Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
szaszyka
üzenetére
van hozzá homeshield, ami ugyanaz, mint az asus aiprotection-je. ez gyk. egy fríssített lista alapján a káros ip cím és webhely alapján blokkoló, meg kártevőfigyelő tűzfal/vírusírtó jellegű megoldás az egyik nagyobb ezzel foglalkozó cégtől.
tényleg kb. ugyanazt tudja, csak a felülete nem olyan kommunikatív tp-nek.
ha nem akarod felextrázni, akkor kb. ugyanaz. bár kétlem, hogy csak 16 mega flash lenne benne, képtelenség hogy azon a gyárival együtt elfér a homeshield.
valszeg sose lesz a tp linkekre már alternatív fw. a gyáriról én nem hallottam rosszakat, használtam is ax50-et az összes extrájával. wifik se szakadtak, azon se, meg az ax10-en se. az ax50 stabil volt arra az 1 hétre, míg rúternek használtam. digi mellett kb. egy beállítás kell, és akkor nem lesz instabil a kapcsolat, mint alap gyárin, úgy olvastam.asusra ha felteszed a merlint, a gyári tuningolt verzióját, akkor feltehetsz aránylag egyszerűen pár extra szolgáltatást, bővített ip cím blokkolós tűzfalat az aiprotection mellé meg reklámblokkolót, meg egyéb apróságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Filmvilág
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX