- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Gubek-Einste #50105 üzenetére
Ehhez a nethez már gigabites portokkal rendelkező típus kellene.
TP-Link 841ND ami hasonló az Asus N10-hez és legtöbbet át tudja vinni a 100-as netből, kb 92-94 Mbps lesz ez.Sajnos amikor elindultam routernézőbe nem volt emberi árban a 841ND, úgy értve, hogy sokkal drágábban voltak mint máshol, ott főleg ahol "hülye azért nem vagyok", de arra számítottam is.
Jelenleg egy (használt) 842ND v1.0 van berakva (ránézésre sacc olyan lehet mint a 841ND). Speedtest szerint egész jól nyomja 100/50-es netből lett kb. 90/50. Felfogom hogy ez nem egy időben persze. Erre már azt mondom, hogy ez már nem átverés kategória.
Kösz az infót!
-
Vbazsi2
tag
válasz
Köszönöm a segítséget. Esetleg a több beállítási lehetőség alatt azt is érted hogy a gyári értéknél feljebb lehet vele állítani a wifi erősségét? Ha arra kerülne a sor hogy telepítem számíthatok tőled egy kis szájbarágásra ha szükség lesz rá?
-
mikk2000
őstag
válasz
Ehhez a nethez már gigabites portokkal rendelkező típus kellene.
TP-Link 841ND ami hasonló az Asus N10-hez és legtöbbet át tudja vinni a 100-as netből, kb 92-94 Mbps lesz ez.A TPLink routereket nekem nem ajánlották mivel hamar megpusztulnak, árkategóriától függetlenül, ebből a szempontból még a Tendák is jobbak, legalábbis ezt mondták nekem. Amúgy keresgéltem a topikban és egy ilyen hozzászólást láttam:
Ez indokolná, hogy ha ez amit a Digi használ ennyire spéci protokoll, akkor miért esik le lanon a sebesség felére egy olyan routeren, aminek amúgy röhögver tudni kéne 100Mb-et. Ennek az infónak a fényében is bírná az a router ami ajánlottál a maxhoz közeli sebességet? Bár mint mondtam TP-Linkben nem gondolkodom, és árban sem szeretnék 4-5 eFt fölé menni, tehát más típus lenne jó, esetleg szintén Netgear, Asus stb... Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest