott, habár sokat javultak már. TV-n gyenge lenne a betekintési szöge. És a színhűsége is hagy kívánni valót maga után.
VA kontra IPS. Előbbinek jobb a feketéje. Ezért szokták inkább filmezésre ajánlani.
Utóbbinál meg általában színhelyesebb a kép, jobb betekintési szögekkel bír és elvileg jobb az input lagja.
Bevilágítás mindkettőnél lehet bár úgy tudom jellemzőbb az IPS re.Tökéletes nincsen. Mindenki másra esküszik.
Én megfelelőnek lévőnek találom mindkettőt. Tudok élni akármelyikkel.D-day 2002-01-04 01:54
-
wierra
senior tag
Nálam nem volt szempont az állvány. De egy hete boldog tulajdonosa egy ilyen Pana-nak.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
cucumber87
tag
Szerintem nem de nekem nem is fog hiányzózni úgy érzem
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest