Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Köszönöm végül maradtam az LG 65UM7450PLA típusnál.
- Ami minőségbeli előrelépés lett volna és méretben csak 55 az is havi 4 ezerrel lett volna drágább.
- Az asszonynak a méret a lényegÉs hát ő nézi nap közben (le van százalékolva + nagyszülői gyed vagy min van) a TLC-RTLmost-InvestigationDiscovery szentháromságot. És mivel napközen nézi többet, talán az IPS jobb, legalábbis kipróbálni érdemes az eddigi VA helyett, most hogy este lefekvés után egy-két órát nézzük sötétben az nem annyira szempont, én kibírom.
- Nem akartam Samut (49M5505 elég csalódás volt 2 éve, lassú volt a menü, nem volt jó a kép, nem szerettem, villámkáros lett), Sony androidtól féltem, másrészt kifogyott a telekom abból a jóárasból.
- Túl nagy macera lett volna szerződést módosítani
Még amitől tartok kicsit utánaolvasva a directled.
Be tudnátok linkelni a szokásos éves lepedő méretű LG modellkínálat táblázatot?
Egyébként ilyen a 4,5x3,5 méteres szoba elrendezése, mivel a bútorokat tényleges színükkel jelöltem, feltétlenül szükségesnek láttam a színes szőnyeget is feltüntetni, hogy ne tűnjön olyan monokrómnak a szoba
Ebből is látszik, hogy kb 3 méterről és szögben nézzük a tévét. Gondolkodtam már egy gurulós mechannizmuson amivel a kanapé elé illetve az ágy elé lehet tolni attól függően hol tartózkodunk, de egy tévészervizes javaslatára már nem tennék tévét a falra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest