Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
No én nézelődtem AP terén, még érdekelt a Mikrotik hAP ac(2) is az olcsósága és a stabilitása miatt (amúgy hAP ac most van az aprón, ha kell valakinek), de úgy tűnik, hogy wifi terén nem jók még egy 10 éves Asushoz viszonyítva sem. Azt írták több helyen, hogy nem javult azóta sem a helyzet az új firmwarekkel, mert nem prioritás a cégnél.
[link]Szerintem marad helyette egy Ubiquiti UniFi UAP-AC-LITE vagy ha nagyon olcsósítani akarok, akkor a TP-Link EAP225, amit még ajánlottak, de nincs most nagy árkülönbség köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest