Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirBenji
újonc
Sziasztok!
Tv vásárlásban vagyok. De elakadtam picit. Nem modell gondom van,hanem technológia. Eddig csak aktív 3D-t láttam,mivel moziba nem járok.
Kérdésem az lenne hogy passziv 3D-nél is ugyan az a hatás,mint aktívnál?
Aktívnál én úgy látom,mintha kijönne a tv-ből. -
törölt tag
Én a közvetlen PC-ről tévébe megoldásról beszélek, de ez az átállítás akkor is kell, ha közé teszel egy erősítőt. Majd látod, hogy okoz e plusz késleltetést az újabb eszköz, és aszerint kötöd be. HDMI ARC is van, meg az LG tévék az optikain is átengedik az 5.1-es hangot, de a többi tv márka ezt nem teszi. Most szerintem az LG-nek a legjobb, legrugalmasabb a szervize, és ráadásul otthon javít, ha netán szükséges. Websop-ból vett tévéknél 2 év gyári garival, míg a Samsungnál csak akkor 2 év gyári gari, ha a hivatalos viszonteladótól veszed.
Többet nem tudok a UPC-s dologról, ezt tőlük kellene megkérdezni. De talán nem is kell neked beltéri, mert a tv is fogja a műholdat, kérni kell egy Mediacard-ot tőlük az STB helyett. A csatornaváltás így kicsit lassabb lesz a kódolás miatt.
Kb 6 cm-t takar a centerből, de ezen könnyen lehet segíteni.
Samsung UE48H6400 ami hasonló, 44ms az input lagja, míg a 671V-nek 30. Most ennél a hivatalos boltnál van a legjobb áron: edigital Webshopból persze olcsóbb: [link]Aftershock11 DP port nem lesz. 40"-os például a Samsung UE40H6400 [link] Kicsit magas a 44 ms input lagja, ami a játéknál számít. Talán éppen határeset, mert 30 ms-ig ajánlott játékhoz, de vannak néhányan, akiknek ennyi késlekedés még nem probléma.
A 160 körüli az már 47"-os tv [link]. 42-es méretből a LG 42LB650V [link]fér a 120-as keretedbe, de sokkal jobban ajánlott például 140-ért a
LG 42LB670V, ami minden tekintetben jobb(kép, és hangminőség, tudás, felszereltség, anyaghasználat, stb) -
ruti
Közösségépítő
válasz
#94529552 #946 üzenetére
köszi.
ez az átnevezés mókolás nekem új. mi van, ha nekem ugye közte van az erősítő?
PC-ről a képet eleve a TV-be toljam, az átnevezett bemenetre? a PC hangot meg optikán az erősítőre?
vagy mehet hdmi-n a PC-ről minden az erősítőbe, de akkor a TV-n átnevezem a portot, akkor a képjavítás kikapcsol?
és tul.képpen milyen képjavításról beszélünk, ami kikapcsolódik? TV-nél, mozinál is érvényesen?
sokat kérdezek?
felvétel tehát STB-n keresztül nem megy, azt azért sajnálom. erre nincs megoldás? hogy érted, h a "szolgáltatóm korlátozhatja"?
-
azon gondolkodtam én is, hogy tul.képpen a képernyő síkja mögé is tehetem a centert, ha nincs középen talp
nem tudom, mennyit takarna bele...
fölékábelezni nem akarnám
----
csak tájékozódásképpen:
nincs bajom az LG-vel, de mi ennek a tudásnak a megfelelője Samunál? árban az hogy néz ki?
(LG-vel egyszer kemény garis vitába keveredtem, az a TV akkor 220e volt, mire legariztattam a panelhibát, ami 1 hónapos korában jött ki, a TV már 150e-ért volt megvehető. Konkréten egy pixel oszlop kiesett, az pixelszám alapján szerintük nem cserés...még szakértő is kiszáltt házhoz, bevizsgálni...szép történet volt...vigyem ki Bécsbe javíttatni...aha, persze, rohantam...végül kicserélték, 4 hónap huzavona után -
Aftershock11
csendes tag
válasz
Aftershock11 #945 üzenetére
Nos mivel sem törölni sem szerkeszteni nem tudom sajnos az előző hozzászólásom, ezért itt módosítanék:
- 40" körüli TV-ről lennie szó inkább
- filmnézésre és játékra, ha van DP port HDMI mellett az pluszpont, de nem feltétel
- felbontás fullhd
- 3D nem kritériumOlvasgattam vissza is, 120 ezer forint körül szánnék rá, viszont nagyon ajánlotattok egy 160 körül LG-t. Nagyon sok különbség van minőségben a két árkategória között? Sokat veszítenék egy olcsóbb modellel?
-
törölt tag
Játékra OK. A HDMI-t át kell majd nevezni pl. Konzolra, ez kikapcsolja a képjavítókat, ezáltal lecsökken az input lag. Kép beállításnál a Játék módot kell használni.(ezek más tévéknél is így vannak). STB-ről felvétel, úgy mint most, ezt csak a szolgáltatód korlátozhatja, vagy akár van felvevős STB is UPC-nél. Igen azt írják mindenütt, hogy nemsoká webos 2.0-ás frissítése lesz. De egyébként most anélkül is teljesen rendben van, jól használható. Nemcsak LG eszközzel megy. Nagyon stabil, ez biztos. Egy kis magasítás nem probléma szerintem, majd próbaként 2 vastagabb könyv is megteszi (kb 6 cm). Ezt majd kitalálod esetleg, mert jóval praktikusabb, ha a tv mögött van a center.
-
Aftershock11
csendes tag
Sziasztok!
Én is TV vásárlásra adnám a fejem a közel jövőben, és a tanácsotokat szeretném kérni.
- 42-46"-os kategóriában gondolkodnék, talán lehet egy kicsit kisebb is
- 120 ezer forint körüli összeget tudok rá szánni
- felbontás mindenképpen legyen fullHD
- film nézésre és játékra lenne használva, HDMI, DP port legyen rajta
- 3D-t nembaj ha tud, de nem valószínű hogy lenne használva
- az "okos" funkciói nem számítanak igazán, de egy letisztult menüt azért preferálnékElőre is köszi!
-
ruti
Közösségépítő
válasz
#94529552 #943 üzenetére
köszi az ajánlást,
elsőre talán túlzottan okosnak tűnik
, lenne még pár konkrét kérdésem:
PC-ről játékban használhatóságra van tapasztalat?
STBoxon keresztül van UPC-kábelem, arról tudok felvenni vele?
a webOS 2.0 elérhető lesz rajta várhatóan? van erről infó?
a Smartshare ugye nemcsak LG eszközökkel működik?
-
a monitortartó állvány nem opció, ez nem lesz jó megoldás, vsz a centert felülre kell áthelyeznem,
mert ahogy nézem, minden láb alacsonyabb, mint a 12 cm.
a mostani tv kerete még olyan vaskos, hogy nem lóg bele a hangfal
-
viszont a "kétlábas" dolog elgondolkodtató, lehet hogy gyakorlatban tényleg stabilabb? -
törölt tag
LG 47LB671V [link]
Wifis-smart tévé, lan, 3 HDMI, 3 USB, +optikai csatlakozó és a szélein vannak a lábai. Ehhez csináltatni kell egy bútorasztalosnál például egy ilyen 106 cm szélesMonitortartó állványt, és így befér alá középre egy center. A magassága a centeredtől függ, hogy mekkora legyen. De akár 2 db kisebb tartó a széleire, amit nem árt majd rögzíteni is. Vagy éppen a mostani tv asztalodat is átalakíttathatod. -
ruti
Közösségépítő
sziasztok,
topic összefoglalót nem találtam, ezért bátran ide ömlesztem a kérdéseimet és igényeimet, cserébe minden tanácsot/ajánlást elfogadokLDC TV vásárlás következne, az alábbi peremfeltételekkel:
1.) képátló: 42-46" (inkább a nagyobb), FullHD "elég"
2.) igények/felhasználás: 3D nem szükséges, házimozizás - hangrendszer van, optikai kimenet legyen, játék --> utánhúzás minimális legyen, okosság - YT, böngészés minél jobb megoldással
3.) kivitel: létezik olyan lábbal rendelkező, ami előtt a 12 cm magas center sugárzó nem takar bele a képbe? (falra szerelés kizárt)
4.) WiFi (bekábelezni nem tudok) --> kérdésem, hogy aminek nincs beépített WiFi-je, annak van olyan USB csatlakozója, amin WiFi adapterrel tudok netet biztosítani?
5.) egyen elegendő számú USB csatlakozók külső adattár, drótnélküli perifériák, WiFi adapter (lásd előző pont)
6.) házimozizás PC-ről, de azért a beép lejátszója tudjon minél több formátumot akadásmentesen
7.) gyártó: nem vagyok elkötelezettelőre is köszi a javaslatokat-válaszokat
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gondoltam tanácsot kérek itt. Milyen TV-t volna érdemes venni 50" körül? A körülmények, felhasználás még nem teljesen tisztázott számomra. Ugyanis most van egy projektorom, amin filmezni szoktunk, csak sajna DMD hibás, és egyre több fehér "kiégett pixel" van a képen. Szóval arra gondoltam, hogy ha vennék TV-t, akkor az nem kell, hogy top kategóriás legyen, ergo nem muszáj 3D, de még SMART sem (persze tudom, hogy ezek ma már szinte elkerülhetetlenek), és majd később lecserélném a projit is egy normális HM projektorra, ami 3D-s is, és a TV elé lehúzható vászonra vetítenék. Ezek mondjuk csak tervek még, némi nagyszoba átalakítást igényel a dolog
Van egy Samu 32-es F6400 TV-nk, szeretjük! LG-ket valahogy nem annyira csípem. Ismerősömnek van egy ilyen Cinema akármis 47"-os, vagy akörüli Digi kábellel, de borzasztó a képe a miénkhez képest. Persze lehet, hogy csak be kéne állítani normálisan, ők meg nem foglalkoztak vele. Meg a passzív 3D sem hatott meg. Egyszer próbáltam ki egy áruházban, szinte semmi különbséget nem láttam a valóság, és a 3D közt. Nekem az aktív jobban bejön. Szóval ezek alapján mi lenne a tippetek? Az is megfordult már a fejemben, hogy UHD. Nem tudom, van-e értelme, annyira nem vonz ez a 4K mánia. Meg hát ugye tartalom sincs rá. Samu 50HU6900 220e körül kapható. FullHD-ben, ami meg szimpi, a Samsung UE50H6400 (170k körül), ill. a Sony KDL-50W805/W815 (200k körül, alatt vmivel...nem tudom, mi a kül. mondjuk köztük).
-
wedemboyz
újonc
Hello!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy Sony KDL42W705,Samsung UE40H6200 illetve LG 42LB650 és LG 42LB5700 modellek közül melyiket ajánljátok megvételre?
Alapvetően főleg tévézésre használom,mellé még sorozatok-filmek,játékra egyáltalán nem,bár terveim között van esetleg egy xbox vagy ps vásárlás.
3D funkció a leginkább mellékes számomra,képminőség + smart lehetőség amik jobban érdekelnek.
Előre köszönöm a segítséget!!
-
Maxell014
senior tag
válasz
#94529552 #934 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget, majd megpróbálom vásárlás előtt az összeset megnézni élőben. A hangzás pedig azért számít, mert mikor tv adást nézek majd rajta azt nem szeretném a hangrendszerről csak a filmeket.Ahogy most nézegettem a 3 tv-t, ha a gépről néha játékot is szeretnék rajta nyomatni akkor érdemesebb a 2 LG közül választani ?
-
törölt tag
válasz
Maxell014 #933 üzenetére
A jobb tévékbe belerakják a Smart-3D párost, tehát nem nagyon lehet megkerülni. Ez jó lenne de kicsit drágább.LG 42LB671V, Van benne egy mélynyomó is, ezzel a hasonló kategóriás tévék közt talán a legjobb hangja van. Filmezéshez amúgy erősen javallott egy házimozi rendszert használni hozzá. Képileg ezek is jók: Samsung UE40H6200 LG 42LB650V
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy tv-t. Ami a lényeg, hogy szép képe és hangja legyen. Nem kell 3D, se smart semmi ilyesmi csak a gépet rá lehessen kötni és 40" vagy 42" legyen. Az ár meg maximum 120 ezer forint. -
danieben8
csendes tag
válasz
#94529552 #929 üzenetére
Még ezt találtam: LG 49LB550V ez eddig a legjobb árú és megfelelő lehetne.
-
törölt tag
válasz
danieben8 #928 üzenetére
PS3-nál számít az input lag. Annak a tévének nem tudom mennyi, de az LG 50LB5610 [link], vagy a Samsung UE50H5000 [link] is alacsony input laggal rendelkezik. Szerintem ezek megbízhatóbbak is, ráadásul helyszíni garanciát kapsz hozzájuk. Ami egy meghibásodás esetén max 30 percet vesz igénybe, ellenben a Philips futárral viteti a tévéket egy szervizbe, majd egyszer ha kész van vissza is küldi. De ezekről a helyekről se vennék tévét: [link] 3 külföldi cég a negyedik meg egy Outlet.
Ha nem fér a keretbe az 50"-os akkor az alig kisebb a 47"-es méretet választhatod helyette: LG 47LB5610 , -
danieben8
csendes tag
Sziasztok!
Egy TV vásárlásán vacilálok, a típus Philips 50PFH4009.
Erre lenne pénzem, kisebbet nem nagyon szeretnék, milyen érveket tudnátok felsorakoztatni ellene, és vele?
Leginkább filmnézésre gépen keresztül használnám illetve ps3-al. Mennyire számít az input lag, és ennél a típusnál mekkora lehet? képminőség terén hozza az átlagosat, akinek van tapasztalata ezzel? nyílván nem lehet összehasonlítani egy magasabb kategóriájúval, de amire kellene nekem elég lenne? Ha nem jó egyáltalán, akkor van valami jobb ajánlat maximum 140 körül?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Mukih
tag
Sziasztok.
TV vásárlás előtt állok és hát nem vagyok valami otthon ebben a témában
Max 170 ezret szánnék rá. Nézegettem, hogy samsung vagy LG legyen-e de mindenhol mást írnak.
Ezt a TV-t néztem ki, vagy még ugyanez a fajta csak a 48 colos, bár most ez az 50 colos TV nagyon-nagyon jó árban van.
Nagyon sokat játszanék rajta (ps4, xbox360) és ezért fontos lenne a minél szebb kép és az, hogy ne vibráljon a kép. (és a TV se legyen lassú ha épp nem játszok).Amit a TV-vel adnak Samsung Smart Touch Control az ez lenne vagy még a régebbi téglalap alakú? (google nem nagyon segített a képkeresővel
)
Ez a TV megfelel minden követelménynek és meg is éri az árát? Ha nem, akkor tudnátok ajánlani valami jót ami ugyanekkora és árban is hasonló?
Köszi!
-
Yiggdrasil
aktív tag
Tiszteletem!
A hónap során vennék TV-t, mivel a kollégák meggyőztek, hogy inább egy 40+"-os TV-t vegyek a laptophoz, mint egy 27"-os monitort.
Fontos, hogy én a tradícionális TV-zésre nem használnám, csak is a laptop lenne rákötve, filmet néznék rajta, illetve heti pár órában játszanék is rajta (itt is a kollégák említették, hogy fontos, hogy ne késsen a kép, mondjuk ezt nem teljesen értem).
Az edigital kínálatából szemezgetnék, mivel náluk van most 0% THM-es hitel, és így olyan 100-180ezer forintig el is merészkedhetnék.Tudnátok 1-2 típust ajánlani?
Előre is köszönöm! -
FRENK1988
veterán
A Samu ue50h6400 miért van ilyen jó áron?
-
törölt tag
Suia!
Legjobb lesz, ha személyesen próbálod ki, hogy neked melyik a jobb. Valakinek a Sony is lassú, és lassan is kapcsol be. Még azonos márkán belül is vannak eltérések. Tény, hogy másképp működnek az LCD tévék, mint a CRT-k, ha valaki ahhoz szokott akkor át kell állnia.
Például szerintem az LB671V teljesen megfelelő ilyen szempontból, míg másnak nem.
Akinek ilyen tévéje van: Állítólag 1-2 hónapon belül az összes LG 2014-es webOs rendszerű tévét frissíteni lehet a 2.0-ás verzióra.
Ha színhűséget szeretnél, akkor kalibráltatni kell majd az új tévét, mert másképp nem lesz. -
athila
csendes tag
válasz
#94529552 #919 üzenetére
Szerintem én a 671V-t néztem (200k körül volt az mm-ben és neten is kb annyi), szóval nem is drága és a Sonytól a képe is sokkal rosszabb (persze visszalőttem az áruházi demó módból normálba) és csigalassú.
De tényleg, a Sony annyival gyorsabb tőle, mint egy Corei5 egy 2010-es Celeronhoz képest... -
törölt tag
Jó vétel, bár az sem tökéletes tévé(mert olyan nem is létezik). Most a Sony centerben és az edigitálban is 199k [link]
Az LG-k 671V felett nem lassúak szerintem, de drágább lenne egy 50"os mint az a Sony. A 193k nagyon jó ár a Sonyért, csak a 3D kicsit gyengébb rajta, de hát az nem annyira fontos mindenkinek. -
athila
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem lecserélni a 32-es Sharp-ot (utáltam) egy 50-es vagy 55-ös TV-re.
Áruházban próbálgattam egy LG okostv-t és szintén megutáltam.(rohadt lassú)
A Samsungoktól idegenkedek és valahogy nem is tetszik a képe.
Próbálgattam nyomkodni egy Sony 50W805B-t, annak viszont nem volt rossz a képe és nem is volt lassú.
A kérdésem az, hogy ez a készülék jónak számít? (sokan mondják, hogy Sony-t ne, de én nem nagyon értek hozzá)
Esetleg mást nézzek, mit tudtok ajánlani?Mondjuk ez a TV most a médiamarktban kuponnal 193ezerre jönne ki, hiába 250000 a lélektani határom árat illetően, de ez akkor is elég jó vétel úgy, hogy a Sony Centerben még mindig 260e ez a típus.
-
törölt tag
válasz
nagy.geri90 #915 üzenetére
Biztos nem, mivel 400Hz-es Active Motion Rate Plus nevű funkciót tud.
franconero Nem valószínű, hogy a tévék ilyet tudnának, a HDMI port csak bemenet rajtuk. A legolcsóbb megoldás egy új usb-s tuner. Esetleg a projektor topikban lehetnek ilyen téren tapasztaltabbak, kérdezd meg ott is.
csirifiszkio Mekkora Samsung H6500-asnál kisebb tévét keresel?
-
csirifiszkio
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy egy olyan vagy hasonló tudású tévét szeretnék mint a Samsung 6500-as csak kisebb képernyő méretben.
Vagy ha létezik valami jó alternatíva 32 coll vagy kisebb méretben akkor azt szívesen fogadom. Xbox éYouTube és filmek.Köszönöm!!
-
franconero
csendes tag
Tönkrement az USB-s TV tunerem, ezért egy tévé vásárlásán gondolkodom, de szeretnék egyes adásokat továbbra is a projektoromon nézni.
Van a mai tévéknek HDMI kimenete, amivel egy projektorra át tudom küldeni a képet?
Azaz lehet a tévét tunerként használni? Az nem baj, ha közben a tévén is megy az adás, persze jobb lenne, ha a képernyőjét le lehetne addig kapcsolni. -
törölt tag
válasz
nagy.geri90 #912 üzenetére
Elsősorban a Toshiba 40L5435DG-t javasolnám, és venném magam is, amit az előbb linkeltem is neked.
Az összes többi csak utána jön a 99-110k-s árkategóriában, mint a a Samsung UE40H5000 és a Sony KDL40R450BBAEP.Foreverpocok 3D és Smart a jobb minőségű tévéknél alaptartozéknak számít, legfeljebb nem használod azt a részüket. Samsung UE40H6400 vagy LG 42LB671V [link] Utóbbi egy fokkal jobb, ha játék is lesz, mert kisebb input lagja van, de az elsővel se lesz problémás szerintem. Ezt majd úgy tudod beállítani a tévéken, hogy a menüben a HDMI-t átnevezed konzolra vagy PC-re, + ha szükséges akkor még a kép menüben a kép módoknál is Game/Játék módra váltasz.
Bár a keretedből a 47-48-as méretet is megcélozhatod [link] , sőt még az 50" is éppen elérhető lenne. -
nagy.geri90
csendes tag
válasz
#94529552 #911 üzenetére
Értem és szeretnék teljesen rád hagyatkozni a vásárlást illetően, mert tényleg nem értek hozzá fikarcnyit sem. Most az edigital.hu-n is 0% THM-re lehet vásárolni és ahogy nézem ott kb 10E -el olcsóbbak a tv-k a mediahoz képest. Az ő kínálatukból tudnál ajánlani nekem valamit ha időd engedi?
-
törölt tag
válasz
nagy.geri90 #909 üzenetére
Azt azért értsd meg, hogy a smart és 3D-s tévéknek jobb a kép és hangminősége, akár filmezésre,tévézésre, vagy bármire használod. Továbbá jobb anyagminőség is jellemző rájuk. Rendben van, hogy nincs szükség az extra fícsörökre, legfeljebb nem használjuk. Egy alap "fapados" tévé az gyengébb képminőséget is produkál. Ez van, és nem tehetünk ellene semmit.
-
Foreverpocok
csendes tag
Sziaztok
Segítséget szeretnék kérni Tv választás ügyében sokat olvasgattam és elbizonytalanodtam hogy milyen tv-t vegyek a márka: Sony,SAMSUNG,LG valamelyik közül
40 vagy 42 legyen
200.ezret szánok rá maximum. nem kel 4k-s tv a 3-d és smart funkció nem fő szempont de elfér bene tv néznék rajta és játszanák rajta xboxal kicsit( a kép minőség fontosabb nekem) segítsetek kérlek hogy mely típust legjobb előre is köszönöm a választ -
törölt tag
válasz
FRENK1988 #907 üzenetére
A 671V szoftvere most is rendben van, de már vannak hírek, hogy megkapja a frissítést az új Webosra.
670-671-679 és 700-730-731V között a lényeges eltérés a talp/lábak kialakítása. Tudás, felszereltség egyezik.nagy.geri90 Ok, a részletre vétel miatt korlátozottak a lehetőségek, de ugyanaz a tv az e-digitalnál 10k-val olcsóbb de a hitel költség miatt ott is annyira jönne ki. [link] Még szokott lenni ingyen hitel a tesco, auchan, metro, aqua, stb üzletekben is. Azért gyengébb, mert alap belépő kategória, ehhez képest a 40H6200 jobb panel, jobb elektronika, és jobb képminőség. 4 magos processzor, több Hdmi, Usb, Lan csatlakozás, wifi, dlna, stb. Még a Toshiba 40"-os tévéket is érdemes lenne megnézni, 40L5435DG [link] Szintén sokkal jobb a KDL40R450B-nél, de mindegy, ha már eldöntötted hogy azt veszed.
-
nagy.geri90
csendes tag
-
törölt tag
válasz
MikaVejneGI #903 üzenetére
-
FRENK1988
veterán
Napok óta őrlődök 2 típus közt:
LG 47LB671V
Samsung UE48H6400
melyik lenne jobb?
Igazából egy LG 42LF65xV lenne az igazi de az nagyon drága és ritka.
Az LG mellett az IPS meg a passiv3D és a Magic Remote a Samu mellett meg hogy nekem Note 4 van és azzal adná a legjobb felhasználói élményt -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
LG 42LB650V
LG 42LB671V
Panasonic VIERA TX-42AS650E3 versenyző egy 32" Pana lcd tv-t váltana.
-
törölt tag
válasz
nagy.geri90 #901 üzenetére
Onnan most semmilyet inkább, ha csak nincs valami 20%-os akció. Náluk 20-30 ezer Ft-tal drágábbak a tévék mint máshol. Például vehetnél 110-ért egy jó közép kategóriás Samsung UE40H6200-at több helyen is [link] , amíg az a tv az MM-ben 140 ezer. [link]
Ez a sokkal gyengébb alap tv, a SONY KDL-40R450BBAEP még beleférne a keretedbe ha ragaszkodsz hozzájuk. [link] -
nagy.geri90
csendes tag
Üdv. Tv-t szeretnék vásárolni a media Markt jelenlegi kínálatából. Teljesen dilettáns vagyok a témában ezért ha tudnátok konkrét típust ajánlani azt megköszönném. De ha mást nem azt mondjátok meg mire figyeljek oda. 81 vagy 102 cm-est szeretnék. Smart és 3d funkció fölösleges. Max 110.000,huf. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest