-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
UTP gerinc: adott, össze van kötve a két szint.
Kábeles net: talán augusztus 31. a céldátum, de nyilván csúszhat, attól függ mikor árkolnak a közvilágításnak, mert abba fektet kábelt a Digi.Megfogalmazom másképp az igényt: mi van ha elrugaszkodok a Meshtől, WDS-től (nevezzük akárminek)? Tekintsünk el a mobil eszközöktők, laptopoktól, koncentráljunk csak az okos otthon részre. Ezeknek az eszközöknek kell egy wifi hálózat a földszinten és az emeleten külön-külön, hogy stabilan működjenek. Ezt elvileg meg tudom oldani a mostani két routeremmel is (AC65P és NT16) ha jól gondolom. Mondjuk azt nem tudom (mivel ilyet még nem csináltam), hogy az N16-ra csatlakozott eszközöket az AC65P (fő router) hogyan fogja látni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest