- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Tudsz, van kabelezes a hazban? Ha van, akkor lehet AP-s rendszerben gondolkodni. Ha meg nem tudsz, nem akarsz kábeleket, akkor meg mesh. A multkor szamoltam, elviekben kb. 20 eszkozom is van, ami tud csatlakozni a halozathoz, es ezek szama szerintem meg noni fog!
Nem ertem minek eroltetni a 2,4 GHz-et? Ugyse kapsz mar szinte 5 GHz nelkuli eszkozt, ha meg benne van, es van ami tudja hasznalni, akkor hasznald is!
Most nem azt mondom, hogy feltetlen a Synologyt kell venni, bar van par extra kivansagod is (nyomtato, hdd megosztas), ami megint szukiti a kort.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest