Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

- 

TeeJay
félisten
ja az ilyen amatőr hozzászólásokra nem adok
fogalma sincs az antennákat hogy kell beállítani
fogalma sincs a csatornákat milyen beállítással használta
nem derül ki belőle hogy hol használta és mikor
nem derül ki milyen wifi beállítások voltak
soroljam még?inkább ezt nézd meg ahol 7router 6 vevővel tesztelnek ugyanazon a helyen
és van benne Broadcom meg Mediatek procis is meg ott az AC58U
[link] - 

TeeJay
félisten
ezt muti már hol olvastad...
én amit néztem AC58U-ra tesztet ott elég jól szerepelt 2,4 és 5GHz-en is Broadcom wifi vezérlő és Mediatek ellen főleg. szóval nálam most amennyi tesztet olvastam úgy van a sorrend hogy AC58U aztán bármelyik Broadcom procis ASUS majd AC57U viszont a Broadcom procis AC66U B1-re van HGG és ott meg ha feltolod a teljesítményt akkor veri az AC58U-t - 

qfm
őstag
 - 

- 

woodworm
veterán
Szerintem maradj az n18u-nál. Könnyebb menedzselni két egyforma routert, gondolom ez rád maradna. Újabban elég sok problémát hallani a 1043v4-ről ahhoz, hogy az mind user probléma lenne. Nagy valószínűséggel nem is hardveres, de ez az új felület még csiszolásra szorul.
Ha áramtalanítod a routert, nyomj előtte egy disconnectet.
(#61896) szemmelver
Nem tudom pontosan, nincs benne személyes tapasztalatom. Amikor a wdr3600-asom volt (soc ugyanaz, mint a wdr4300) tudtam, hogy annál gyorsabb, a 860l-nél viszont lassabb (az kb. 6MB/s transmission esetén, de rtorrenttel többet is tud). Szerintem a 3-4 MB/s környéke a reális. - 

- 

- 

vargalex
félisten
Mivel nyomtatóról van szó, így gondolom nem gyári firmware-t használsz (mivel az nem támogatja). OpenWrt alatt pl. egyszerűen tűzfal szabályokkal megoldható.
Szerk.: Bocs, csak most olvasom, hogy hálózati nyomtatóról van szó. Az OpenWrt-s megoldás természetesek ekkor is működik.
 - 

- 

Coolmat
őstag
 - 

ár/érték arányban inkább ezt javasolnám; tp-link tl-wr741nd
nem tudom, hogy a notidban g vagy n szabványos wifi modul van, ha esetleg n akkor esetegesen wifi hálózaton is átvihető a 30 mbit/s, de legalább is jóval közelebb leszel hozzá, mint a dir-300 esetében! ha nem n szabványos, én akkor is a fent linkelt tp-link mellett döntenék, a d-link dir-300 ellenében! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Opel topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Milyen videókártyát?
 - Gmail
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kína a tengerbe vetné, Musk és Besos az űrbe lökné az adatközpontokat
 - Milyen processzort vegyek?
 - Whisky topik
 - Androidos tablet topic
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
 - 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
 - Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Dr.NX