Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• T0mBd1gg3R

veterán

válasz AL #35287 üzenetére

Szia! Köszönöm végül maradtam az LG 65UM7450PLA típusnál.
    - Ami minőségbeli előrelépés lett volna és méretben csak 55 az is havi 4 ezerrel lett volna drágább.
    - Az asszonynak a méret a lényeg :D És hát ő nézi nap közben (le van százalékolva + nagyszülői gyed vagy min van) a TLC-RTLmost-InvestigationDiscovery szentháromságot. És mivel napközen nézi többet, talán az IPS jobb, legalábbis kipróbálni érdemes az eddigi VA helyett, most hogy este lefekvés után egy-két órát nézzük sötétben az nem annyira szempont, én kibírom.
    - Nem akartam Samut (49M5505 elég csalódás volt 2 éve, lassú volt a menü, nem volt jó a kép, nem szerettem, villámkáros lett), Sony androidtól féltem, másrészt kifogyott a telekom abból a jóárasból.
    - Túl nagy macera lett volna szerződést módosítani
    Még amitől tartok kicsit utánaolvasva a directled.
    Be tudnátok linkelni a szokásos éves lepedő méretű LG modellkínálat táblázatot?
    Egyébként ilyen a 4,5x3,5 méteres szoba elrendezése, mivel a bútorokat tényleges színükkel jelöltem, feltétlenül szükségesnek láttam a színes szőnyeget is feltüntetni, hogy ne tűnjön olyan monokrómnak a szoba :)
    Ebből is látszik, hogy kb 3 méterről és szögben nézzük a tévét. Gondolkodtam már egy gurulós mechannizmuson amivel a kanapé elé illetve az ágy elé lehet tolni attól függően hol tartózkodunk, de egy tévészervizes javaslatára már nem tennék tévét a falra.

Új hozzászólás Aktív témák