Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AL

addikt

válasz Rocsesz79 #47282 üzenetére

Szia. Apukád által kívánt tévékből elég kevés van, de szerintem a műszaki dolgok lényegesebbek. Ha csirkelábast is veszel, akkor egy egyszerű hangprojektorral eltakarhatók azok a csúfságok. Azért alkalmazzák ezeket a csúfságokat ( Nekem sem tetszenek ), hogy a hangprojektor könnyedén eléhelyezhető legyen.
    Azért, hogy megfelelő képminőséget kapjatok érdemes a fenti összefoglalót és az alábbi rövid ismertetőt átolvasni a panelekről ( VA, vagy IPS ).
    Ha a szoba több pontjáró, vagy többen nézitek egyszerre, akkor a szélesebb betekintési szöget biztosító IPS panelest ajánlatos venned.
    Ha szemből nézed, akkor jobb a VA panel, ennél jobb feketét és nagyobb kontrasztot láthatsz.
    Itt és a fenti összefoglalóban olvashatsz róluk : [link]
    Az alábbi készülék IPS panellel szereltek és az Általad rászánt összegben lévők közül szerintem a jobbak között vannak.
    LG 55UM7610PLB , ennek az 50 - es méretű változata már VA paneles : LG 50UM7600PLB .
    Ezek tavalyi kiadású készülékek, de jók. Jelenleg az itt mellékelt MM internetáruházban kaphatók a jellzett áron, de nem tudom, hogy meddig tart az akció.
    Az idei IPS - es LG készülékek közül, most ez kapható kedvező áron : LG 55UN74003LB :
    Az LG topickban többen is írtak róla.olvashatsz róla .
    Az árukereső nem jelzi az MM áruházak ( csak a netáruházét ) kínálatát, ha valamelyiket szeretnéd megnézni, vagy személyesen szeretnél vásárolni érdemes az áruházakban is érdeklődni.
    Ezen az oldalon megnézheted a készülékek adataikat ( kijelző, méret, stb. ) : [link] , csak a jobb felső sarokba kell a típusszámot beírni.
    Ajánlatos + 3 év garanciát is venni. Ha az MM ben vásárolsz, akkor tudtommal nem szükséges vásárláskor megvenni, fél éven belül megteheted azt.
    Üdv.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák