Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Ígértem, hogy jelentkezek a cpe210-el kapcsolatban. A hétvégén lesz beüzemelve, de itthon próbálgatom.
Egyik kábelt összekötöttem a cpe210-el és az adapterrel , a másikat pedig a géppel és az adapterrel. Beállítottam a quick setupon simán az AP módot, majd különböző ssid-t(router nevet), és jelszót adtam meg a fő routertől(archer c5).
Biztos, hogy simán az AP(Access Point) módot kell kiválasztanom az én esetemben, ha a házfalra akarom rakni, úgy, hogy a kisház ablaka fele nézzen? Hogy elérjen a jel az 5-10 méterrel lévő kisházhoz? Mert valaki a repeatert,clientet, vagy bridget választja.
Miután végeztem ezek beállításával csak annyi a teendőm, hogy kihúzom a gépből az utp kábelt, és a routerbe áthelyezem?
Érdemes ezekre letölteni az új firmwaret?
Válaszod előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX